Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V tomhle případě bych mobil omrkla a vůbec bych neměla špatné svědomí, přece ze mě nebude dělat kr… ![]()
Zakladatelko- moc nevím co ti poradit. Můj muž se o sebe taky začal víc starat, holit se v podpaží což nikdy nechtěl. Telefon už také neleží na stole jako dřív. Ani na moment mě nenapadlo, že něco. A i kdyby do telefonu bych nelezla. Já sama mám zvyk, že všechny sms mažu a to si zatím píšu jen s kamarádkami. Budu velmi optimistická tak se nezlob- co když šel tvůj muž opravdu do sebe. Jezdí s kočíkem atd. Možná máš právě teď všechno ve vztahu jak má být a zbytečně se trápíš.
@Klementyna píše:
A tohle přesně si myslím, že by chlap neudělal, kdyby doopravdy někoho měl.
Podle mě by se spíš snažil manželku uchlácholit krásným chováním a nechápavými pohledy, a ne že by se vztekal
Opak je pravdou…bohužel. ![]()
To já už bych ho poslala ven s kočárkem a nenápadně ho z povzdálí pozorovala…Vše co jsi popisovala sedí na to, že ho někdo pobláznil
A nebo začít takticky…obtěžovat ho sexuálně, svádět, prostě cítím konkurenci, tak začnu bojovat, abych byla nejlepší
![]()
A je tu opet oblibene lustrovani mobilu
Tak ja zase lehce rozsirim pravni bezvedomi nekterych uzivatelek ![]()
Neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací (§ 230 TZ)
A argumenty kde neninzalobce neni soudce… neberu. To uz taky muzete sikovne krast u nejakeho bezcharakterniho zivnostnika, a kdyz vam na to neprijdou, tak jste taky v pohode, ze? Vsak si to zaslouzi ![]()
Ten je okouzlen jinou…No a s kocarem chodi, aby mel cas na prehravani v hlave a nic ho nerusilo…
Nebo se deje neco jineho, pak by ale nesedelo to holeni a psani v telefonu, pokud nejsi v dosahu
@Mr.Electrolux Jsem to sice zběžně proběhla, ale nikdo neslídí. Jsou prostě věci, které nadaný člověk ví, aniž slídí. Teď už stačí lampička a pár chytře položených otázek. A nebo se na to taky bude moct vykašlat a dělat, jako že nic.
Já nevím pando jestli je to dobrý nápad. Co kdyby se tedy zakladatelka zkusila o sebe víc starat, zašla s kamarádkou na kafčo. Byla tajemná a uvidí co na to její muž. Uměla by s rozmyslem zareagovat na situaci do které by se mohla dostat. I muži jsou ve vztazích nespokojení stejně jako my ženy.
@marky070809 píše:
Já nevím pando jestli je to dobrý nápad. Co kdyby se tedy zakladatelka zkusila o sebe víc starat, zašla s kamarádkou na kafčo. Byla tajemná a uvidí co na to její muž. Uměla by s rozmyslem zareagovat na situaci do které by se mohla dostat. I muži jsou ve vztazích nespokojení stejně jako my ženy.
To zas já takové obkliky neuznávám. Když chci něčemu přijít na kloub, tak po tom půjdu a ne že se budu chovat tajemně přesně tak jako on a ještě čekat, že si toho všimne. Je na zakladatelce, jak se k tomu postaví, pokud má ted pochybnosti v jeho chování, musí pátrat, proč to tak je. A´t už si promluví, nebo ho zkusí vysledovat, rozhodně bych nezkoušela rady typu " stejný metr" a chovat se jinak. Pak by se vztah ještě více zkomplikovat, protože by si vzájemně začali vyčítat to, či ono.
Chodí častěji ven s mimčem??? Tak bych mu to zkomplikovala, buď bych se nabídla, že půjdeme oba nebo bych využila situace a šla nenápadně za ním..Pokud bych na nic nepřišla, pátrala bych jinde. Všímala bych si ho více, pochválila bych za to, že třeba občas s něčím pomůže, zkusila bych si ho dobírat, věnovat semu. Aby neměl čas na myšlenky…
Pokud její muž nikam nechodí, jen z práce do práce, mohl ho někdo oslnit buď v prac. prostředí nebo na netu..I sms bych mu třeba psala, zamilované, i když je doma. Nikdy jsem svému chlapovi do mobilu nevlezla, takže bych to ani v případě podezření neudělala, ale snažila bych se ho přimět k tomu, aby mi sdělil, proč se někdy tak chová..
@pannda a právě to je dobře, že jsme každá jiná. Člověk se na to může podívat z x úhlů. Bylo to myšleno tak. Sedí li žena pořád doma, je unavena neustálou péčí o děti domácnost atd. Já být chlap- byla bych si jistá tím co mám doma. Protože kdykoliv bych přišla ona by čekala.
@Takyjedna napr.
@Crystal87 píše:
V tomhle případě bych mobil omrkla a vůbec bych neměla špatné svědomí, přece ze mě nebude dělat kr…
To je slideni, a je to neopravneny pristup k nosici informaci. Nevim, co ti neni na tom jasne. Kdyztak poznamku upresni ![]()
Známa měla něco podobného s mobilem a udělala to tak.. že když jednou někde šli, tak si nechala svůj doma a požádalala manžela, aby ji pujčil svůj, že potřebuje zavolat mámě- nevím teď důvod.. Manžel ji ho sklidem pujčil a zjistila, že tam nic takového neni ![]()