Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kkuucckka píše:
@Jura007 predpokladam ze u vas to bylo na dennim poradku a rict tohle o rodicich za to ze te vychovali?? Slusny..u nas to je jednou za par mesicu jinak se nehafame vubec…takze vaz slova..diky
To, že rodiče dítě vychovají je zásluha? To je snad samozřejmost. Dítě se na svět necpe a když už je na světě, mají povinnost se o něj postarat. Když toho nejsou schopni, at si místo dítěte pořídí psa. I o toho se ale musí starat.
Máš kapku jiné vnímání, než většina lidí. To se někdy stane.
@Kkuucckka píše:
My to mame Italii…pohadame se takhle hnusne a pak je to hned zas dobre…rozhodne to neni jak tu nekdo pise ze nezvladam agresi…neni to vubec o agresi ale o tom ze nekdo kdo je silnejsi a cilene provokuje musi cekat odezvu…ja myslim ze neni rozdil mezi nejakym psychickym nebo fyzickym terorem…ani nemluvim o mlaceni ale o tom ze jsem do nej spis strcila nez ze bych ho mlatila jak si nekdo predstavuje…chtela jsem spis vyresit problem tech sprostych nadavek a jak se je naucit zvladat sami…dat si nejaky pravidla nema.cenu prptpze to v navalu emoci stejne porusime…
U normálních slušných lidí nikdy nemůže být odezva ve sporu vůči partnerovi fyzický útok. To se prostě nedělá. A Tvoje řeči on mě provokuje - no nevím. Vidím to jasně - chce to pro oba odbornou pomoc, která vám pomůže tohle vyřešit. Máte spolu děti, takže byste se měli snažit to řešení najít. nakonec sama píšeš, že jindy je vám fajn. Takže psychologa a pak pro oba partnerskou poradnu. A snaž se kontrolovat, a Tvůj partner taky. Agrese opravdu nevyřeší nic. Na co čekáte? Až se porvete do krve? Nebo na sebe vezmete kudlu?
Nečetla jsem všechny příspěvky ale ráda bych ti otevřela oči. Mám za sebou 4 letý vztah ve kterém mě chlap mlátit a nadával… Ze začátku když to začlo byla jsem slepě zamilovaná a nebyla to ještě taková hrůza. Začlo to jen sem tam nadávkama a nějaký ten psychický útok. Stále se to ale stupnovalo na naších hádkách nebylo nic zvláštního a bylo to na denním pořádku, když jsem si začli nadávat nebo zpíš on protože já nato neměla odvahu abych jednu neslízla ( pi… kur… děv… atd ) všechny slova které známe. Nebudu tady psát celé 4 roky ale chci vám tím jen říct. NEZMĚNÍ SE TO A BUDE TO JEN A JEN HORŠÍ. Je to jen otázka čusu kdy dostanete pořádnou ránu a zkončitě v nemocnici a oto ještě hůř že vám uvidí vaše děti
uchrante je od toho - to je snad to nejhorší co může být. Určitě bych se podívala po nějaké aspon garzovce než si nyšetříte na lepší a věřte tomu že vaše děti budou mnohem štastnější v jedné místosti s váma v klidu a míru než ve s vém pokoji s řvoucíma lidma a nedej bože něco hůř. Dnes je tolik dávek pro svobodnou matku že by to mělo jít. Nevím ze začátku bych řekla rodině aspon… než se postavíte na vlatní nohy. Hlavně něco dělejte nebo si budete stále říkat, to bude dobré… NEBUDE!!! BUDE JENOM HŮŘ!!!
@paja27 píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky ale ráda bych ti otevřela oči. Mám za sebou 4 letý vztah ve kterém mě chlap mlátit a nadával… Ze začátku když to začlo byla jsem slepě zamilovaná a nebyla to ještě taková hrůza. Začlo to jen sem tam nadávkama a nějaký ten psychický útok. Stále se to ale stupnovalo na naších hádkách nebylo nic zvláštního a bylo to na denním pořádku, když jsem si začli nadávat nebo zpíš on protože já nato neměla odvahu abych jednu neslízla ( pi… kur… děv… atd ) všechny slova které známe. Nebudu tady psát celé 4 roky ale chci vám tím jen říct. NEZMĚNÍ SE TO A BUDE TO JEN A JEN HORŠÍ. Je to jen otázka čusu kdy dostanete pořádnou ránu a zkončitě v nemocnici a oto ještě hůř že vám uvidí vaše dětiuchrante je od toho - to je snad to nejhorší co může být. Určitě bych se podívala po nějaké aspon garzovce než si nyšetříte na lepší a věřte tomu že vaše děti budou mnohem štastnější v jedné místosti s váma v klidu a míru než ve s vém pokoji s řvoucíma lidma a nedej bože něco hůř. Dnes je tolik dávek pro svobodnou matku že by to mělo jít. Nevím ze začátku bych řekla rodině aspon… než se postavíte na vlatní nohy. Hlavně něco dělejte nebo si budete stále říkat, to bude dobré… NEBUDE!!! BUDE JENOM HŮŘ!!!
ale tady mlátí ona jeho, respektive si začíná ona, vidím, že na trhu je velkej prostor pro azylák pro týrané muže ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
ale tady mlátí ona jeho, respektive si začíná ona, vidím, že na trhu je velkej prostor pro azylák pro týrané muže
Tak ted mě to dostalo
to se omlouvám, jak jsem napsala nečetla jsem všechny komentáře.
Tak k tomu není co dodat - ještě aby ženská šáhla na chlapa. No pakat to teda je chlap, když tohle dovolí ![]()
@Anonymní píše:
Taky jsem expartnera dvakrát ke konci vztahu uhodila, a nejsem na to hrdá. Bylo tov záchvatu vzteku.
Když s někým (partnerem) zkoušíš normálně komunikovat, řešit problémovou situaci a on se ti do očí směje, a dělá tebe neschopnou, očividně tě nerespektuje, tak ti snadno uletí ruka.Stalo se, už to nevrátím.
Můc ex řešit problém nechtěl, zakladatelky partner třeba jejich vztahu dát šanci chce, tak važ slova.
Jana
Mám uplně to samé
ani nevíš jak tě chápu
taky jsem mu párkrát vjela do vlasů..hrdá na to nejsem ale jak píšeš, snažím se normálně komunikovat ale to, že se mě směje do obličeje, rýpe a nerespektuje, má ze mě dobrý den, nechce řešit problémy a v konečné fázi vyhrožuje sebevraždou…taky mě uletí ruka
čeho je moc, toho je prostě příliš! Máme malé dítě ale je pravda, že předním, se nehádáme nikdy ale jinak je to peklo na zemi!
@paja27 píše:
Tak ted mě to dostaloto se omlouvám, jak jsem napsala nečetla jsem všechny komentáře.
Tak k tomu není co dodat - ještě aby ženská šáhla na chlapa. No pakat to teda je chlap, když tohle dovolí
prý je to dost časté, že žena chlapa týrá. A on mlčí, protože nechce přijít o dítě - a taky o postavení chlapa v partě. Aby se mu kamarádi nesmáli. Ony ženské nejsou žádné květinky nevinné fialinky.
@Anonymní píše:
Mám uplně to saméani nevíš jak tě chápu
taky jsem mu párkrát vjela do vlasů..hrdá na to nejsem ale jak píšeš, snažím se normálně komunikovat ale to, že se mě směje do obličeje, rýpe a nerespektuje, má ze mě dobrý den, nechce řešit problémy a v konečné fázi vyhrožuje sebevraždou…taky mě uletí ruka
čeho je moc, toho je prostě příliš! Máme malé dítě ale je pravda, že předním, se nehádáme nikdy ale jinak je to peklo na zemi!
tak jestli bys akceptovala, že ti jí chlap vždycky natáhne, až ho z jeho subjektivního pohledu naštveš, tak je tvůj názor a pochopení úplně v pořádku
tak jestli bys akceptovala, že ti jí chlap vždycky natáhne, až ho z jeho subjektivního pohledu naštveš, tak je tvůj názor a pochopení úplně v pořádku
Nevíš jak to je! Pokud se ti někdo směje do obličeje, cíleně provokuje, vyhrožuje sebevraždou nadává ti do pí…či. zesměšnuje tě, shazuje tě, rýpe a předhazuje minulost, ono je to těžké! Psala jsem, že hrdá na to nejsem! To že mě jí vrátí je jiná věc! Ano, je to v pořádku, brání se ale jsem to já kdo mu jí dá první! Stydím se za sebe, za to, že dokážu dát manželovi pár facek ale kdo nazažil, nepochopí v tu chvíli ten pocit beznaděje a vzteku, když se snažíš o normální komunikaci a odezvou ti je výsměch, rýpání a sprosté nadávky!
@Anonymní píše:
Mám uplně to saméani nevíš jak tě chápu
A můžu se na něco zeptat? Ted bez rýpček nebo tak něco - jakého máte chlapa? Je větší či menší než vy a je to kus chlapa nebo nějaké drobátko? Já totiš at uvažuju jak uvažuju tak si to nedovedu předtsvit. Jedině že ženská má nadváhu a je o hlavu větší aby si mohla dovolit na chlapa. Já i v té sebevětší hádce bych si netroufla a hlavně jak se říká nedělej lidem to co ty sama nechceš-
@Anonymní píše:
Nevíš jak to je! Pokud se ti někdo směje do obličeje, cíleně provokuje, vyhrožuje sebevraždou nadává ti do pí…či. zesměšnuje tě, shazuje tě, rýpe a předhazuje minulost, ono je to těžké! Psala jsem, že hrdá na to nejsem! To že mě jí vrátí je jiná věc! Ano, je to v pořádku, brání se ale jsem to já kdo mu jí dá první! Stydím se za sebe, za to, že dokážu dát manželovi pár facek ale kdo nazažil, nepochopí v tu chvíli ten pocit beznaděje a vzteku, když se snažíš o normální komunikaci a odezvou ti je výsměch, rýpání a sprosté nadávky!
to čteš z manuálu ženské taktiky vedení hádky?
![]()
@paja27 píše:
A můžu se na něco zeptat? Ted bez rýpček nebo tak něco - jakého máte chlapa? Je větší či menší než vy a je to kus chlapa nebo nějaké drobátko? Já totiš at uvažuju jak uvažuju tak si to nedovedu předtsvit. Jedině že ženská má nadváhu a je o hlavu větší aby si mohla dovolit na chlapa. Já i v té sebevětší hádce bych si netroufla a hlavně jak se říká nedělej lidem to co ty sama nechceš-
Je o půl hlavy menší a váhově je tak nějak akorát. Jinak je to člověk bez úcty, respektu, prolhanej, nespolehlivej, línej, patolízalskej, hnusnej a bezcharakterní! Omlouvám se
![]()
@Anonymní píše:
Je o půl hlavy menší a váhově je tak nějak akorát. Jinak je to člověk bez úcty, respektu, prolhanej, nespolehlivej, línej, patolízalskej, hnusnej a bezcharakterní! Omlouvám se![]()
A proč s ním jste? ![]()
to čteš z manuálu ženské taktiky vedení hádky?![]()
Ne! Přesně tak to probíhá!
@Anonymní píše:
Je o půl hlavy menší a váhově je tak nějak akorát. Jinak je to člověk bez úcty, respektu, prolhanej, nespolehlivej, línej, patolízalskej, hnusnej a bezcharakterní! Omlouvám se![]()
a proč s někým takovým žiješ? ![]()
není lepší jít svou cestou než se nechat vyprovokovat k fyzickým útokům?