Proč se žena stydí za partnerovy chyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
27.2.15 18:56
@Bábrdl píše:
Tak je skvele, ze ma s maminkou krasny vztah a jsou nejlepsi kamaradky :mrgreen: :mrgreen:

jo, mám to stejně. :D
Můj chlap si s maminkou taky volá, jasně, že jestli jí říká informace o mé gynekologické prohlídce- čistě náhodou, tak u toho zrovna nemusím být. Ale sakra tak jsem její snacha, tak se nebudu urážet, že o nás má zájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.2.15 19:24

Můj manžel si denně vola s tatou.Je proto tatanek? Ne, tat je sám, jsou na to zvykli.Je fakt, ze to většinou vadi lidem, co nemají dobře vztahy se svými rodici. Nemyslim to spatne, ale prostě to nechapou.Ze za ni jde, kdyz se něco pokazi? Lepsi za mamkou než za milenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.2.15 19:50

Já mám velmi dobré vztahy s rodiči, řekla bych až nadstandardně dobré a přesto by mi vadilo, kdyby každé rozhodnutí a můj zdravotní stav denně můj partner konzultoval s maminkou.

• Citovat
  • Upravit
69235
27.2.15 19:54
@Meha píše:
Já mám velmi dobré vztahy s rodiči, řekla bych až nadstandardně dobré a přesto by mi vadilo, kdyby každé rozhodnutí a můj zdravotní stav denně můj partner konzultoval s maminkou.

tak ona je těhotná, nevím tedy, jak moc partner její pipku konzultuje s maminkou a co je tím myšleno, ovšem rozhovor stylem, že Maruš byla dneska na kontrole, všechno v pohodě, spodek v pořádku, mimču se daří bla bla, to bych celkem chápala. jak píšu, jsem ráda, že mám holky, fakt jo. Koukám i do budoucna, až si s nimi jednou budu chtít denně chvilku popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 20:00
@Meha píše:

A ty sve rozhodnuti a partnerum zdravotni stav se svymi rodici konzultujes? :think:

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 20:26
@Electrolux_XXXXI. píše:
A ty sve rozhodnuti a partnerum zdravotni stav se svymi rodici konzultujes? :think:

Ne.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 20:27
@Meha píše:
Ne.

Jak jinak, Meho :lol:

Příspěvek upraven 27.02.15 v 20:27

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 20:27
@terinka4444 píše:
tak ona je těhotná, nevím tedy, jak moc partner její pipku konzultuje s maminkou a co je tím myšleno, ovšem rozhovor stylem, že Maruš byla dneska na kontrole, všechno v pohodě, spodek v pořádku, mimču se daří bla bla, to bych celkem chápala. jak píšu, jsem ráda, že mám holky, fakt jo. Koukám i do budoucna, až si s nimi jednou budu chtít denně chvilku popovídat.

Jasně, záleží na situaci, nahlížím na to spíš obecně.

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 20:28
@Electrolux_XXXXI. píše:
Jak jinak, Meho :lol:Příspěvek upraven 27.02.15 v 20:27

Hlavně, že Tě to pobavilo.

• Citovat
  • Upravit
36556
27.2.15 20:55
@Meha píše:
Ne.

A v cem teda spočívají ty nadstandartne dobre vztahy? Ze se nehadáte a podobne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.2.15 21:01
@Bábrdl píše:
A v cem teda spočívají ty nadstandartne dobre vztahy? Ze se nehadáte a podobne? :think:

Nehádáme se, podporujeme se, jezdíme na společné dovolené, podnikáme různé akce, rozumíme si, když mě něco trápí, mohu se jim svěřit, vždy mě pochopí, když potřebuji, tak pomohou. Až budu mit děti, tak to budou ti nejlepší prarodiče. To jsou v mém pojetí nadstandardní vztahy, ne že s nimi budu konzultovat každý „prd“.

• Citovat
  • Upravit
36556
27.2.15 21:15
@Meha píše: , mohu se jim svěřit, vždy mě pochopí, když potřebuji, tak pomohou. Až budu mit děti, tak to budou ti nejlepší prarodiče.

TohleTohle napsat chlap o tchyni, tak uz je ve skatulce mamanek… praveze malokdo ma pocit, ze kunzultuje kazdy prd, vetsina to bere tak, ze se muze rodicum sverit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 21:17
@Bábrdl píše:
TohleTohle napsat chlap o tchyni, tak uz je ve skatulce mamanek… praveze malokdo ma pocit, ze kunzultuje kazdy prd, vetsina to bere tak, ze se muze rodicum sverit..

Tak vis jak, ona ten dvoji metr nemuze priznat kvuli me :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 21:19
@Bábrdl píše:

Myslím si, že zakladatelka psala o něčem jiném.
Mně je jedno, jak je někdo označován, jde o to, co dělá.
Pokud by můj partner mluvil každý den půl hodiny se svojí mamkou a sděloval jí vše z našeho života, tak by mi to prostě vadilo.

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 21:20
@Electrolux_XXXXI. píše:
Tak vis jak, ona ten dvoji metr nemuze priznat kvuli me :lol: :lol:

Tak určitě, už by Tě zas mohli smáznout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky