Přítel mi lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.17 11:30
@kdochcekam píše:
Zavolej jeho mámě a prověř to.

To je zbytecny. Ona ho podrzi i kdyby to tak nebylo, ale zrejme bude. Zjistila jsem, ze momentalne je v insolvencnim rizeni. Ona myslim.

• Citovat
  • Upravit
7.4.17 11:31
@Anonymní píše:
Stara se o nas, miluje nas a celou dobu bylo vsechno v poradku, jenze ted ho to zrejme nejak dohnalo a tak jsem na to prisla. Prvni byl nevernik, ktereho dite vubec nezajimalo, zato ted se muze pretrhnout. A ted tohle no :(

Zavolej jeho mámě a zeptej se jí narovinu, že nemáš co koupit dítěti, jestli jeho peníze fakt potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.4.17 11:32

Proč za něj platíš paušál? 8o
Normálně si s ním promluv, a zjistí kde a kolik a proč má půjčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.17 11:33
@kdochcekam píše:
To je rodina teda…ať jí platí dluhy ale na prvním místě je, aby ti dal pro tebe a dítě peníze na život!

Nebo se s mamičkou můžou všichni sesttěhovat dohromady a mít společné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.4.17 11:38

Když už za něho všechno platíš tak ti snad musí říct kde je teda problém, proč se tak zasekal ve financích, na jednu stranu finančně vyjdeš i bez něj. Tak nečekej na to až zadluží ještě i tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
7.4.17 11:43

No tvl. Takze ty jsi s chlapem dva roky, po roce vztahu hned dite…s chlapem kteryho, jak se ukazuje ani neznas, neumite spolu mluvit, nic ti nerika a zivis ho, navic uz jedno dite z predchoziho vztahu mas. Holka kam jsi dala rozum? Ja ani nevim co ti poradit.

Mas eventuelne kam jit? Nic za nej neplat, jeste schazi aby do dluhu zatahl i tebe.

Příspěvek upraven 07.04.17 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.17 11:46
@PandaVanda píše:
No tvl. Takze ty jsi s chlapem dva roky, po roce vztahu hned dite…s chlapem kteryho, jak se ukazuje ani neznas, neumite spolu mluvit, nic ti nerika a zivis ho, navic uz jedno dite z predchoziho vztahu mas. Holka kam jsi dala rozum? Ja ani nevim co ti poradit.Mas eventuelne kam jit?

Do kalhotek. Chtějí honem honem děti, ale nekoukají nato, jací ti chlapi jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.4.17 11:52

Holka můžeš být ráda, že to je jenom přítel a né manžel, kde by jeho dluhy byly i tvoje dluhy. Finančně vás totálně posílá ke dnu a upřímne řečeno z tohodle bych vycouvala co nejdříve. Tohle není pro rodinu. O důvěře ani nemluvě, když si bere půjčky tajně, důvěra je v tahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
7.4.17 11:53
@Anonymní píše:
To je zbytecny. Ona ho podrzi i kdyby to tak nebylo, ale zrejme bude. Zjistila jsem, ze momentalne je v insolvencnim rizeni. Ona myslim.

Normálně bych jí zavolala a zeptala se jí jestli jí není hloupé že kvůli ní nemáš co dát dětem, schválně co ti na to řekne. Jako pomoct mámě, to je fajn ale ne tak že se zahrabe do dluhů na úkor své rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.17 11:56
@kdochcekam píše:
Tak po předchozí zkušenosti kdy mám dítě bych snad byla obezřetná a nešla do dalšího děcka po roce známosti, kdy ani není společná kasa a nic a všechno jen tak nějak nekontrolovatelně plyne… :zed: :zed:
Né, to víš, super chlap, hned si ho pojistit děckem.
@Malina7 píše:
Holka můžeš být ráda, že to je jenom přítel a né manžel, kde by jeho dluhy byly i tvoje dluhy. Finančně vás totálně posílá ke dnu a upřímne řečeno z tohodle bych vycouvala co nejdříve. Tohle není pro rodinu. O důvěře ani nemluvě, když si bere půjčky tajně, důvěra je v tahu.
Přesně, být to manžel, je ve větších srágorách už teď.
@arinecka píše:
Normálně bych jí zavolala a zeptala se jí jestli jí není hloupé že kvůli ní nemáš co dát dětem, schválně co ti na to řekne. Jako pomoct mámě, to je fajn ale ne tak že se zahrabe do dluhů na úkor své rodiny.

Třeba jen chlap kecá, aby házel prachy to beden. A věří v to, že ona máti nezavolá, případně máti bude dělat, že neví o co se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 11:57

Dekuji za vase vyjadreni a rady. Ale vzhledem k tomu, ze se zde do me zacinate navazet, tak z diskuze odchazim. Nestala jsem o soudy, spis o rady, co ted. Co se stalo stalo se, dceru miluju a jsem rada, ze ji mam. Takze se nezlobte. Dostalo se to jinam, nez jsem doufala( tahle diskuze). Vase soudy mi opravdu nepomahaji. Dekuji za pochopeni.

• Citovat
  • Upravit
1894
7.4.17 11:57
@Anonymní píše:
Dekuji za vase vyjadreni a rady. Ale vzhledem k tomu, ze se zde do me zacinate navazet, tak z diskuze odchazim. Nestala jsem o soudy, spis o rady, co ted. Co se stalo stalo se, dceru miluju a jsem rada, ze ji mam. Takze se nezlobte. Dostalo se to jinam, nez jsem doufala( tahle diskuze). Vase soudy mi opravdu nepomahaji. Dekuji za pochopeni.

tak ono se to dalo čekat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 11:58

Bedny nehraje, do hospody nechodi. Vzdycky je bud v praci nebo se mnou. V tom mam jasno.

• Citovat
  • Upravit
33663
7.4.17 12:20
@Anonymní píše:

A co jsi čekala? Píšeš že máš chlapa který je zadlužený až na půdu, nedává ti peníze ale ty nevíš jak mu máš říct že všechno víš. Tak dál dělej že se nic neděje a je klid :nevim: nechápu že mu skočíš na řeči o malé výplatě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.17 12:29
@kdochcekam píše:
Tak si napučival na to vybavení jak jsi říkala, že nakoupil. Ale to ses měla zajímat, když jste zařizovali byt, kde ty peníze bere. A jestli cpe do zadlužené matky a svému dítěti odpírá, a tobě lže, tak je to prostě idiot.
Samozřejmě diskusi necháš smazat. Nevím cos čekala za rady. Anebo jsme snad měli uspořádat sbírku? Děcka si děláš bez potíží, ale říct chlapovi, že víš o dluzích, to pro tebe potíž je. :nevim: :nevim: Asi jsi moc rozumu nepobrala. Možná ti pomůže, když najdeš třetího taťku. Pápá!

Tak bude mít do roka třetí dítě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria