Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli ten není ve vyběru ,až mě nebudou tlačit finance bude to čislo jedna.
Já bych asi parfém naslepo nekupovala. Přijde mi to jako strašně individuální, co se komu líbí a nelíbí.
@Ennny píše:Žádný. Vůně každý vnímá jinak. Já dostávala léta pořád tu samou toaletní vodu, až jsem se vzepřela, že už fakt nechci používat tuhle vůni, s díky samozřejmě. Koupila bych voucher a padesátnice si vybere sama
Jaky parfém by jste koupili na 50. narozeniny pro ženuESCADA, LANVIN PARIS, ELIZABET ARDEN, ELIZABETH TAYLOR, MARIA CAREY
moc děkuji za názory.
@Russet ale tohle nejsou toaletní vody, ale parfemované vody to je rozdíl, některé z nich stojí okolo 1500,– ale děkuji za názor
@Ennny píše:
@Russet ale tohle nejsou toaletní vody, ale parfemované vody to je rozdíl, některé z nich stojí okolo 1500,– ale děkuji za názor
Já vím, jaký je rozdíl. Chtěla jsem jen říct, že kupování jakéhokoliv vonítka záleží dost na osobě, pro kterou je a těžko se strefit. Mně jen tak něco nevoní a ráda si vybírám sama.
@Russet chápu chápu ,mi vybirá vůně manžel a zatím se vždycky trefil …no ještě pouvažuju ,ale zatím mě nic lepšího nenapadá.
Escada je spis pro mladsi,ty dalsi mozna spis arden nebo taylor
Osobne bych sla do jiste klasiky:
Dior Jador,Channel Mademoiselle,
Krasny je Hugo Boss Ma vie,DG the one,Chloe chloe,Hugo Boss The scent a myslim ze se hodi pani k 50tce ![]()
@Ennny píše:Žádný… protože každý má různý vkus.
Jaky parfém by jste koupili na 50. narozeniny pro ženuESCADA, LANVIN PARIS, ELIZABET ARDEN, ELIZABETH TAYLOR, MARIA CAREY
moc děkuji za názory.
No napsat jen značku a ne konkrétní parfém, to se nedá poradit ![]()
@Malike píše: Žádný… protože každý má různý vkus.
Radši třeba poukázku do parfumerie a ať si vybere sama,než něco co jí vonět nebude
Já bych třeba bez porady nedokázala vybrat vůni ani kamarádce
Nekupovala bych naslepo parfém ani pro sebe. A jaksi značka v tomhle případě hraje roli jen naprosto podružnou.
Natož pokud sama parfémům nerozumíte a kupuje vám je manžel.
@Ennny píše:
moc děkuji za názory.
Dior
Chanel