Přítel mi lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
28.2.15 11:38
@LuckaPt píše:
@jakuve naposledy jsem četla, že je s ním pořád a hrozně šťastná.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdo chce kam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
28.2.15 11:39

@sissi79 vidíš to jsem nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
28.2.15 11:40
@PetraJ píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdo chce kam…

Asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 11:51

Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim

• Citovat
  • Upravit
6865
28.2.15 12:19

Píšeš, že ho zas živíš 2 měsíce co to znamená zas? Jakože je bez práce? Jak často je bez práce?
Raději sama než někoho kdo mě táhne ke dnu. Jak se sestěhujete budou exekutoři chodit k tobě. Ten se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.2.15 12:22
@Anonymní píše:
Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim

A co z toho budeš mít, že se zeptáš jeho rodičů? Lhát, okrádat Tě a být povaleč, který si Tě absolutně neváží a je s Tebou jen proto, že z Tebe kápne nějaká koruna stejně nepřestane. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
28.2.15 12:54

Mě se chce při takové diskuzy kříčet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Co chceš slyšet??? co vlastně chceš??? kreténa jen aby jsi nebyla sama?? tak si ho nech! pokud chceš nějakého normálního vybírej-přebírej a hlavně se neptej druhých co se vztahem vás dvou…když ti bere prachy, lže atd…všichni ti tady napíší kopni ho do prdele. To ti musí napovědět i rozum-jen ho to chce někdy poslouchat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.2.15 12:57
@LuckaPt píše:
@sissi79 vidíš to jsem nezaznamenala.

Jj, mela diskuzi.. na to ze chtela v prosincu otehotnet… skoda slov no :roll:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
28.2.15 12:58
@Anonymní píše:
Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim

Jsi Misacek?

• Citovat
  • Upravit
2607
28.2.15 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva :?:,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama :-(

Misacku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
28.2.15 13:02
@sissi79 píše:
Misacku? :(

a jee :roll: taky me to napadlo

• Citovat
  • Upravit
sissi79
28.2.15 13:05
@adriana2000 píše:
a jee :roll: taky me to napadlo

Jen priznani chybi… spis se mlci, takze je to ona. Jinak by se nekdo uz davno ohradil :roll:

• Citovat
  • Upravit
66815
28.2.15 13:08
@Anonymní píše:

A vy už nestavíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.2.15 13:09
@sissi79 píše:
Jsi Misacek?

Kdo jiný by to byl… Jen nevím, co chce pořád slyšet. Partner jí má víte na co a ona než aby byla sama, tak si takové hovádko hýčká. Připadá mi to na nějaký psychický problém. Tak jako si některé děti kupují kamarády, aby se s nimi bavili, tak ona si kupuje přítele aby s ní byl. Jen mi není jasné, proč se stále dokola diví, vždyť se chová pořád stejně. Našel si slabou oběť, a využívá toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
28.2.15 13:10
@sissi79 píše:
Jen priznani chybi… spis se mlci, takze je to ona. Jinak by se nekdo uz davno ohradil :roll:

to jo :roll: ach jo :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí