Přítel mi lže

Anonymní
28.2.15 11:18

pritel mi lze

Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva :?:,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hr4sek22
28.2.15 11:20

A nemyslíš, že by ti samotné nebo s někým jiným bylo líp?? ;)

• Citovat
  • Upravit
4148
28.2.15 11:22

A není lepší být chvíli sama a najít si pořádného chlapa, než si vydržovat nějakého lháře? U mne by chlap, co nedělá, neměl naprosto co dělat… Pochopím nemoc, pochopím krátkodobou situaci, ale dlouhodobě bych ho hezky kopla do zadku, nech se o sebe hezky postará sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.2.15 11:23

Máš jen dvě možnosti - buď budeš solit lháři, nebo se od něj odstřihneš, abys měla šanci najít normálního spolehlivého životního partnera. Co je tak úžasného na něm, že se raději necháš okrádat a obelhávat, než být chvíli sama? To mi zní jako patologická závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
28.2.15 11:25

8o 8o Pokud ti to přijde normální, tak bud raději s nim a dotuj ho, než chvilku sama a spokojená…Boze ženská, ty nemáš svou hrdost a mozek? :! 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
28.2.15 11:25

Jak čtu tyhle příběhy tak si vždycky vzpomenu na Mišáčka. Zakladatelko počti si její diskuze a popřemýšlej jestli toto chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
28.2.15 11:26

@LuckaPt jak to s ni vlastně dopadlo na konec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.2.15 11:27

Misacku? :(

• Citovat
  • Upravit
49159
28.2.15 11:28
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva :?:,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama :-(

je to lhář a zloděj.. pokud seš natolik zoufalá že než být sama budeš žít s ním, tak jakou chceš vlastně radu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.2.15 11:28
@jakuve píše:
@LuckaPt jak to s ni vlastně dopadlo na konec? :think:

Naposled se na nu ze stresu nabalily zdravotni problemy :?

• Citovat
  • Upravit
4009
28.2.15 11:29
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva :?:,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama :-(

Jakože kdyby byla pravda, že dluží za pojištění tak je to lepší? Nechápu. Nepracuje a není schopen si zařídit ani odvody pojištění skrz pracovní úřad? Nepsala jsi tady už několikrát, že ti přítel vybral účet atd.? Tvůj dotaz nemá ani hlavu ani patu. Přítel ti krade peníze z peněženky, a ty řešíš jestli ti říká pravdu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
28.2.15 11:30
@sissi79 píše:
Misacku? :(

Ze by? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.2.15 11:31
@Anonymní píše:

Tak bud s ním a nestěžuj si. Na to se nedá nic jiného říct. Musíš si prostě vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.2.15 11:31

Příspěvek upraven 28.02.15 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
28.2.15 11:32

@jakuve naposledy jsem četla, že je s ním pořád a hrozně šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí