Proč se žena stydí za partnerovy chyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
27.2.15 18:22

Kdyz uz se ma nekdo stydet tak nechapu jiny nez ty? Mas s nim dve deti, tak uz to jen tak za hlavu hodit nejde. Ale jak uz bylo receno, ted cca 2 mesice nic radsi neres. Treba to moc hrotis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
27.2.15 18:24

…tak toho sis měla všimnout asi o něco dřív, nejlíp předtím, než jsi mu roztáhla nohy :zed: Sama se dvěma dětmi to teda nebudeš mít jednoduchý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.2.15 18:30
@terinka4444 píše:
A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?
:mrgreen: :mrgreen: dobrá dcera, výraz v ženském rodě pro mamánka se ještě nevymyslel… to přeci může být jen chlap že :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.15 18:32
@terinka4444 píše:
A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?

Tak je skvele, ze ma s maminkou krasny vztah a jsou nejlepsi kamaradky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 18:33
@Bábrdl píše:
Tak je skvele, ze ma s maminkou krasny vztah a jsou nejlepsi kamaradky :mrgreen: :mrgreen:

hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi :roll:

• Citovat
  • Upravit
69235
27.2.15 18:34
@Electrolux_XXXXI. píše:
hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi :roll:

proto jsem vznesla ten dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.2.15 18:37
@Electrolux_XXXXI. píše:
hihi, to je nam ale ukazkovy dvoji metr… tak se tomu spolecne zasmejme, hi ha hi :roll:

já nevím jak kdo, nicméně já toto vnímám jako nadsázku… upřímně mi přijde naprosto neuvěřitelný, že chlap když vychází se svojí matkou a je sní v kontaktu, tak je okamžitě považován za mamánka, ale kolik podobných já znám ženských a u těch je to naprosto běžné a prosazují právě názor svých matek :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.15 18:37

@terinka4444 a ja na nej ve vaznem duchu odpovedela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 18:39
@terinka4444 píše:
proto jsem vznesla ten dotaz :mrgreen:

a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
27.2.15 18:41
@medunka23 píše:
já nevím jak kdo, nicméně já toto vnímám jako nadsázku… upřímně mi přijde naprosto neuvěřitelný, že chlap když vychází se svojí matkou a je sní v kontaktu, tak je okamžitě považován za mamánka, ale kolik podobných já znám ženských a u těch je to naprosto běžné a prosazují právě názor svých matek :nevim: :nevim:

mně právě taky, kdybych měla kluka, byla bych ráda, že si najde každý den čas a zavolá mi, že dostanu informaci o těhotenství své snachy, zde hanlivě nazváno informace o frndě, a že ho stále zajímá můj názor. Myslím, že všechny matky chlapečků budou v sedmém nebi, že nemají mamánka, v překladu zavolá jim jednou za 14 dnů, neexistuje, aby matka kvákla nějakou radu nedej bože názor a těhotenství bude totální tabu, aby snacha neměla blbý pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.2.15 18:42
@Electrolux_XXXXI. píše:
a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi :nevim:

zakroužkuj si dnešní datum červeně, naprosto s tebou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.15 18:43
@Electrolux_XXXXI. píše:
a ja jsem jen vznesl poznamku, ze zeny neustale vymysleji nejake problemy (mamanek) a samy jsou treba uplne stejne… akorat je holt protejsek furt neanalyzuje a nesoudi :nevim:

Tomu rikam vyrazet otevrene dvere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.2.15 18:51

Jsem rada, ze nejsem jedina, kdo si mysli, ze zena ma skutecne zodpovednost za vyber sveho partnera. samozrejme jsou velmi vyjimecne pripady, kdy se clovek vyrazne zmeni a partnerka je v tom nevinne. jenze chlapi se z 95% nemeni (casto by clovek rekl - bohuzel :lol: ).
a nevim, jestli posledni mesic tehotenstvi je idealni doba na uvahy o odchodu od partnera. pokud je jedinym problemem to, ze je mamanek (at uz to znamena cokoliv), tak bych teda radeji drzela usta a vydrzela to aspon do konce materske a nalezi vlastniho zamestnani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 18:51
@Electrolux_XXXXI. píše:

No tak to pozor, byvaly mi vycital, ze som o svojej mame len rozpravala, ze som na nu nezdravo naviazana… ziaden dvojaky meter. :jazyk: A tiez nechal on mna, vsak to s tak strasnym mamankom neslo vydrzat :mrgreen:… akurat nechapem, preco sa potom chcel vracat, ked som si brala ineho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 18:52
@Electrolux_XXXXI. píše:

Nem. Tieto problemy vymysla ten partner, ktory nema dobry vztah s rodicmi, a tak v lepsom pripade nechape, v horsom zavidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí