Co si o tom všem a o něm myslet

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
49159
28.2.15 19:54
@elvia2 píše:
@jdukolem - zdá se Ti to- jsem jen rovnýma nohama v reálu a další příspěvky anonymní tu hloupost potvrzují.

mě se jen nelíbí že tu probíhá celkem vtipná diskuze na 4 strany pak přijdeš ty plivneš a odejdeš.. čili jo za mě je to protivná reakce

• načítám...
Anonymní
28.2.15 19:59

@jdukolem bavily, ale jen krátce. Jen o tom, že nechápe, co ho to napadlo, že tohle nikdy předtím neudělal, že by za něj do tý doby dala ruku do ohně… proto mi to přijde jednou tak a jednou tak. :nevim:

a jestli jsem fakt blbá, tak se omlouvám. :D

• Upravit
Anonymní
28.2.15 20:01
@elvia2 píše:
@jdukolem - zdá se Ti to- jsem jen rovnýma nohama v reálu a další příspěvky anonymní tu hloupost potvrzují.

když jsem podle tebe blbá, tak nepiš. Když mi někdo v diskuzi přijde blbej, tak tam prostě nepíšu a jdu pryč. :nevim:

• Upravit
1282

@jdukolem - ne ne to fakt nebylo plivnutí, však jsi všechno četla. Byl to příspěvek do diskuze. A to se přeci smí.

• načítám...
49159
@Anonymní píše:
@jdukolem bavily, ale jen krátce. Jen o tom, že nechápe, co ho to napadlo, že tohle nikdy předtím neudělal, že by za něj do tý doby dala ruku do ohně… proto mi to přijde jednou tak a jednou tak. :nevim:a jestli jsem fakt blbá, tak se omlouvám. :D

no jedna to z tebe tahá jak z chlupatý deky.. :mrgreen:

• načítám...
49159
28.2.15 20:03
@elvia2 píše:
@jdukolem - ne ne to fakt nebylo plivnutí, však jsi všechno četla. Byl to příspěvek do diskuze. A to se přeci smí.

a vždyt jo.. mě je to fuk, jen jsem řekla názor jak to působí - to je vše

• načítám...
Anonymní

@jdukolem protože si na nějaký detaily vzpomenu až později. :D

• Upravit
1282

Anonymní - v klidu. když tu chci být, tak tu budu, nerozčiluj se.

• načítám...
1282
28.2.15 20:04

@jdukolem - jo, v pořádku

• načítám...
49159
28.2.15 20:05
@elvia2 píše:
@jdukolem - jo, v pořádku

a tak nám řekni co si myslíš o té situaci to jak na tebe působí zakladatelka víme :P
myslíš že si chlapi dohodli čtyřku nebo výměnu manželek v práci?

• načítám...
Anonymní
28.2.15 20:05

Jo, v pohodě. @elvia2

• Upravit
1282
28.2.15 20:07

Myslím, že zkoušeli to, co vyjde a ani jeden z těch 4 nedokázal domyslet vše do konce. Ten zakladatelky nestál o ni jako jen o ni, ale jeho chování je součástí hry. Osobně to moc nepobírám a nevím jestli to bude mít nějaký kladný konec

• načítám...
Anonymní
28.2.15 20:55

To si nemyslím.

• Upravit
28.2.15 21:01

Myslim ze na to dosel tvuj manzel s jeho zenskou, pac uz se predtim „nabalovali“ atp. No buh vi jak to je. A ze zena to navrhla svemu a tomu se zas libis ty a kteryho chlapa by nelakalo neco takoveho, tak na to tez pristoupil a ted je na nem aby te do toho nejak vtáh. Tod muj pohled… ale jsem hodne podezrivava takze to muze byt i tim

• načítám...
Anonymní
28.2.15 21:08

@SnažilKasandra dekuju za názor

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria