Drsné hádky

98
1.3.15 14:31

Drsné hádky

Ahoj holky, uz nevim kudy kam, tak budu asi hledat radu tady. Jsem s pritelem pet let, z toho mame dve dcerky, jednu skoro ctyrletou a druhou teprve dvoumesicni. Ze zacatku jsme meli krasny vztah, i kdyz nikdy nebyl plny vasne tak, jak bych si predstavovala, deti jsme meli pomerne brzo po seznameni, tak na romantiku nebyl cas a premyslim, jestli to neni kamen urazu. Nebudu tu popisovat jak jsme zili nebo nezili, ale chci se vam sverit, jak zijeme v posledni dobe. U porodu jsem malem umrela, prisla jsem o delohu a dekovala bohu, ze ziju. Tech 14 dni po tomto zazitku se ke me muz choval nadherne, porad me objimal, hladil, rikal jak me miluje. ALe pak ho to preslo a je to tam, jak to bylo vzdycky. Horsi ale je, ze se k tomu pridaly osklive hadky a dokonce i pred detma. Nejenze jsme na sebe sprosti a to dost osklive, dokazeme si rict veci kvuli kterym pak probrecim hodiny, ale zacali jsme se dokonce i mlatit. Uz tolikrat jsem chtela odejit, ale nemam kam, nemam penize a se dvema malyma detma to nezvladnu. Strasne bych to chtela napravit ale netusim vubec jak, podle me jak uz jsme zasli tak daleko, je to navzdy ztracene, mate nejakou radu jak z toho ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.3.15 14:33

@Kkuucckka radu jak z toho ven? jestliže Tě chlap uhodil, je to sr**č a né chlap a neopřela bych si o něj ani kolo. Osobně bych šla radši do azyláku a to myslim smrtelně vážně.. tohle je jeden z důvodů, kdy by pro mě vztah ihned skončil :poblion: chudáci děcka, takový vzor.. To, že se hádáte, jako ok, hormony, nervy atd, udělá to svoje. Ale násilí a nadávky - nikdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.3.15 14:36

Obávám se, že jak už jste došli k násilí, že z toho cesta zpět není, to už s emůže podle mého názoru jen stupňovat k horšímu. Jestli máte malé děti, tak radím rozchod, bude to strašně těžké, ale i tak pro děti lepší než vyrůstat v takovém prostředí. Píšu z pozice dítěte, které nějaký čas v podobném prostředí muselo vyrůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
1.3.15 14:37

Co partnerská poradna? Byli jste tam? Nebo psycholog?

Ovšem musíte chtít OBA.

• Citovat
  • Upravit
1490
1.3.15 14:39

Tak fyzická napadení (ani oboustranná) nemají ve vztahu co dělat…takže já bych byla pro rozchod - tohle není dobré prostředí pro děti. Myslím, že jste si měli už dávno promluvit, co se vlastně děje, ale na to je už podle mě pozdě. Takže raději začít někde odznova než v tomhle pokračovat.
Co rodina - nepomohla by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.15 14:41

@martina.se Nejhorsi je, ze jsem ho vzdycky flakla prvni, jelikoz me psychicky vzdycky vystresoval a ja nezvladla situaci, on tvrdi, ze se pouze brani.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.3.15 14:41

Bohužel, jak to zajde až sem, je vcelku nemožný to vrátit zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
1.3.15 14:42

Detma se krize ve vztahu nikdy nevyresi, naopak se to zhorsi. To se zrejme stalo vam narozenim druhe dcery. Zasli jste hodne daleko. Zkuste si oba promluvit co dal, treba to chlap vidi taky tak a pak je na miste rozchod.
@martina.se kdybych chlapa pri hadkach fackovala, pocitam, ze by si to taky nenechal libit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.3.15 14:44
@Kkuucckka píše:
@martina.se Nejhorsi je, ze jsem ho vzdycky flakla prvni, jelikoz me psychicky vzdycky vystresoval a ja nezvladla situaci, on tvrdi, ze se pouze brani.. :(

ja si to tak poidle popisu myslela, ze prvotni impuls k agresi je od tebe… Co k tomu rict, ne kazdy chlap je svatej, aby se nechal otloukat. Myslim, ze kvuli detem by ses mela vzchopit a zacit svuj psychicky stav resit. Treba kdyz chlap uvidi, ze se snazis, bude se snazit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
1.3.15 14:48

To je strasne tezky to jinak soudit - ty si cerste po porodu, navic po takovem zazitku. Mlati s tebou hormony, jsi precitlivela a k hadke je jenom krucek. Tve nervy jsou pocuchane, ze v zapalu hadky prastis chlapa a on ti to pak vrati. Treba bude stacit resit svoje nervy a vztah jeste pujde zachranit. Reste to spolu, zajdete za odbornikem. Budu drzet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.3.15 14:54
@Kkuucckka píše:
@martina.se Nejhorsi je, ze jsem ho vzdycky flakla prvni, jelikoz me psychicky vzdycky vystresoval a ja nezvladla situaci, on tvrdi, ze se pouze brani.. :(

@Kkuucckka: No tak to jste už v prdeli, když Ty jsi ho začla mlátit jako první. Pravděpodobně budeš taky pěkný labil. Se ženskou, která mě fyzicky napadá bych nebyl ani za nic. Prostě jsi taky magor a tohle už dohromady nedáte… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79914
1.3.15 14:56
@Bibi239 píše:
ja si to tak poidle popisu myslela, ze prvotni impuls k agresi je od tebe… Co k tomu rict, ne kazdy chlap je svatej, aby se nechal otloukat. Myslim, ze kvuli detem by ses mela vzchopit a zacit svuj psychicky stav resit. Treba kdyz chlap uvidi, ze se snazis, bude se snazit taky.

Chlap, který by se nechal otloukat, není svatý, ale blbý. Stejně jako ženská, která by se nechala otloukat.
Násilí do vztahu nepatří. Jestliže si uvědomuješ, že ta agrese začíná u Tebe - uhodíš první - pak bys měla zajít do poradny nejprve Ty. Anebo k psychologovi. Kdyby nic jiného, dal by Ti třeba léky na zklidnění a hlavně by Ti vysvětlil, kde je problém a kde se ta agrese vlastně bere. Zřejmě je to velmi nešťastná kombinace hormonů, lítosti a taky vyčerpání po porodu. Kdoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.15 15:00

Myslim si, ze neni cesty zpet.Mam doma to same. Bohuzel musim vydrzet nez se vratim do prace. Snazim se pretvarovat a tvarit, ze mame krizi a vse bude dobre. Pravda je, ze toho cloveka uz nemam rada a to je slabe slovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 15:00

Jana

@Chytrak píše:
@Kkuucckka: No tak to jste už v prdeli, když Ty jsi ho začla mlátit jako první. Pravděpodobně budeš taky pěkný labil. Se ženskou, která mě fyzicky napadá bych nebyl ani za nic. Prostě jsi taky magor a tohle už dohromady nedáte… :think:

Taky jsem expartnera dvakrát ke konci vztahu uhodila, a nejsem na to hrdá. Bylo tov záchvatu vzteku.
Když s někým (partnerem) zkoušíš normálně komunikovat, řešit problémovou situaci a on se ti do očí směje, a dělá tebe neschopnou, očividně tě nerespektuje, tak ti snadno uletí ruka.

Stalo se, už to nevrátím.

Můc ex řešit problém nechtěl, zakladatelky partner třeba jejich vztahu dát šanci chce, tak važ slova.

Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 15:08
@Anonymní píše:
Taky jsem expartnera dvakrát ke konci vztahu uhodila, a nejsem na to hrdá. Bylo tov záchvatu vzteku.
Když s někým (partnerem) zkoušíš normálně komunikovat, řešit problémovou situaci a on se ti do očí směje, a dělá tebe neschopnou, očividně tě nerespektuje, tak ti snadno uletí ruka.

Stalo se, už to nevrátím.

Můc ex řešit problém nechtěl, zakladatelky partner třeba jejich vztahu dát šanci chce, tak važ slova.

Jana

Musim s Tebou souhlasit, mam manzela ktery ac je jinak hodny, mily, postara se, koupi, tak u nej musim premyslet co a jak rict. Kdyz neco reknu, jinym tonem, nez on by si pral je ohen na strese a i napr. kvuli nezalite kytce je schopny vyvolat hadku, ve ktere pouzije slova, ze by se i dlazdic stydel.
Takze v nedavne dobe, kdy jsem si hledala praci a byla z toho spatna, ze me nikde nechteji, mi dokazal dat oporu a misto toho se se mnou hadal a nakonec vyrkl takovou vetu, ze mi ta ruka vyletela rychleji nez jsem neco rekla.
Lituji toho, ale aspon uz manzel opravdu poznal, ze na hlavu si s…t opravdu nenecham.
Zatim od te doby je klid a hadky nejsou, ale hrda na to opravdu nejsem.

Zakladatelce tezko radit a souhlasim, ze pokud je vztah v teto fazi, zachranit uz nepujde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky