Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ennny píše:
Jaky parfém by jste koupili na 50. narozeniny pro ženuESCADA, LANVIN PARIS, ELIZABET ARDEN, ELIZABETH TAYLOR, MARIA CAREY
moc děkuji za názory.
Dior
Já myslím, že vybrat parfém pro někoho jiného je skoro nemožné, nevyberu ani mamce nebo ségře, líbí se nám jiné vůně. Vyrobila bych vlastní poukázku na parfém a k tomu přiložila poukaz z obchodu.
ja teda blizkym parfem vyberu, nejlepsi je na to tatka, ten nam kupuje parfemy vsem a nikdy se nespletl, ale on kupuje ty drazsi teda…
Hugo boss - ma vie, nesetkala jsem se s nikym komu nevonel, to ale neznamena, ze se fakt libi vsem ![]()
elizabeth arden - green tea - je fajn, mě voní moc, ale jako naslepo bych to asi nekoupila…
dej poukazku, to bude nejlepsi… nebo mas aspon pristup k jejim parfemum, ktere ted pouziva? to by taky mohlo napovedet…
@debra.morgan jí se libí moje parfemy ,já mám bruno bananni (fialový) a Giorgio Armani Acqua di Gioia a ještě versage crystal,ale to je jen toaletní voda to ji dávat nechci.
Také bych nekupovala vůni na slepo. Na každé kůži reaguje jinak. Spíš bych se také priklanela k nějaké poukázce.
@Ennny píše:
A od Chanel je podle vás nejlepší která?
Někdo řekne C.5…
Mě třeba č.5 smrdií .
To máš dojem že bys tě osobě neudělala radost spíš tím kdyby si koupila parfém sama za poukaz? ![]()
Radši budeš věřit že zrovna je to ono?
@Malike já chtěla jen názor ,nic není definitivní ,ale co vím jistě že než ji dat poukaz tak to radši vymyslím něco jiného stejně jako ji nechci davat penize nechci ji dat poukaz ,to dostane od všech…
@Ennny píše:
@Malike já chtěla jen názor ,nic není definitivní ,ale co vím jistě že než ji dat poukaz tak to radši vymyslím něco jiného stejně jako ji nechci davat penize nechci ji dat poukaz ,to dostane od všech…
Dobře,to chápu…ale zrovna vůně je dost specifická..mě někdo udělat radost chanelem č.5 hned ho prodávám dál.Ale neřeknu raději nic..
Radši se zaměřím na to co opravdu má ráda.A vím o tom.
@Malike Ona právě posledně nadhodila že ji nikdy nikdo nekoupil kvalitní parfém ,to že má ráda sušené maso a neustale si stěžuje že má nedostatek baterek ,to dostane ze srandy 4 50g baličky sušeného masa a 50 baterek ,ale potřebuji hlavní dárek …
@Malike třeba tahle moje ji strašně voněla, ale přijde mi hloupé ji kupovat stejnou
Giorgio Armani Acqua di Gioia
@Ennny píše:
@Malike třeba tahle moje ji strašně voněla, ale přijde mi hloupé ji kupovat stejnouGiorgio Armani Acqua di Gioia
Tak když ji moc voněla proč ji to nekoupít? Jistotu mám a tak bude maminka stejně vonět.
@Malike tak ona je to teta ,takže by to možná ani nevadilo asi,zitra jdu do města tak tam ještě něco očmuchám
![]()