Linecké

13335
11.12.10 22:08

prosím o radu - linecké

Holky prosím o radu,
trápím se tady s lineckým a nejde mi vůbec vykrajovat, teda válet, drolí se to, jak kdybych se snažila vyválet drobenku na koláč :think: Těsto je děláno včera, odpočato, odleženo a teď se snažím tvořit. kuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
11.12.10 22:11

A není třeba moc studené? Jako moc ztuhlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.12.10 22:15

Ahoj,tohle se mi přesně stalo, přidala jsem trochu teplého mléka, i když do receptu nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.12.10 22:16

Nech to v pokojový teplotě a pak to zkus znovu rozpracovat :wink: Pokud nepomůže, bude tam moc mouky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.12.10 22:36

Máma říkala - přidat mléko…Ještě mě napadlo dát více másla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.12.10 22:49

Pokud jsi do těsta dávala máslo, přidala bych máslo a znovu zpracovala :wink: Dneska se mi taky jedno těsto drolilo pod rukama (jiné než linecké) a užila jsem si, no :twisted: Ještěže je to vánoční pečení jen jednou do roka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
11.12.10 22:56

Holky děkuju moc za rady, másla tam je dost a v pokojové teplotě to je taky, tak zkusím to mlíko :palec:
Jak říká Machalka, toto bych vícekrát nedala, peču první den, první dva plechy poletí do koše, jsem spálená od trouby na jedné ruce a druhou ruku opařenou a to je začátek :roll:
Holt jsem na ruční práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
11.12.10 23:08

Přidávám se! Už sice peču několikatou sezónu, ale letos už fakt běsnim. Posílala jsem recept kolegyni a nechala jsem svoji kuchařku v práci. Recepty jsem nějak opatřila, tak dnes peču, ale Linecké mám trochu pripečené, ruce už mám spálené už i na bicepsu, to tedy nevím jak se mi podařilo. Jsem zvědavá jak to letos dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
11.12.10 23:59

Co vás dokáže spolehlivě nasrat? Cukroví namáčené do čokolády od 11 do půlnoci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.12.10 00:04
nikita066 píše:
Co vás dokáže spolehlivě nasrat? Cukroví namáčené do čokolády od 11 do půlnoci :oops:

Buď v klidu :wink: :mrgreen:
Víš co dokáže nasrat ještě víc??? Když se seeš s cukrovím celý týden po nocích, dáš ho do krabice a už si myslíš, že máš klid a ráno zjistíš, že ti krabice spadla z regálu a cukroví je na sraku, protože se ti na něj vysypalo hafo jiných věcí :cert: :cert: :cert: To teprv člověka vytočí :wink: A taky stále žiju - sice vytočená, ale žiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
12.12.10 00:12

Jo Lucy buď v klidu, já zapomněla na mámin svátek (pátek), tak jsem na sobotu pekla dort. Segra ho v autě překlopila a já nasraná, těhotná s haprujícím tlakem omdlela u rodičů před barákem i s dortem - na sračku a rozervala si nové těhu rifle H&M. Takže tvůj pocit plně sdílím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.12.10 00:18
nikita066 píše:
Jo Lucy buď v klidu, já zapomněla na mámin svátek (pátek), tak jsem na sobotu pekla dort. Segra ho v autě překlopila a já nasraná, těhotná s haprujícím tlakem omdlela u rodičů před barákem i s dortem - na sračku a rozervala si nové těhu rifle H&M. Takže tvůj pocit plně sdílím :hug:

Chudáku :hug: Ale hlavně, že se ti nic nestalo :wink:
Já pekla včera 2 svatební a šavgrová (taky těhule) je nesla k autu, a když jsem jí viděla, jak s tím vrávorá, tak jsem jí radši letěla pomoct… Takový práce to dalo, bych asi pošla zlostí, kdyby byli na zemi :cert: Makala jsem na nic celou noc a budu to dospávat ještě hooooooooooodně dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
12.12.10 00:22

JJ když někdo zničí tvoji práci, ještě když to děláš v době, kdy normální lidi spí tak to pak člověk zuří. Já taky hodně dělám po nocích. Přes den ještě chodím hlídat rodičům prcka - chodí do práce, malý rok a půl.
Jinak onehda se mi nic hrozného nestalo až na zlost na celý svět a rozbité koleno, červený flek tam mám ještě teď a to už to jsou 2měsíce.
Jdu do postele, čokoláda schne a já nemám kde odkládat nové kousky tak dobrou noc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.12.10 00:35

Dobrou a neboj, zítra si přijdu postěžovat já - taky se chystám na linecký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
12.12.10 09:53

Už se tady na tebe těším, já ho budu dodělávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie