Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PHV No nějak si to bez saka neumím představit. Možná kdybyste se brali někde na louce, ale na úřad se prostě sluší jít v obleku. Tak snad vydrží 20 minut na radnici v obleku,ne? Takže za mě bez saka ne. To je prostě oblečený jen napůl.
Kdyby do mě někdo takhle ryl, tak bych sebe a přítele oblékla do montérek a bylo by.
Ať si vezme, co chce a hotovo.
@PHV píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Za měsíc máme svatbu, budu dva měsíce před porodem a svatba bude jen obřad a pak oběd s rodiči a svědky. Nic velkého, každý si dá v restauraci co bude chtít. Na obřad se přijdou podívat babičky.
Přítel nechce oblek, necítí se v tom dobře a mě to nijak nevadí, kor když je svatba opravdu malá. Chce si vzít hodně tmavě modré kalhoty, ty jsou společenské. A k tomu košili a kravatu. Mě jde jen o to, zda to není nějaké společenské faux-pasMoje máma s tím má děsný problém, ale ta ho má vždycky se vším a už jednu svatbu jsme kvůli ní zrušili, protože mě tak vydeptala a rozkazovala, že jsem to neunesla a příště svatbu odvolala. Nechci to zažít podruhé, ale chci se ujistit, že takto přítel klidně může jít.
Děkuji
@lachtanice86 píše:
@PHV je to vaše svatba. Tak si to udělejte jak chcete.
@Monchichik píše:
@PHV No nějak si to bez saka neumím představit. Možná kdybyste se brali někde na louce, ale na úřad se prostě sluší jít v obleku. Tak snad vydrží 20 minut na radnici v obleku,ne? Takže za mě bez saka ne. To je prostě oblečený jen napůl.
dulezite je aby mel zenich dost penez. Jestli prijde na svatbu bez bot nebo bez saka tak to je jen na tobe, dneska se lide berou na vrcholcich hor, pod vodou, pri skakani padakem. … pro manzelske stestiu je ale dulezite aby zenich takzavane smrdel korunou, cili mel penez nejlepe vice nez dokazes utratit. Lide se berou hlavne kvuli majetku a penezum, aby snatkem tak nejak rodinne jmeni uzavreli pred nenechavymi rukami pripadnych milenek a milencu, aby se zajitili deti a rodice aby majetek odkazali jim a nenejake milence. Tak to vzdycky bylo a bude bez ohledu na ty LGTB manzelstvi kdy chlapecek ma dva tatinky a zadnou maminku
@zrezlá plechovka Já už jsem teď z toho zase úplně na prášky. Už prostě nevím co můžeme a co ne, a to jsme normálně dospělí, máme dceru a druhé mimi na cestě. Jsme spolu 8 let
a pořád si přijdu jak nesvéprávná pipina. To už jsem si vyslechla i o tom že bude jen oběd s rodiči, že jako proč nepozvu i babičky a tetičky atd.. Protože prostě nepozvu. Tečka. Mám se na vlastní svatbu těšit ale moje rodina mi to totálně kazí, jsem zase akorát vyklepaná s čím kdo bude mít problém.
Není to problém. Byla jsem na svatbě, kde měla nevěsta modré letní šaty a ženich kalhoty s košilí bez kravaty.
Muj ex byl bez saka,ale brali jsme se venku…na urad bych to videla na to sako,nebo aspon nejaka vesticka-ne ta ze satenovymi zady!!!
No, je to zvláštní, na druhou stranu při takhle malé svtbě a pokud i ty budeš mít něco „civilnějšího“ a ne dlouhé bílé s vlečkou a závojem, tak je to vaše svatba a pokud vám dvěma to tak vyhovuje, tak co? Pokud by měla matka hodně blbý řeči, předem bych ji upozornila, že na tu svatbu samozřejmě chodit nemusí.
@PHV Tak jste se měli vzít na úřadě jen se dvěma svědky a bylo by
.
@Karolinka99 tak účet máme roky společný, respektive máme každý svůj ale karty si tak nějak předáváme mezi sebou
Ale pro peníze si ho fakt neberu
![]()
@ugluk Mám sice dlouhé bílé, ale žádná spodnice a obruč
Jsou jednoduché, jen na prsou mají pár kamínků ![]()
@PHV píše:
@zrezlá plechovka Já už jsem teď z toho zase úplně na prášky. Už prostě nevím co můžeme a co ne, a to jsme normálně dospělí, máme dceru a druhé mimi na cestě. Jsme spolu 8 leta pořád si přijdu jak nesvéprávná pipina. To už jsem si vyslechla i o tom že bude jen oběd s rodiči, že jako proč nepozvu i babičky a tetičky atd.. Protože prostě nepozvu. Tečka. Mám se na vlastní svatbu těšit ale moje rodina mi to totálně kazí, jsem zase akorát vyklepaná s čím kdo bude mít problém.
Tak to bych viděla na ty montérky a k tomu pořádný úsměv.
Hoď ostatní za hlavu. Jednou se s tím začít musí.
Taky jsme před svatbou poslouchali co a jak máme udělat
ale udělali jsme si to podle sebe, jinak bylo řečeno, že se vezmeme jen se svědky a bude klid
měla jsem bordó červené krátké šaty a manžel bordó košili bez kravaty a černé kalhoty…nakonec se to líbilo všem
a měli jsme obřad na radnici
Příspěvek upraven 12.01.19 v 19:53
@rozand Tak nechci zas abychom byli před úředníky za exoty samozřejmě
nebo za nějaké neznalce etikety nebo co já vím čeho
aby si neťukali na čelo..