Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím,
poradíte mi, kde koupit jedlé kaštany.
Letos jsme se s manželem dohodli, že místo klasickýho kapra upečeme krocana s kaštanovou nádivkou.
A měla jste to už některá? Je to dobrý?
Díky
ja to nemela, ale dneska jsem videla prodavat jedle kastany v Intersparu a co vim, tak predvarene prodavaji v Marks and Spencer
jinak moje mama dela nadivku mandlovou s rozinkama a to je velka mnamka ![]()
Jee, tak super, dekuju moc.
A to by taky nemuselo bejt spatny, myslis, ze bys mi mohla poslat receptik?Nebo odkaz na nej.
Mozna bych to udelala radsi nez tu kastanovou…
ahoj, kastany se daji koupit kdekoliv. treba v tescu byvaji i v albertu:) to je zvlastni, mit na stedrovecerni veceri krocana:)))ale jinak uzasna obmena:)
Diky za radu. Ja jsem zastancem kapra, mam ho rada a je to klasika, ale budem mit doma na Stedry vecer tatu, kterej ho moc nemusi, tak jsme si rikali, ze se mu prizpusobime.
A pred 4 lety jsme s manzelem stravili rok v Anglii a tam je krocan klasika, tak jsem ho pekla a bylo to uplne skvely jidlo. Tak si aspon zavzpominame. Ale musim uznat, ze mikapr bude chybet, tak asi par porcicek udelam. ![]()
kdysi dávno s bývalým přítelem jsme na vánoce dělali jenom krocana ((-: ale já se ho tenkrát bála péct v celku, tak jsme ho vždycky naporcovali, ani jeden jsme nebyli zastánci kapra ((-: s manželem je to klasika (-: krom kapra máme povolené akorát řízky ((-: