Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím o radu,
trápím se tady s lineckým a nejde mi vůbec vykrajovat, teda válet, drolí se to, jak kdybych se snažila vyválet drobenku na koláč
Těsto je děláno včera, odpočato, odleženo a teď se snažím tvořit. kuju moc
Ahoj,tohle se mi přesně stalo, přidala jsem trochu teplého mléka, i když do receptu nepatří.
Nech to v pokojový teplotě a pak to zkus znovu rozpracovat
Pokud nepomůže, bude tam moc mouky… ![]()
Máma říkala - přidat mléko…Ještě mě napadlo dát více másla…
Pokud jsi do těsta dávala máslo, přidala bych máslo a znovu zpracovala
Dneska se mi taky jedno těsto drolilo pod rukama (jiné než linecké) a užila jsem si, no
Ještěže je to vánoční pečení jen jednou do roka ![]()
Holky děkuju moc za rady, másla tam je dost a v pokojové teplotě to je taky, tak zkusím to mlíko ![]()
Jak říká Machalka, toto bych vícekrát nedala, peču první den, první dva plechy poletí do koše, jsem spálená od trouby na jedné ruce a druhou ruku opařenou a to je začátek ![]()
Holt jsem na ruční práce ![]()
Přidávám se! Už sice peču několikatou sezónu, ale letos už fakt běsnim. Posílala jsem recept kolegyni a nechala jsem svoji kuchařku v práci. Recepty jsem nějak opatřila, tak dnes peču, ale Linecké mám trochu pripečené, ruce už mám spálené už i na bicepsu, to tedy nevím jak se mi podařilo. Jsem zvědavá jak to letos dopadne ![]()
Co vás dokáže spolehlivě nasrat? Cukroví namáčené do čokolády od 11 do půlnoci ![]()
nikita066 píše:
Co vás dokáže spolehlivě nasrat? Cukroví namáčené do čokolády od 11 do půlnoci
Buď v klidu
![]()
Víš co dokáže nasrat ještě víc??? Když se seeš s cukrovím celý týden po nocích, dáš ho do krabice a už si myslíš, že máš klid a ráno zjistíš, že ti krabice spadla z regálu a cukroví je na sraku, protože se ti na něj vysypalo hafo jiných věcí
To teprv člověka vytočí
A taky stále žiju - sice vytočená, ale žiju
![]()
Jo Lucy buď v klidu, já zapomněla na mámin svátek (pátek), tak jsem na sobotu pekla dort. Segra ho v autě překlopila a já nasraná, těhotná s haprujícím tlakem omdlela u rodičů před barákem i s dortem - na sračku a rozervala si nové těhu rifle H&M. Takže tvůj pocit plně sdílím ![]()
nikita066 píše:
Jo Lucy buď v klidu, já zapomněla na mámin svátek (pátek), tak jsem na sobotu pekla dort. Segra ho v autě překlopila a já nasraná, těhotná s haprujícím tlakem omdlela u rodičů před barákem i s dortem - na sračku a rozervala si nové těhu rifle H&M. Takže tvůj pocit plně sdílím
Chudáku
Ale hlavně, že se ti nic nestalo ![]()
Já pekla včera 2 svatební a šavgrová (taky těhule) je nesla k autu, a když jsem jí viděla, jak s tím vrávorá, tak jsem jí radši letěla pomoct… Takový práce to dalo, bych asi pošla zlostí, kdyby byli na zemi
Makala jsem na nic celou noc a budu to dospávat ještě hooooooooooodně dlouho ![]()
JJ když někdo zničí tvoji práci, ještě když to děláš v době, kdy normální lidi spí tak to pak člověk zuří. Já taky hodně dělám po nocích. Přes den ještě chodím hlídat rodičům prcka - chodí do práce, malý rok a půl.
Jinak onehda se mi nic hrozného nestalo až na zlost na celý svět a rozbité koleno, červený flek tam mám ještě teď a to už to jsou 2měsíce.
Jdu do postele, čokoláda schne a já nemám kde odkládat nové kousky tak dobrou noc
![]()
Dobrou a neboj, zítra si přijdu postěžovat já - taky se chystám na linecký ![]()