Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Jsem proste presvedcena, ze on to cele pohnojil, tak by to mel on napravovat. Anonym píše: Více
veliká chyba!
Co on pohnojil?? že se choval jako malej jarda, dobrá, ale ty, místo toho abys mu to nějak vysvětlila, tak ses prdla a pak mu to dala sežrat. Kolik je to let? Není už čas se na to vykašlat? Dokud se budete plácat v léta starých křivdách, tak se nikdy neodrazíte vpřed.
No a to je právě to, s čím by nejspíš pomohl ten psycholog nebo poradna.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Jsem proste presvedcena, ze on to cele pohnojil, tak by to mel on napravovat. Anonym píše: Více
Slysela jsi porekadlo „Moudrejsi ustoupi“ Co ma napravovat? To, ze 9 mesicu s tebou nespal? Hadky se sexem neresi, to se dela pouze ve filmu a jeste v hodne spatnem filmu. Spousta lidi si predstavuje tehotenstvi jake nejake ruzovoucke prochazky jarnim sadem pri zapadu slunce kdy ti dva po navratu domu se na sebe usmivaji a zahrnuji se pocitem stesti. Prd, takto neni. Ne nadarmo se tomu rika jiny stav.
@Anonymní píše:
@75tomas.novotny Presne tak to je. Anonym píše: Více
Pochvali te nekdy za neco a ty jeho?
@Anonymní píše:
On to pohnojil? Těma kecama? Holt jsi ty jeho rádoby vtipné kecy vzala osobně…
@75tomas.novotny Ano jeden druheho chvalime, dekujeme jeden druhemu, treba kdyz jeden uvari, druhy ho pochvali a podekuje.To se mi libi. Anonym 00
@Honza 12 píše:
Bohuzel se me to velmi dotklo. Anonym 00
@Honza 12 píše:
Jo a ještě. Jestli se k němu chováš tak, jak to cítíš.. Tak se zase dostáváte do bludnýho kruhu. Z jeho pohledu ani nemusí mět pocit, že ti udělal něco vážnýho. Je s tebou? Je.. Dokonce tě vzal za ruku, hladil ti bříško.. Tak on nevidí, že by udělal něco špatně. Tak si z tebe dělal srandu.. Blbý no..
@Anonymní píše:
Bohuzel se me to velmi dotklo. Anonym píše: Více
Tak já chápu, že v těhotenství, je ženská citlivější, některá i přecitlivělá. ![]()
@Anonymní píše:
Bohuzel se me to velmi dotklo. Anonym píše: Více
neni to prehnana reakce? neni to spise o tvem sebevedomi? mozna ti pocit ublizenosti dela dobre, protoze chces vyvolat zajem ostatnich, podvedome. jaky je jinak jako partner nebo tata? planujete si neco do budoucna? jsi sama se sebou spokojena? zmenila se tvoje postava po tehotenstvi?
@SnažilKasandra určitě to zahodit nechci, musím se pokusit to nějak zvladnout. ZAKLADATELKA
@75tomas.novotny píše:
Slysela jsi porekadlo „Moudrejsi ustoupi“ Co ma napravovat? To, ze 9 mesicu s tebou nespal? Hadky se sexem neresi, to se dela pouze ve filmu a jeste v hodne spatnem filmu. Spousta lidi si predstavuje tehotenstvi jake nejake ruzovoucke prochazky jarnim sadem pri zapadu slunce kdy ti dva po navratu domu se na sebe usmivaji a zahrnuji se pocitem stesti. Prd, takto neni. Ne nadarmo se tomu rika jiny stav.
Ale jdi ty, hádky se samozřejmě sexem řeší. V posteli se urovná všechno ![]()
@Anonymní píše:
a napravuje?
Intimita prijde pokud budete schopni spolu komunikovat a budete akceptovat jeden druheho. Vypada to, ze na strane manzela je nechut cokoliv resit kdezto na strane tvoji je pocit ublizeni, nepochopeni, nedoceneni.