Přítel mi lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
28.2.15 13:12

Panebože, za co??!!Nechci být zas sama..ach jo. A proc ne? A uplne nejlepsi je si do tohoto poridit dítě, vsak on se pak změní. T mam chut mlátit hlavou o zeď a rvát.. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.2.15 13:29
@Anonymní píše:
Já vím že jiná rada není než ho opustit, ale to se lehce rika a hůř dela, asi se budu muset zeptat jeho rodičů jak to bylo a kazdopadne řekla jsem mu ať se odstehuje už před týdnem, bydlení už nasel hledal ho pro nás tak si mysli ze se tam pak nastehuju za nim

ale to se dělá velmi snadno, nepíšeš nic o dětech tak je to takové že se na sebe podíváš do zrcadla řekneš si žiju s lhářem a zlodějem mám to já zapotřebí? nemám…a nazdar.. hotovo vyřešeno… to že každý rozchod bolí a bude ti pak smutno je součást procesu a hojení - bohužel…
máš jen dvě možnosti - bud se s míříš s tím jaký je - pak si ale nestěžuj a z vděčnosti že nejsi sama ho oprašuj a dotuj..a nebo s tím něco uděláš.. nic víc mezi tím není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.15 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim pomoc holky, pritel mě zas lze, rekl mi ze mu hrozí exekuce kvůli zdravotnímu a socialnimu, ze uz mu dali na dveře jeho rodičů vyzvu, coz si myslím že lze, nema zadnej dukaz, s jeho rodici se nebavim tak toho zneuziva :?:,podle mě pritom potřeboval na benzin, potreboval ject do rakouska tak jsem mu dala litr a ještě mi ukradl z penezenky stovku, protoze mi pote v peněžence chybelo, nehlede na to ze ho ted zas zivim 2 mesice, prosim co mám delat, nechci zas byt sama :-(

Když tak pěkně prosíš a zároveň nechceš být sama, tak mám radu - nech si to netáhlo, dál ho vydržuj a nech se okrádat. A nebudeš sama ;)
A příště založ další diskusi na totožné téma, zase popros a jistě někdo poradí. Jinak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.2.15 13:33

Moje rada. Otevři seznamku a scházej se s jinejma. Jak ti někdo padne do oka tak tohohle vyžírku kopni do prdele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.2.15 13:35

Jestli je to zas misacek, což dle psaného projevu vypadá že ano…dobre ti tak :cert:, stále jsi doufala v milionáře a nenechala si poradit, chudák dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.2.15 13:39

@catherine100 v milionáře? já toho od ní četla dost, ale asi ne všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.2.15 13:52

@LuckaPt no, měl mít miliony zablokované fú a super fáro, na které se mišáček jela podívat- samo, že tam nebylo. Několik měsíců poté, co jej živila z Médi vylezlo, že si vše vymyslel, aby ji sbalil. Povedlo se, žijí spolu šťastně až do smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.2.15 13:55

Zakladatelko, pokud tu jsi. Oznámení o exekuci se nelepí na dveře, ale doručuje poštou do vlastních rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.2.15 13:57

@LuckaPt jojo milióny, auta, pozemek kde s ní měl stavět baracek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.2.15 14:11

Jo na ten pozemek si pamatuju. A taky nějakou snovou nadprůměrně placenou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.2.15 15:00

Já bych čekala, přece nedáš na rady místních fůrií :-D :-D počkej až dojdou peníze za postavenou benzinku a budete milionáři :-) Jen bacha, aby to nebylo až potom co chytneš toho „němca“ :-D :-D pak bys na to mohla zapomenout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
28.2.15 15:10

Zrovna vcera se me muz ptal (kdyz jsem si cetla emimi), co dela a jak se ma Misacek :mrgreen: ; jsem mu kdysi popisovala tu dlouhou diskusi, do ktere se zapojil i ten jeji Meda :lol: Tak mu reknu, ze stale stejne na houno :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
28.2.15 15:25

Misacku, vylez. :roll:

• Citovat
  • Upravit
6867
28.2.15 16:47

Jestli je to vážně ona tak nechápu proč pořád zakládá diskuze anonymně stejně ji každej hned pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
28.2.15 16:51
@sissi79 píše:
Misacku? :(

Taky mám ten pocit, že je toto Mišaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek