Přesvědčuje mě k návratu

2.3.15 19:36

přesvědčuje mne k návratu

Ahojte holky, omlouvám se za založení nové diskuse, pokud se tu někde toto či podobné řeší… ale je to dost akutní. S klučinou 4 roky jsem odešla po půl roce od přítele, stručně, z úžasného sluníčkového chlapa, co malého choval na klíně, se vyklubal žárlivej vztekloun… odpakovala jsem se ještě stále ve fázi, kdy se při troše hlouposti a „nasleplosti“ dalo tvrdit, že vždy jde o nedorozumění, ale… doteď mám bolení břicha, tiky v oku, naštěstí už zase spím. A co teď? stále samozřejmě volá a píše srdceryvné smsky, které z určitých organizačních důvodů bohužel musím číst, co máme rozjednané, už brzy bude dokončené, takže se vlastně mně nic neděje, ale je to strašnej stres. Strašnej. Co máte za osvědčené triky k nevyměknutí? díky moc a dobrou noc… PS. bohužel se to sešlo tak, že vygradovaly rozpory v době, kdy se vrátil z nemocnice po nepříliš vážné chorobě, no ale dělá z toho kauzu, že jsem mu zlomila srdce, protože jsem jenom hledala záminku k rychlému odchodu od mrzáka… :zed: :zed: právě kvůli té nemoci jsem to s ním vydržela o měsíc dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
2.3.15 19:38

HLAVNĚ SE NEVRACEJ!!!

Jediná obrana je absolutní ignorace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 19:40

@Karleon no to bych to teda posr…a před celou plenární schůzí… to v plánu nemám, spíš, jak tlačí a tlačí, mám ho pořád víc a víc plný zuby… díky, jsem ráda, že nejsem v tuhle chvíli sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.3.15 19:44

@taktedanevim… On je otcem dítěte? Pokud ne a je to opravdu nepříjemný žárlivec, tak vyřešit to co máte spolu a pryč…nebrat mobil, změnit číslo…a rada??? NAPSAT SI NA PAPÍR VŠE, CO TI ŘEKL, UDĚLAL…ty hnusy…mozek má úžasnou schopnost pamatovat si jen to dobré a to zlé vytěsnit, viz porod… 8o :roll: :mrgreen: Takže časem můžeš vyměknout, protože tvůj mozek pozapomene a bude ti našeptávat: „Vždyť byl vlastně fajn, hodnej chlap…trochu žárlil, kdo nežárlí nemiluje…dej mu šanci, miluje kluka…“ NIC, přečti si to napsané a uvidíš ho zase v pravém světle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 19:49

@SIMONA1234 díky moc, to právě dělám - bohužel zatím „v hlavě“, protože malej je hodně náročnej a když konečně usne, vrhnu se na práci „do práce“, tam mám miliardu restů, u přítele jsem pracovat technicky mohla, ale on si sedl vedle mne a soustředěně vydržel koukat do mé obrazovky tři hodiny…abych opravdu pracovala a nepsala třeba někomu… a významně zíval… :zed: se přiznám, že toto byl jeden z akutních momentů, které mi daly tu startovní energii.

Otcem dítěte zaplaťbůh není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.3.15 19:56

Můj bývalý byl dost podobný. Žárlivec, manipulátor, slaboch a idiot k tomu. Byla jsem s ním rok a půl - z toho jsme se půl roku rozcházeli. Obtěžoval mě ještě tři roky po našem rozchodu. Obrň se a vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 19:57

Myslela jsem že se udusím tou jeho nalepeností a když zuřil - to tedy prozatím jen „mimo“ mne, na svou rodinu, známé, zaměstnavatele, kohokoliv, postupně i na malého, když třeba zapomněl zhasnout na WC… tak jsem se bála, staženej žaludek… a když pak viděl, že je to blbý, tak začal „pečovat“ ošetřovat, masírovat,,, a tak dokola, no, postřehla jsem to hodně zavčasu, ale i tak bylo veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 20:03

Mám tu výhodu že bydlím sice s malým ve svém ale v bytové domě človška, který by nás rozhodně v tomto případě ochránil a má na to energii a prostředky… bejvalý manžel mi pronajal jednu místnost s příslušenstvím, vycházíme teď naštěstí už nějakou dobu fajn, sblížila nás jeho nová přítelkyně - perfektní ženská, tu nám všem přeju, a ejhle, akorát včas…jsme v závětří, mohla jsem se sice nastěhovat do svého minibytečku v centru města, byla bych naprosto ve svém a i v trochu větším komfortu, ale tam by mohl chodit zvonit, domáhat se, čekat u vchodu… tady by JEL jak tramvaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
2.3.15 20:05

@taktedanevim… Tipy na vyměknutí mám takové - když mě někdo pořád, pořád přesvědčuje, a mele pořád dokola, tak mě to zaručeně odradí. Čím naléhavější tón, tak tím víc je to divný. Znamení, že výhody budou na straně toho otravy, toho kibice. Ty jsi pouze nástroj k tomu, aby se ten druhý cítil dobře. Nic ti to nepřináší. Jenom jemu. Představ si předvolební kecy. Zkus si to takhle říct a třeba ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.3.15 20:06

@taktedanevim… Máš velké štěstí, že máš zázemí a pomoc…velké… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 20:09

@Takyjedna pravdu máte, děvčata… @SIMONA1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
2.3.15 20:14

@taktedanevim… když není otcem dítěte, vyřeš s ním, co musíš a přeruš s ním veškerý kontakt.

• Citovat
  • Upravit
2.3.15 20:14

Paradox je, že za manželství se ke mne bejvalej choval strašně studeně, odtažitě, po narození malého už ani neměl zájem o obnovení intimního soužití, prostě jsem se mu „přejedla“ a dával to fakt najevo,.,. tak jsem se teda sebrala, řekla dobře, řešit to nechceš, končím, pak jsem potkala přítele, odešla, mezitím doproběhl rozvod… no a si bejvalej uvědomil, že to bylo pro mne taky hodně těžký a nebýt mé odvahy a odhodlání odejít do ekonomické nejistoty, tak by dneska nebyl šťastnej s přítelkyní a neměl by krásného chlapečka, který ho má opravdu rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 20:16

@Hanney u toho si musím zůstat, ani o milimetr neuhnout… dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 20:30

@taktedanevim… Mně kdysi pomohlo změnit si číslo a své návyky, tzn. nevyskytovat se v určitém čase na určitém místě, aby mě nemohl potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí