Rozchod - prostě to "není ono"

Anonymní
27.2.15 16:03

Rozchod - prostě to "není ono"

Řeší se tu každou chvilku, jestli má někdo odejít od burana, tyrana apod.
Já jsem 5 let s přítelem, který je na dalo by se říct „ideální partie“ pěkný, milý, pracovitý, pozorný…
Ale prostě mám už dlouho pocit, že to jaksi není ono, že v tom vztahu něco chybí. Jako bychom se za ty roky každý změnili jiným směrem a už si moc nemáme co říct. Tedy ne, že bychom se nebavili, ale je to hrozně povrchní. Pořád doufám, že se to ještě spraví, když spolu budeme trávit více času, pojedeme na výlet.. Ale vůbec to nepomáhá, naopak, vždyckyj sem z toho rozmrzelá, že to nebylo takový, jaký bych si přála.
Mám takové tušení, že se nakonec rozejdeme, ale hrozně špatně se mi s tou opředstavou vyrovnává. Kdyby mě mlátil nebo byl hajzl, tak za tím vztahem udělám tlustou čáru a jdu dál. Ale takhle… všichni mi říkají, jak je super a jak se ho mám držet. Ale když já prostě nejsem šťastná :oops: Byli jste někdo v takové situaci? Jak jste ji řešili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2013
27.2.15 16:12

Máte spolu děti? to vypadá na klasický přechozený vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.2.15 16:13

Pokud nejsi opravdu stastna a nic krome „litosti“ Te nedrzi (deti) tak odejdi…pozdeji az prijdou deti, bude to horsi…a Ty se v tom budes placat… Ale to musis vedet Ty, co Te stale drzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 16:14

Mela jsem takovy vzthah. Partner byl moc hodnej, prujemnej, s vysokym prijmem. Prestehoval se kvuli mne ze zahranici. Mela jsem ho hrozne rada, ale „nebylo to ono“, vedela jsem to. A tak jssem se s nim rozesla. Rvalo mi to srdce. Asi za dva roky jsem potkala manzela. To „ono“ to bylo na prvni setkani. Jsme spolu uz 6 et a jsem porad silene zamilovana. Pro me to bylo dobry rozhodnuti.

• Citovat
  • Upravit
72725
27.2.15 16:19

Pokud nejsi šťastná a nic vás nespojuje, jdi dál. Je zbytečný se trápit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.2.15 16:22

Ono se „to samo“ nespraví. Na to je potřeba zpravidla dost úsilí z obou stran a výsledek není zaručen. A bez dětí nejspíš chybí motivace.
Když se takhle rozcházejí chlapi, tak říkají „já si tě nezasloužím“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.2.15 16:24

Psycholog

V žádném případě ti neradím rozchod. Než přijde toto brutální rozhodnutí, tak doporučuji manželskou, partnerskou poradu, nějakí koučing nebo něco takového…prostě poradit od odborníka, který vás uvidí nezaujatě a „dostane“ z Vás, co přesně vlastně chcete a navede vás.
Jo a rozhodně by jsi svoje pocity měla říct manželovi - nějak polopatě a srozumitelně, bez emocí - aby to pochopil a věděl, jak moc je to vážné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 16:24

No jo to je klasika, člověk se většinou bojí samoty a změny, ale každá změna ti přinese něco nového a když nic neuděláš nic se nezmění. Třeba ještě nenadešel čas ale evidentně už nad tím přemýšlíš, tak to je dle mě jen otázka času. Za mě jednoznačně lepší se rozejít férově než čekat až potkáš někoho kdo tě poblázní a pak ten rozchod bude o to horší.

Málo kdo umí být dneska sám, já zůstala sama s dvěma dětmi, lehký to není ale nelituju a jsem šťastná momentálně i tak a to je důležitý. Ale jak říkám málokdo to umí :think:

• Citovat
  • Upravit
13021
27.2.15 16:28

No já bych řekla, že po několika letech přichází taková krize skoro u všech. Jestli je jinak hodný, má tě rád, pracovitý, víš se na něj můžeš spolehnout…neodcházela bych. Takový chlap je docela výhra podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
27.2.15 16:34

Taky věřím na lásku a euforii, ale taky vím, že dobrejch chlapů není úplně na vybírání…a kdybych to brala podle sebe - manžela miluju, on mě, vypadá to, taky, nenudíme se spolu, umíme se zasmát, máme společný zájmy, jsme spolu 15 let, ALE kdyby jsme neměli už nějaký ten pátek děti, buď bysme museli žít nějakým „šíleným“ způsobem života, kde pro ně není prostor nebo bysme spolu nebyli, protože by to nebylo ono, nudili bysme se spolu…proto ty chlapy máme, abysme si spolu řídili ty děti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
27.2.15 16:39

Jeďte třeba na dovolenou. Buď budou společné zážitky přínosem nebo si polezete na nervy. Ale taky bych to neviděla apriori hned na rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
27.2.15 17:05

A bylo to někdy opravdu ono?? Dokážeš si představit s ním mít rodinu, zestárnout? CO vás spojuje?
Já v takovém vztahu byla - hodný, milý, vlastně by mi spousta žen „záviděla“…ale nebylo to ono, prostě nebylo…naštěstí jsem to zjistila dřív než přišly děti a vyměnila ho za současného manžela, který má nakonec možná i víc negativ :think:, ale život s ním je jiný, naplňuje mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 17:17

Ono to není ono a hned vezmu nohy na ramena…?
Asi je to tím, že se snažíš trávit s partnerem spoustu času, je to spíš ponorka. Chtělo sednout si a promluvit si o vás, nemůžeš, když je jinak hodný jen tak sbalit kufry. Určitě by bylo ale dobré najít si každý svoje koníčky a těm se věnovat, aby jste měli i svoji svobodu a také co takhle si udělat dovolenou, jet někam kam jste chtěli dlouho, na pár dní změnit prostředí a vypadnout ze stereotypu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
27.2.15 17:42

Prožívám to samé. Nevím, jestli zůstat či odejít :nevim: a žárlíš na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
27.2.15 17:49

Pokuď spolu nemáte žádné závazky, nedržela bych vztah zuby nehty. Měla jsem taky takový vztah, ale já cítila už od začátku, že to není „ono“.
Po 5 letech by určitě stálo za to si o tom s přítelem promluvit a zkusit nějakou změnu. Pokuď to nevyjde, tak si zasloužíte oba vztah, který bude 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí