Prosím o radu s výběrem vysavače..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o radu s výběrem vysavače..
Ahojky..tak mi dneska dosloužil vysavač
..nutně potřebujeme tedy nový, ale nemám vůbec ponětí jaký, tak vás chci poprosit o radu. Máme doma parkety a dlažbu a hodně chlupů z pejska, takže vysávám často. Nevím, ani jestli sáčkový, nebo s filtrem
..cena by měla být tak kolem 3.000,– Kč.
Zítra se chystáme koupit nový, ale nechci to nechat jen na tom, co nám řeknou v obchodě..tak kdybyste napsaly své zkušenosti, byla bych vděčná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme koberec, dlažbu a korek a vysavač ETA Viva (číslo si nepamatruju). Je k tomu i el.rotační kartáč, ale zatím jsem nepoužila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petrus já mám tento a jsem velice spokojená. Je tam rotační kartáč a hlavice na rovné podlahy. http://www.eproton.cz/…escrView.asp?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac, myslíš tento ![]()
http://www.volak.net/detail.php?…
..vypadá dobře, i ta cena je ideální..
Asper, podle popisu musí být super..škoda, že není tak o 1.000,– levnější
..našla jsem ho i za 3.090,– ale jen v e-shopu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Připlať si a kup si Miele. Vystřídala jsem asi 5 vysavačů, než jsem skončila u Miele. A jsem maximálně spokojená.
Máme plovoučky, lino, dlažbu, 2 kočky žijící doma. Vysavač v provozu každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potápko, a který typ Miele máš Ty? Ve vyhledávači mi vyjeli od 3.000,– až po 16.000,–..tak který myslíš
?
No já bych si ráda připlatila, chtěla bych, aby už nějakou tu dobu vydržel..ale teď po rekonstrukci bytu se nám to moc nehodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe jednoznačně vysavač bez sáčku. Dokud jsme měli ve starém bytě jen koberce, tak to ani tak nepřišlo, ale od té doby, co máme jen plovoučky, tak jsem nestíhala sáčky měnit. Pak se vysavač rozbil a já si koupila AEG, do kterého jdou jak sáčky tak je v něm nádobka, ale sáčky jsme nepoužily ani ty, které jsme k němu dostali. Vysypáváme min.jednou do měsíce. Nevím, kolik dnes stojí sáčky - dřív jsem platila 250 Kč za 3ks a pokud by to bylo stejně, tak už máme vysavač splacený - máme ho 7let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MY jsme moc spokojeni s vysavčem ZELMEr. NA netu se dá sehnat levněji nebo přes Proton.je super ![]()
http://www.eproton.cz/…escrView.asp?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tím vysávám plovoučky dlažbu a jeden koberec a je super na vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele - mám Tango plus za 4 tisíce. Je to starší typ, já ho mám už určitě 4 roky. Už bych klidně koupila typ novější. Miele byl i vítěz D-testu, takže určitě neprohloupíš. Musím zaťukat, že zatím jede bez závady.
A já teda zase hlasuju za vysavač sáčkový, přijde mi, že s tím bezsáčkovým je mnohem víc práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucilko, tak jsem se na něj dívala a u nás v Ostravě je dokonce v jednom obchodě za 3.409,–
..a příjde mi, že rodiče mají úplně stejný a vysávalo se mi s ním dobře.
No, budeme se muset ještě dneska rozhodnout, protože to dooost hoří ![]()
Tak zatím děkuju všem za tipy
..já bych vůůůbec nevěděla, který koupit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potápko, tak já se zkusím na nějaký podívat
..no taky se mi právě zdá, že s tím bez sáčků musí být víc práce..ale zase se nemusí kupovat náhradní sáčky a filtr se jen vypere, tak nevím
..těžko říct, asi má každý pro i proti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potápko, myslela jsi něco takového?
http://www.volak.net/detail.php?…
Tam právě není ta hubice na dřevěné podlahy
..zkusím se ještě podívat na jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně ten - akorát, že já s ním teda celou dobu vysávám dřevěné podlahy i plovoučky ![]()
I když - co jako speciálního na dřevěné podlahy? Vždyť na tom vysavači je dole kartáč, takže podlahu nepoškrábeš. Teda pokud se ti do toho kartáče nedostane kámen - což se mi teda zadařilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to právě nevím..ale některé vysavače tu hubici Floor care mají a některé ne
..třeba je nějaká spešl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit