Kde se to v těch lidech bere?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
2.3.15 11:01

Je to normální i ve společnosti kolem nás „necelebrit“. Akorát se o tom šeptá mezi sousedy ale né v Prásku. I když si myslím, že morálka některých modelek a moderátorek je pokřivena trochu více než je standart. Všimněte si že o opravdových českých hvězdách jako je např. Tereza Maxová se píše hlavně v souvislosti s charitou. Ten zbytek mě nechává chladnou. Spíš si říkám, jestli jim to není trapné už po 5. zamilovaně vyprávět, že tenhle je opravdu ten pravý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.3.15 11:31
@kosheeen píše:
někdy se to nevyplácí, měla jsem to podobne, zkousela jsem to resit, akorat se nekdy vse protahuje ale je fakt, ze to nekdy zase naopak prosteje, je to tezky

Ano i to je samozřejmě riziko, že to bude jen prodlužování. Zase pokud tam není nějaká vyložená patologie v tom vztahu je fajn zkusit na tom zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.3.15 11:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.3.15 11:37

Když jsem byla ve třetím měsíci a čekala čtvrté miminko, udělal si manžel se vou milenkou miminko… jen se o mě nepíše v blesku, a le garantuju vám, že místní drbny to žhaví daleko víc, než v prásku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 11:42

@Krrysa to je šílenost…příjde mi takových neskutečných případů hrozně moc posledních pár let… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.3.15 11:48

@Vermion mno já nějak nevim co bys chtěla slyšet…u těchtio rádoby celebrit je to normální, potřebujou pozornost prostřednictvím medií, jinak by po nich pes neštěk :mrgreen:

co takhle nečíst super, blesk, aha atpod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_3
2.3.15 11:58
@Vermion píše: Že své blízké bezostyšně opouštějí…hned dva články v jeden den. To je potom výživa… :zed:
http://www.super.cz/…ratorce.html
http://www.super.cz/…ka-syna.html

Je videt, ze mas slabost pro kvalitni novinarinu a dulezite zpravy :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
2.3.15 12:07
@Vermion píše: Že své blízké bezostyšně opouštějí…hned dva články v jeden den. To je potom výživa… :zed:
http://www.super.cz/…ratorce.html
http://www.super.cz/…ka-syna.html

oni mají jedinou nevýhodu, že jsou vidět, jinak je to stejné, jako v normální společnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 12:19

@brumdinka otázka byla jasná, kde se to v lidech bere…že raději opouštějí, než by opravovali…a celebrity byl jen takový příklad, když to na mně novinky vyplivly :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.3.15 12:19
@Mr.Electrolux3 píše:
Je videt, ze mas slabost pro kvalitni novinarinu a dulezite zpravy :palec:
:roll: další co nepochopil…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.3.15 12:25
@Vermion píše:
@brumdinka otázka byla jasná, kde se to v lidech bere…že raději opouštějí, než by opravovali…a celebrity byl jen takový příklad, když to na mně novinky vyplivly :P

však jsem ti na ni jasně odpověděla…

a nějak nevim co tě žere, tohle je tak neskutečně individuální…a fakt záleží, kde se pohybuješ, v mém okolí totiž lidé problémy řeší, neutíkají před nimi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.3.15 12:31

Problém je že to většinou odse-rou právě jejich děti. Nejen že musí řešit rozchod rodičů, ale ještě se to propírá veřejně a spolužáci umí být určitě krutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
2.3.15 12:35

Sociopati… jsou všude, nemají soucit, pocit vinny, výčitky nic… jednou je to doběhne.

• Citovat
  • Upravit
7527
2.3.15 12:36
@quinny píše:
No to jistě ne.jen je to taky o hodnotách. a mnohdy i o tom, ze než něco řešit a na něčem pracovat je jednodušší jít někam jinam nebo dál..

souhlasím, jen ještě drobnost, ten vztah musí chtít zachránit oba, občas je právě problém vtom, že ten vztah chce udržet a zachránit jen jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:51
@Vermion píše:
@brumdinka otázka byla jasná, kde se to v lidech bere…že raději opouštějí, než by opravovali…a celebrity byl jen takový příklad, když to na mně novinky vyplivly :P

Chceš odpověď na jasně danou otázku? OK. Zažila jsi někdy vztah, kde se pořád jen opravuje a opravuje a život plyne a plyne :think:. Já ano. A dopadla jsem hodně špatně. Bohužel v tom vztahu jsem pořád a hledám cestu jak z něj ven. A byla bych moc vděčná, kdyby můj manžel byl takový charakter, aby přišel, řekl „mám jinou a chci rozvod“. Vážně bych v tu chvíli byla nejšťastnější ženská na světě. Bohužel takového chlapa nemám. Někdy je opravování úplně k ničemu. Neříkám, že vždycky, ale někdy bohužel ano :?. Lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky