Kde se to v těch lidech bere?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3733
2.3.15 10:23

Kde se to v těch lidech bere?

Že své blízké bezostyšně opouštějí…hned dva články v jeden den. To je potom výživa… :zed:
http://www.super.cz/…ratorce.html
 http://www.super.cz/…ka-syna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
2.3.15 10:28

:think: a zejtra se to může stát tobě, nebo mně, ovšem s tím rozdílem, že to bude vědět tak akorát sousedka Lhotáková :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.3.15 10:30

A jeste Absolonova a ten jeji milacek, ktery jeste o prazdninach zkousel s manzelkou druge dite a v zari ci kdy se uz ofiko miliskoval s Absolonkou. Ta manzelkja muze byt rada, ze se jim druhe dite nepovedlo… A z Absolonovy je mi na bliti, jak se furt chlubi milencem, jako kdyby jejich vzrah vzniknul za zcela normalnich okolnosti, ja byt na jejim miste, tak se snazim byt neviditelna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 10:30

@berry4 nevím jestli konkrétně Gábina tím dává najevo, že všichni dobří chlapi jsou ti - už zadaní… :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 10:31

@Bibi239 CO? 8o A já jí přála, že konečně má chlapa…no tak to je gol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.3.15 10:33

Holt obraz společnosti. oni nejsou ani lepší ani horší. jen jsou na očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
2.3.15 10:34
@berry4 píše: :think: a zejtra se to může stát tobě, nebo mně, ovšem s tím rozdílem, že to bude vědět tak akorát sousedka Lhotáková :think:

taky na tom nevidim nic sokujiciho… vzdyt tady na emiminu to cteme dnes a denne, deje se to vsude, nejen mezi celebritama, akorat z toho udelaji velkou frasku. Co je na tom, ze si nekdo zacne s rozvedenym chlapem… a ze nekdo opusti tehotnou, je to hnus, ale nikdo jim do vztahu nevidi, buhvi jak dlouho se to snazili lepit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 10:35

@quinny ano, obraz společnosti a rozežranosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.3.15 10:36

Zivot je jen jeden a pokud clovek neni spokojeny, ma zustat tam kde neni stastny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.3.15 10:37

Já nevím, mně na tom zase nic moc tak divného nepřijde.
První případ - pán je podle okolí už 2 měsíce rozvedený. A vážně si nedělám iluze o tom, že potkal Partyšovou a ze dne na den podal žádost o rozvod i přesto, že do té doby bylo doma vše v pořádku. Pravděpodobně byl v jeho rodině nějaký problém už dříve. A G. P. se mu připletla do cesty.

A co se týče Romana Vojtka, tak u něj se o krizi v manželství mluvilo už před časem. Pokud někdo myslel, že další dítě vztah utuží, tak je to blbost.

Celkově mi to přijde přehnané. Myslím si, že soukromý život by měl zůstat soukromým a neřešit se v tisku.
Stejně tak jako tyhle „celebrity“ se za pár týdnů může rozvádět kdokoli z nás a je úplně jedno, jestli je manželka těhotná, krátce po porodu, bronzová nebo zlatá…
Jen o nás nebudou články všude na netu a v tisku, ale zdrbne nás jen pár sousedek a kamarádek.

A upřímně. Kdybych já si měla vybrat, raději bych brala chlapa, který bude férový, rozvede se a dá mi možnost žít dál. A ne někoho, kdo mě bude tahat za nos, roky trápit, lhát a planě slibovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
2.3.15 10:41

Berry: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.3.15 10:45
@kosheeen píše:
Zivot je jen jeden a pokud clovek neni spokojeny, ma zustat tam kde neni stastny???

No to jistě ne.jen je to taky o hodnotách. a mnohdy i o tom, ze než něco řešit a na něčem pracovat je jednodušší jít někam jinam nebo dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.3.15 10:51
@quinny píše:
No to jistě ne.jen je to taky o hodnotách. a mnohdy i o tom, ze než něco řešit a na něčem pracovat je jednodušší jít někam jinam nebo dál..

někdy se to nevyplácí, měla jsem to podobne, zkousela jsem to resit, akorat se nekdy vse protahuje ale je fakt, ze to nekdy zase naopak prosteje, je to tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.3.15 11:01

Je to normální i ve společnosti kolem nás „necelebrit“. Akorát se o tom šeptá mezi sousedy ale né v Prásku. I když si myslím, že morálka některých modelek a moderátorek je pokřivena trochu více než je standart. Všimněte si že o opravdových českých hvězdách jako je např. Tereza Maxová se píše hlavně v souvislosti s charitou. Ten zbytek mě nechává chladnou. Spíš si říkám, jestli jim to není trapné už po 5. zamilovaně vyprávět, že tenhle je opravdu ten pravý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.3.15 11:31
@kosheeen píše:
někdy se to nevyplácí, měla jsem to podobne, zkousela jsem to resit, akorat se nekdy vse protahuje ale je fakt, ze to nekdy zase naopak prosteje, je to tezky

Ano i to je samozřejmě riziko, že to bude jen prodlužování. Zase pokud tam není nějaká vyložená patologie v tom vztahu je fajn zkusit na tom zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí