Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim
Píšeš, že ho zas živíš 2 měsíce co to znamená zas? Jakože je bez práce? Jak často je bez práce?
Raději sama než někoho kdo mě táhne ke dnu. Jak se sestěhujete budou exekutoři chodit k tobě. Ten se nezmění.
@Anonymní píše:
Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim
A co z toho budeš mít, že se zeptáš jeho rodičů? Lhát, okrádat Tě a být povaleč, který si Tě absolutně neváží a je s Tebou jen proto, že z Tebe kápne nějaká koruna stejně nepřestane. ![]()
Mě se chce při takové diskuzy kříčet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Co chceš slyšet??? co vlastně chceš??? kreténa jen aby jsi nebyla sama?? tak si ho nech! pokud chceš nějakého normálního vybírej-přebírej a hlavně se neptej druhých co se vztahem vás dvou…když ti bere prachy, lže atd…všichni ti tady napíší kopni ho do prdele. To ti musí napovědět i rozum-jen ho to chce někdy poslouchat!
@Anonymní píše:
Jsi Misacek?
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama
Misacku? ![]()
@adriana2000 píše:
a jeetaky me to napadlo
Jen priznani chybi… spis se mlci, takze je to ona. Jinak by se nekdo uz davno ohradil ![]()
@Anonymní píše:
A vy už nestavíte?
@sissi79 píše:
Jsi Misacek?
Kdo jiný by to byl… Jen nevím, co chce pořád slyšet. Partner jí má víte na co a ona než aby byla sama, tak si takové hovádko hýčká. Připadá mi to na nějaký psychický problém. Tak jako si některé děti kupují kamarády, aby se s nimi bavili, tak ona si kupuje přítele aby s ní byl. Jen mi není jasné, proč se stále dokola diví, vždyť se chová pořád stejně. Našel si slabou oběť, a využívá toho.
@sissi79 píše:
Jen priznani chybi… spis se mlci, takze je to ona. Jinak by se nekdo uz davno ohradil
to jo
ach jo ![]()