Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jdukolem bavily, ale jen krátce. Jen o tom, že nechápe, co ho to napadlo, že tohle nikdy předtím neudělal, že by za něj do tý doby dala ruku do ohně… proto mi to přijde jednou tak a jednou tak. ![]()
a jestli jsem fakt blbá, tak se omlouvám. ![]()
@jdukolem - ne ne to fakt nebylo plivnutí, však jsi všechno četla. Byl to příspěvek do diskuze. A to se přeci smí.
@Anonymní píše:
@jdukolem bavily, ale jen krátce. Jen o tom, že nechápe, co ho to napadlo, že tohle nikdy předtím neudělal, že by za něj do tý doby dala ruku do ohně… proto mi to přijde jednou tak a jednou tak.a jestli jsem fakt blbá, tak se omlouvám.
no jedna to z tebe tahá jak z chlupatý deky.. ![]()
Anonymní - v klidu. když tu chci být, tak tu budu, nerozčiluj se.
Myslím, že zkoušeli to, co vyjde a ani jeden z těch 4 nedokázal domyslet vše do konce. Ten zakladatelky nestál o ni jako jen o ni, ale jeho chování je součástí hry. Osobně to moc nepobírám a nevím jestli to bude mít nějaký kladný konec
Myslim ze na to dosel tvuj manzel s jeho zenskou, pac uz se predtim „nabalovali“ atp. No buh vi jak to je. A ze zena to navrhla svemu a tomu se zas libis ty a kteryho chlapa by nelakalo neco takoveho, tak na to tez pristoupil a ted je na nem aby te do toho nejak vtáh. Tod muj pohled… ale jsem hodne podezrivava takze to muze byt i tim
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat