Drsné hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
1.3.15 15:10
@Chytrak píše:
@Kkuucckka: No tak to jste už v prdeli, když Ty jsi ho začla mlátit jako první. Pravděpodobně budeš taky pěkný labil. Se ženskou, která mě fyzicky napadá bych nebyl ani za nic. Prostě jsi taky magor a tohle už dohromady nedáte… :think:

No tak vona je labil, to je jasný, asi je ještě v šestinedělí nebo má našlápnuto na laktační psychózu. Chlap to evidentně taky nezvládl, nemá ji v tomhle období moc s. rát a v případě, že začne vysírat ona, tak se má otočit, zavřít za sebou dveře a nazdar.
Hele, zakladatelko, ale fláknout někoho jako první, to je teda mooc i na hormonálně nevyrovnamou maminu a řvát hodiny jenom proto, že ti řekl něco ošklivého - no to taky zrovna nevypovídá o tvé vyrovnané mysli, ale tak v době kojení to i chápu. Měla bys se sebou něco dělat v první řadě ty. Prostě to říct tomu chlapovi a jít někam k odborníkům, snad ti tady holky poraděj kam přesně. S tímhle si fakt nezahrávej, ještě bys mohla ublížit miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.3.15 15:11
@Anonymní píše:
Taky jsem expartnera dvakrát ke konci vztahu uhodila, a nejsem na to hrdá. Bylo tov záchvatu vzteku.
Když s někým (partnerem) zkoušíš normálně komunikovat, řešit problémovou situaci a on se ti do očí směje, a dělá tebe neschopnou, očividně tě nerespektuje, tak ti snadno uletí ruka.

Stalo se, už to nevrátím.

Můc ex řešit problém nechtěl, zakladatelky partner třeba jejich vztahu dát šanci chce, tak važ slova.

Jana

Jo jo, byla jsi určitě v právu ho praštit, Jano. :mrgreen:
No však už s Tebou taky není, že? Takže To Vašemu vztahu opravdu pomohlo :roll:
Ale houby, on nic řešit nechce a nebude. Ona už překročila čáru přes kterou není návrat. Stejně jako Ty. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.3.15 15:18

@Kkuucckka
Azylový dům. Jste si nebezpeční a to i pro vaše děti. Už není kam dál ustupovat ani pro jednoho z vás. Nenapsala jsi čím tě vytáčí, ale nic tě neopravňuje ho mlátit i když si dovedu představit, že nevíš kudy kam. Jděte od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.3.15 15:22

Taky mám pocit, že rodička je ta, která potřebuje odbornou pomoc. Ale ve stavu, ve kterém je, má poněkud pokřivené vidění okolí, připadá si „normální“ skrze hormony a stres, který prožívá, a vnímá právě chlapa jako nepřítele. Protože on se chová jinak, než by si představovala. Mimochodem, už jen proto, že leckterý chlap není zrovna terapeut, který má nastudováno, jak se adekvátně k rodičce a ženské v šestinedělí chovat. Zvláště, pokud se ještě agrese vstupňuje od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.15 15:25

Jana

@Chytrak píše:
Jo jo, byla jsi určitě v právu ho praštit, Jano. :mrgreen:
No však už s Tebou taky není, že? Takže To Vašemu vztahu opravdu pomohlo :roll:
Ale houby, on nic řešit nechce a nebude. Ona už překročila čáru přes kterou není návrat. Stejně jako Ty. Bohužel.

Ano, už se mnou a svým dítětem není. Bydlíme sami půl roku. POté, co se to stalo, se rozhodl mě a syna opustit.

Malému byl rok. Náročné období po narození dítěte, chlap, co se vrací pozdě z práce domů, žena je na „vše“ sama, k tomu se přidá nerespekt atd.
Chtěla jsem, abychom šli do poradny, odmítl a vysmál se mi.

A světe div se, teď chce se vrátit. Brečí, prosí, slibuje.

Ale teď už nechci já. Mám vybudované zázemí, byt, ze kterého mě nikdo nemůže vyhodit jen proto, že nemá náladu.

V právu praštit ho jsem nebyla, jen jsem zde vysvětlila, proč se to stalo.

Jsou lidi, kteří praští, a myslí si, že je to v pořádku.
A pak lidé, kteří to udělají, a ví, že bylo něco špatně a už se to nesmí opakovat.
Každý dělá chyby, ale jen málo z nás si je uvědomí a chce na sobě pracovat.

J.

• Citovat
  • Upravit
2406

Tak vzhledem k tomu, že jsi teprve 2 měsíce po tam těžkém porodu, musím mít úplně rozházené hormony a sama být asi zmatená. A manžel určitě taky. Ale dostalo se to už strašně daleko! Určitě to chce si promluvit proč se hádate, co jsou nejčastější důvody (najít způsoby jak se jim vyhýbat), zakázat si sprostá slova natož nějaké násilí a hned naklusat do nějaké poradny, aby vám pomohli dát se dohromady jak samostatně, tak jako rodina. Rozchodem bych to hned neřešila. Máte za sebou vážnou krizovou situaci, s kterou se neumíte vyrovnat. Chce to za vztah bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98

Pro chytralky…bezte si diskutovat jinam…kdyz se vam chlap vysmiva a zacne mym detem rikat ze je maminka nema rada jen aby me vytocil, tak jsem schopna vseho, protoze svoje deti miluju nadevse a tohle si nezaslouzi. Jinak netusim proc bych casem mela ublizit svym detem? To je zcestne ne? Muj muz to resit chce…on me porad miluje pry…v mezidobi hadek mame celkem fajn vztah ale jednou za cas to proste takhle extremne bouchne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.15 15:28

@Saman Moc děkuji za povzbuzeni…taky to nechci hned koncit…my si v te chvili reknem cokoli zleho i kdyz to tak nemyslime…ja jsem casto nemocna a muz se musi starat o deti vlastne uz od porodu…uz v dobe tehotenstvi to bylo spatny protoze jsem ho mela hodne rizikove…zkusime tu poradnu snad to k necemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.15 15:36
@Kkuucckka píše:
Pro chytralky…bezte si diskutovat jinam…kdyz se vam chlap vysmiva a zacne mym detem rikat ze je maminka nema rada jen aby me vytocil, tak jsem schopna vseho, protoze svoje deti miluju nadevse a tohle si nezaslouzi. Jinak netusim proc bych casem mela ublizit svym detem? To je zcestne ne? Muj muz to resit chce…on me porad miluje pry…v mezidobi hadek mame celkem fajn vztah ale jednou za cas to proste takhle extremne bouchne..

No zcestné - když dokážeš uhodit partnera, tak pak už je možné všechno. Já už pracovně viděla dost případů domácího násilí, ale většinou byl ten násilník chlap a to bys koukala, kam až se to časem dokázalo zvrtnout od „nevinné“ facky při hádce. :roll:
Blbý kecy jsou důvodem pro to někoho mlátit? Tohle se dá řešit tisícem lepších způsobů a tvé reakce opravdu nejsou normální. Super, že to chce muž řešit, tak jen do toho. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
1.3.15 15:37

Určitě bude. A zatím zkuste sami. V klidu si třeba napište věci, které si nebudete říkat/dělat - slušně bez výčitek. Dejte si to třeba na ledničku a když se stane, tak se omluvte, hoďte třeba 20,–Kč do prasátka a zkuste to znovu a jinak. :mrgreen:
Hlavní je chuť a snaha vztah zpravit. Jak to je těžké pro tebe, tak určitě i pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.3.15 15:48

@Kkuucckka nic na svete te neopravnuje prastit tveho partnera, maximalne tak v sebeobrane, kdyz jsi ohrozena na zdravi jeho agresi. Bohuzel se profilujes jako typicky agresor, ktery je presvedceny, ze si to jeho obet zaslouzi. Objednej se k psychologovi, popis mu situaci u vas pravdive, mel by ti pomoci zvladat vztek nebo te odkazat na peci psychiatra.
Az budes mit poresenou svou agresi, jdete do manzelske poradny.
V mezicase, domluv se s partnerem, ze pokud dojde na vyhrocenou situaci, ma jeden z vas pravo na pulhodinovy time out venku. Je fuk kdo, zkratka kdo utece, vyhraje. Ten, co zustane doma, tak nebude mit pravo tomu druhemu nic vycitat, pokud se vrati za tu pul hodinu. Je podle me stokrat lepsi utect a vycistit si venku hlavu nez zustat a delat doma cirkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.3.15 15:58
@Kkuucckka píše:
@martina.se Nejhorsi je, ze jsem ho vzdycky flakla prvni, jelikoz me psychicky vzdycky vystresoval a ja nezvladla situaci, on tvrdi, ze se pouze brani.. :(

no jo no to se ale nedělá.. nemáš ho co bít pak se nediv, že ti ji vrátí.. já se ho rozhodně nezastávám, ale ani tebe se nemůžu zastat, nemáte si co vyčítat…
leda poradnu - ale musíte chtít oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.3.15 16:03
@Anonymní píše:
Ano, už se mnou a svým dítětem není. Bydlíme sami půl roku. POté, co se to stalo, se rozhodl mě a syna opustit.

Malému byl rok. Náročné období po narození dítěte, chlap, co se vrací pozdě z práce domů, žena je na „vše“ sama, k tomu se přidá nerespekt atd.
Chtěla jsem, abychom šli do poradny, odmítl a vysmál se mi.

A světe div se, teď chce se vrátit. Brečí, prosí, slibuje.

Ale teď už nechci já. Mám vybudované zázemí, byt, ze kterého mě nikdo nemůže vyhodit jen proto, že nemá náladu.

V právu praštit ho jsem nebyla, jen jsem zde vysvětlila, proč se to stalo.

Jsou lidi, kteří praští, a myslí si, že je to v pořádku.
A pak lidé, kteří to udělají, a ví, že bylo něco špatně a už se to nesmí opakovat.
Každý dělá chyby, ale jen málo z nás si je uvědomí a chce na sobě pracovat.

J.

Pokud je ta rána na rozloučenou, tak alespoň byla tou poslední kapkpu k tvému lepšímu životu. Horší je, když jsou rány běžné a nevyřeší se nic. Přeju hezký život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.3.15 16:28
@Gina108 píše:
No zcestné - když dokážeš uhodit partnera, tak pak už je možné všechno. Já už pracovně viděla dost případů domácího násilí, ale většinou byl ten násilník chlap a to bys koukala, kam až se to časem dokázalo zvrtnout od „nevinné“ facky při hádce. :roll:
Blbý kecy jsou důvodem pro to někoho mlátit? Tohle se dá řešit tisícem lepších způsobů a tvé reakce opravdu nejsou normální. Super, že to chce muž řešit, tak jen do toho. :potlesk:

ja naopak znam zase zensky ktere mlati chlap a stydeji se tak radsi rikaji ze to ony prvni..jestli to neni cele jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.15 16:34
@aspagi píše:
ja naopak znam zase zensky ktere mlati chlap a stydeji se tak radsi rikaji ze to ony prvni..jestli to neni cele jinak

Co jako myslíš? Tady zakladatelka píše, že mu jí vrazí první, tak že by něco skrývala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí