Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A není lepší být chvíli sama a najít si pořádného chlapa, než si vydržovat nějakého lháře? U mne by chlap, co nedělá, neměl naprosto co dělat… Pochopím nemoc, pochopím krátkodobou situaci, ale dlouhodobě bych ho hezky kopla do zadku, nech se o sebe hezky postará sám…
Máš jen dvě možnosti - buď budeš solit lháři, nebo se od něj odstřihneš, abys měla šanci najít normálního spolehlivého životního partnera. Co je tak úžasného na něm, že se raději necháš okrádat a obelhávat, než být chvíli sama? To mi zní jako patologická závislost.
Pokud ti to přijde normální, tak bud raději s nim a dotuj ho, než chvilku sama a spokojená…Boze ženská, ty nemáš svou hrdost a mozek?
![]()
Jak čtu tyhle příběhy tak si vždycky vzpomenu na Mišáčka. Zakladatelko počti si její diskuze a popřemýšlej jestli toto chceš.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama
je to lhář a zloděj.. pokud seš natolik zoufalá že než být sama budeš žít s ním, tak jakou chceš vlastně radu? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama
Jakože kdyby byla pravda, že dluží za pojištění tak je to lepší? Nechápu. Nepracuje a není schopen si zařídit ani odvody pojištění skrz pracovní úřad? Nepsala jsi tady už několikrát, že ti přítel vybral účet atd.? Tvůj dotaz nemá ani hlavu ani patu. Přítel ti krade peníze z peněženky, a ty řešíš jestli ti říká pravdu? ![]()
@Anonymní píše:
Tak bud s ním a nestěžuj si. Na to se nedá nic jiného říct. Musíš si prostě vybrat.
@jakuve naposledy jsem četla, že je s ním pořád a hrozně šťastná.
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva
,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama