Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucinkal.lh Prý se zvyšuje hladina HCG před začátkem menstruace a občas to může právě takhle klamat :s
mile:
@Elami0
Tak to slyším poprvé. Pokud je hladina HCG taková, že to rozpozná test. Tak je to jasný dítě
takže přestaň stresovat… Prosím, hod se do Klidu..
![]()
@Lucinkal.lh Dobře, tak jo 😊 Děkuji za uklidnění! Moc hodná 😘
@Elami0 píše:
@Lucinkal.lh Prý se zvyšuje hladina HCG před začátkem menstruace a občas to může právě takhle klamat :smile:
To je kravina. HCG produkuje pouze embryo nebo ve velmi vzácných případech určitý druh cysty, na nic jiného by normální test neměl zareagovat. Případně zachytí počínající těhotenství, které se ale neudrží a odejde s MS a testy budou zase negativní.
@stín katedrál Řekla mi to tak sestřička u mého gynekologa, tak nevím 🤷🏻♀️
@Lucinkal.lh Tak dneska ráno úplně bílo :/ ale ms stále nikde
![]()
@Elami0
Kočko taky se mi někdy stává párkrát do roka, že se mi ms zpozdí o několik dní. Normálně mám cyklus 28 už 6 měsíců. Ale taky jsem měla i 34 a těhotná jsem taky nebyla. To tělo si s námi akorát hraje ![]()
@Lucinkal.lh Mám zpoždění dnes 11 den, přišlo mi to už moc a zmátly mě ty testy, tak asi nic no 😄 počkám si
@Elami0
Ty jo to už je dost dlouho
jak dlouhý cyklus máš normální?
Ahoj, stalo se někomu že vyšel duch na testu dva dny po sobe a poté nic ale po pár dnech se potvrdilo těhotenství? Snažíme se již pár let o miminko, testuji každý měsíc a nikdy nic, vždy prázdno. Minulí měsíc mi dr nasadila léky na podporu ovulace. Mám to dostat až v sobotu, testovala jsem již o tyden drive pred ocekavanou menstruaci. V nedeli a pondeli mi vysli slabounke carecky na testu, dnes ráno tez ale jeste slabsi nez ty predchozi, temer neviditelna. Samozrejme vim ze nejjistejsi je pockat do ms, ale verim ze jsou tu tez zeny ktere si timto museli projit a vi jake je to náročné.. děkuji za zkušenosti…