Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj prosím prosím potřebuji vědět co udělat z vepřové krkovice, jen ne moravského vrabce, nic mě nenapadá a už ji mám rozmrazenou díky moc
Na plátky, naklepat, osolit, opepřit, namočit do těstíčka ze smetany, vajíček, dijonské hořčice a provensálských bylinek, osmažit do růžova, naskládat do pekáče s cibulí a anglickou slaninou a upéct (asi 45 minut).
Lahoda největší. ![]()
z krkovicky? delala jsem ji na s hermelinem a svestkovou omackou, nebo na pivu,pecena krkovicka po starocesku s bramborovymi pusinkami:),na pepri, nebo ve smetanove omacce s zampiony, ci zapecena…
![]()
peču,smažím-řízky.Dělám jí na česneku-naložit na 2-3dny do česnekový marinády-česnek,olej,sůl a pak hodit do pekáčku-upíct a udělat šťávičku,podat s bramborem.Já to teda nejím,ale prý je to dobrý
cica píše:
to vůbec nezní špatně díky![]()
Není zač. Já tenhle recept hrozně ráda dělám, jednak že je to výborný a jednak proto, že už při tom smažení na pánvičce to tak úúúžasně voní. ![]()
Krkovice je nejlepší pečená na grilu… a štouchané brammbory s cibulkou.mnam ![]()
bekky píše:
Krkovice je nejlepší pečená na grilu… a štouchané brammbory s cibulkou.mnam
ty jsi jak můj manžel ![]()
no právě, že mě napadli jenom klasické řízky, ty přítel může jíst sice pořád, ale my už opravdu neee
cica píše:
no právě, že mě napadli jenom klasické řízky, ty přítel může jíst sice pořád, ale my už opravdu neee
nebo můžeš udělat špízy ![]()
bekky píše:
budu za blbku, ale jak děláš ty brambory s cibulkou? jen rozšťouchat a oečená cibulka navrch nebo nějaká vychytávka?
cica píše:
A co udělat záhorácký závitky.Nápln kys. zelí, klobása a kořeni vše chvilku podusit a po vychladnuti jsem to zabalila do krkovicky a ješte obalila angl. slaninou a dat to upéct.
Příspěvek upraven 10.12.10 v 23:11
cica píše:všechno to rozmackej a zamichejbekky píše:budu za blbku, ale jak děláš ty brambory s cibulkou? jen rozšťouchat a oečená cibulka navrch nebo nějaká vychytávka?
Na dno pekáče dát na kolečka cibuli, na ní nandat plátky krkovičky, osolit opepřit, potřít hořčicí. Potom dát zapéct a cca 20 minut před koncem pečení posypat strouhaným sýrem smíchaným s vajíčkem a troškou mléka… Čím více dáš cibule, tím je to lepší. Manžel se po takovém obídku může utlouct a je to nenáročné na přípravu ![]()
Nejraději to má s bramborovou kaší ![]()