Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PHV Jsem hodně konzervativní. Ale v tomto případě nevidím problém, aby ženich byl bez saka. Džíny ne, ale kravata a společenské kalhoty ano. Důležití jste vy dva a jak to chcete vy. Maminkou se nenechávej ovlivnit.
Manzel mel bilou kosili a bílé kalhoty,ja bílé kalhoty a černý vršek. Svědek černou košili, černé kalhoty a svědkyně byla černobílá.
Dcera měla bílé šaty.
Ani me nenapadlo to nejak řešit. A svatba byla na úřadě.
Kvuli tomu,ze nastavajici tchýně chtěla do vseho mluvit a dirigovat ,byla svatba tajná. Řeči jsme si uzili az 14 dni po.
@PHV Ale teda kdyz uz nebere sako, at si nedava kravatu… Kravata patri k saku nebo svetru.
@PHV píše:
@ugluk Mám sice dlouhé bílé, ale žádná spodnice a obručJsou jednoduché, jen na prsou mají pár kamínků
takže spíš decentnější, no proč ne? Já bych do toho nešla, ale já s vaší svatbou nemám nic společného
A být pozvaná na takovou svatbu, neřeknu ani popel, každý ať si to udělá po svém. Nicméně mám podobnou matku, která mívá tendenci vyhrožovat, že když nebude po jejím, tak… takže rychle odkázat do patřičných mezí ve stylu - nebude, je to naše věc, my to chceme takhle a hotovo, už o tom nebudu diskutovat. (a pokud vám to neplatí, což předpokládám, že ne, tak tuplem)
@PHV píše:
@rozand Tak nechci zas abychom byli před úředníky za exoty samozřejměnebo za nějaké neznalce etikety nebo co já vím čeho
aby si neťukali na čelo..
No za neznalce etikety zenich bez saka samozrejme bude
…
@PHV Kdyz pominu realitu toho, ze sako se na takovych prilezitostech zasadne nesundava, stejne jako nevesta by mela byt jedina v dlouhych bilych satech, zenich by mel byt nejlepe obleceny muz na svatbe.
Zeptam se - pritel ma oblek z polyesteru, ze? Zkusil nekdy 100% vlneny?
No, možná za exoty a neznalce budete, ale nebooj, oddají vás i tak
A pokud to ustojíte před matkou, můžou vám být úředníci víte kde ![]()
Jinak, jak to tak čtu, tak ono je vlastně jedno, jestli tvůj muž bude mít sako nebo ne. Protože stejně bude mít buď špatnou barvu, střih nebo si vezme špatnou košili, kalhoty… ![]()
@ugluk Neplatí, to právě se angažovala v té minulé svatbě, co já zrušila. To ale bylo neúnosné jak si všechno diktovala, řekla jsem že nechci kapelu ale DJ.. a ona tajně objednala kapelu. To už byla poslední kapka a prostě jsem to zrušila a všechno si budeme platit sami. Jsem zase akorát vystresovaná, těhotná a hormony tomu nepřidávají
![]()
@rozand píše:
@PHV Faux-pas to je, ale to vam asi neva, tak o co jde?
Tak jediné co bych řešila, zda je vhodné brát si bez saka tu kravatu… Ale jinak mi na kalhotách a košili nepřijde nic nevhodného.
@zrezlá plechovka no přesně tak
Žijeme jinak než moje rodina a oni s tím mají hrozný problém, ale žijeme jako normální slušný lidi, jen nemáme potřebu všem denně volat, srocovat se týdně na oslavách a tak dále
Ráda je vidím jednou za měsíc, a to už jsem podle nich divná, a oba jsme divný a všechno děláme špatně, dceru vychováváme špatně, psa vychováváme špatně.. jsme celí špatně.
Přítele rodina je úplně jiná, ve všem nás podporují a do ničeho nemluví. Jen moje rodina dělá problémy. Přitom po nich nikdy nikdo nic nechtěl
jsem ze všeho už na prášky prostě
Já měla na svatbě růžové letní šaty a manžel kalhoty s černou košilí bez kravaty. Rozhodně jsme si do toho nenechali mluvit a všem v rodině jsme jasně řekli, že jestli se jim to nelíbí a chtějí frflat, tak že ani nemají chodit.
Ve vašem případě..no s kravatou to bude fakt divné bez saka. Lepší by bylo úplně bez kravaty nebo v saku. ![]()
Můj ženich byl taky bez saka a všichni jsme to přežili. Neměl ani kravatu, ta se mi k samotné košili nelíbí, takže společenské kalhoty a košili s rozhalenkou.
my se teda brali v lete, ja mela kremove saty nad kolena a chlap svetle kalhoty a kosili bez kravaty ci saka. co si mysli urednici na radnici nam bylo dost fuk, oni jsou podle me zvykli i na ty dziny v dnesni dobe, hlavne, ze vsechno probehne bez problemu a v klidu ![]()
my meli jen svedky, chteli jsme se vzit podle nas, v pohode, bez reci a nervu, byla to krasa
na reci maminky nedej, udelejte si to jak chcete nebo at nechodi.