Ženich bez saka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68928
12.1.19 20:04

V každém případě přeji hodně nadhledu a užijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
12.1.19 20:04

Urednikum to bude jedno, ale na fotkach to nebude ono, v saku by byl vetsi kontrast -nevesta, zenich, vic bys vynikla;) ale pokud si stoji za svym a necouvne,tak proste bez saka, hlavne se,tim netrap, at nemas vrasky :mrgreen: maminku neres, nebo rekni, ze mate vse poresene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.1.19 20:10

My jsme měli taky malou svatbu,já těhotenské šaty po kolena, v jiných bych vypadala jako 🐳. Manžel měl oblek, protože chtěl. Můj táta přijel v kalhotách a košili bez kravaty a vůbec nám to nepřišlo divné. Brali jsme se tedy v létě a bylo faaaakt horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.1.19 20:10

@PHV udělej si to jak chceš ;) manžel taky neměl sako, jen košili a motýlka. Brali jsme se tedy venku, ale neměla bych s tím problém ani na radnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
12.1.19 20:13

Za neznalce etikety prostě budete. Záleží, zda vám to vadí… Těch 5 minut by v tom saku vydržet mohl. Když je to letní neformální svatba někde venku, tak bych to neřešila, ale na úřadě asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
12.1.19 20:14

Děkuju vám všem za podporu :hug: Asi taky nejde ani tak o to sako jako o celkovou náladu :roll: Budu se snažit to hodit za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
12.1.19 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
12.1.19 20:19
@rozand píše:
@PHV Ale teda kdyz uz nebere sako, at si nedava kravatu… Kravata patri k saku nebo svetru.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.1.19 20:19
@PHV píše:
@ugluk Mám sice dlouhé bílé, ale žádná spodnice a obruč :lol: Jsou jednoduché, jen na prsou mají pár kamínků :nevim:

Zkuzte se vedle sebe postavit ty v šatech a on v kalhotech a košili a pak i se sakem, co bude vypadat lépe. Já jsem stará škola a já i můj muž to bereme tak, že jsou prostě příležitosti, kde etiketa velí nějaký dresscode, ale už jsem se dost setkala, že lidem to je dneska jedno, takže.bych se rozhodla podle toho jak to k sobě bude ladit.
Jinak pokud jsi už jednou tu svatbu odvolala, tak bych teď volila svatbu pouze se svedkama a ostatním poslat oznámení a babickam bych vysvětlila, že jste opět nechtěli nějaké spory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
12.1.19 20:24

@medunka23 To je dobrý nápad, takhle to vyzkoušíme. :palec: Svatba jen se svědky mi zase byla líto kvůli přítelově rodině, nic nám neudělali, ve všem nás podporují a máme se rádi, určitě by je to mrzelo, tam se jedná jen o rodiče a sestru s rodinou. Vůči nim mi to bylo líto i když by to samozřejmě pochopili. Ale zase pozvat jen je a moji rodinu ne už je prostě moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
12.1.19 20:26

@PHV vyměnila bych kravatu za motýlka a k tomu kšandy a nevidím problém :kytka: s kravatou to bude vypadat, že si to sako zapomněl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.1.19 20:26

@PHV tak já bych to klidně udělala, pokud vám předtím dělali binec, tak bych jim to vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.1.19 21:24

Muj muz neni kravatak, oblek si da obcas, kdyz je prilezitost. Taky to vubec nemusi, treba nerad chodi na ples, protoze se nosi oblek a pritom mu to neskutecne vzdycky slusi, da si to, aby mi udelal radost, kdyz vi, jak se mi v tom libi, ale takove cavyky nikdy nedelal a nedela. Pitome komentare to miva, kdyz jdeme nekde ustrojeni, ale sako si da, jak je prilezitost, tak si ho sunda.
Oblek mel na svatbe, pak si ho pred obedem sundal.

Příspěvek upraven 12.01.19 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.1.19 21:26

Bracha se ženil ve spol.kalhotach, motýlek a kšandy, nevěsta mela dlouhé bile, nemeli to na úřadě, ale vypadalo to super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.1.19 21:44

Je to váš den a o nikoho jinýho než o vás dva nejde, dej to všem na srozuměnou. Jestli ty ani přítel s tím nemáte problém, tak to blbý určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný