Prosím o radu při výběru overlocku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2643
14.11.18 10:41

Ahoj, ja jsem si poridila Texi Joylock a jsem s nim spokojena . Mam ho rok a zatim usil vsechno co jsem pod nej strcila. Navlekani niti je pro me jako samouka take celkem jednoduche. Za tu cenu za me super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
14.11.18 10:46

@Kachnicka25 to jsem ráda… Našla jsem par recenzi, ale podle mě to bylo od žen, co už se sitim živí dlouhodobě a asi na nějakých extrasuper strojích, protože kritizovaly úplně všechno :) jakože špatně umístěné kolečko na ruční siti a tak :D každopádně děkuji :* ještě se zeptám kde kupujete nitě, látky,… Přes internet nebo v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.11.18 10:49

@Bernadett Taky mám Texi už 3 roky a jsem moc spokojená, šití mě baví, nejsem profesionál, ale šiji celkem často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.11.18 10:51

@Kachnicka25 To máš pravdu, navlékání nití je jednoduché, zkoušela jsem si jiné a tenhle mi přišel pro začátečníka fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.11.18 11:41

Holky moc děkuji :palec: asi jsem se rozhodla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.11.18 11:42

Potřebovala jsem se jenom ujistit že nekoupím žádnou „šunku“ :D abych pak nelitovala vyhozenych peněz… Děkuji :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
14.11.18 12:31

Presne, ja nikdy nesila na jinem tak mi to neprijde . To vis ze stroj za 15 000 a vic bude lepsi jizda, ale na to nase domaci siti :D Ja kupuju latky i nite pres internet, u nas na malomeste nic moc nekoupim a nebo je to drahy. Nite na over mam tusim Hard. @Bernadett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.11.18 13:20

@Kachnicka25 Souhlasím, na domácí šití je super, když člověk nešije ve velkém třeba na zakázky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
20.11.18 07:05

mám ten singer a celkem spokojenost, ale ten Texi vypadá moc dobře a nejspíš bych šla do něj. Singer má nevýhodu, že potřebuje pouze speciální jehly od Singeru, na rozdíl od většiny ostatních značek.
líbí s emi u toho Texi i ta přihrádka na odřezané nitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 12:19

Dámy prosím pomoc… Jsem bezradna.
Manžel mi k narozeninám koupil overlock texi joylock. Nejprve jsem si prolistovala manuál, na stroji jsem si všechno prohlédla, Teď jsem ho chtěla vyzkoušet… Zapojí do něj kabel, který vede do elektřiny a do pedálu. Elektrika do stroje jde, když zmacknu zapínací tlačítko, stroj se rozsvítí. Ale když zmáčknu pedál, nic se neděje.
Stroj je nový, není bazarovy. Šňůra byla pořád schovaná, nic se jí nemohlo stát. A nevypadá že by byla nějak poškozená. Musí se ještě něco zapnout nebo zmáčknout aby začal stroj sít? :think: možná je to primitivní dotaz, ale jsem začátečník samouk, budu ráda za jakoukoli radu.

• Citovat
  • Upravit
295
21.11.18 16:17

A patka je dána dolů? Některé stroje jinak nesiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 14:09

Prosim,který overlock je lepší?Brother 2104D nebo Texi pierrot?Diky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
18304
30.1.19 14:12

Holky prosím - jak se na overlocku zakončuje? Jsem začátečník a nějak mi to není jasné..Děkuji :kytka:
Mám Singer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.1.19 16:51
@Anonymní píše:
Prosim,který overlock je lepší?Brother 2104D nebo Texi pierrot?Diky za odpověď.

určitě Brother, a Texi Pierot se již stejně nevyrábí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.2.19 09:40

@Evulina udělám si delší řetízek na obou koncích. Pak ho navlecudo jehly a protáhnu do švu. Jinak ve škole nás učili, rozdělit jednotlivé nitě copánku a udělat uzlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat