Prosim o radu, snížení teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
5.2.07 09:32

ELEn…teplota je někdy pěkně hnusná..malej teď měl skoro 40tky :roll:
mají se střídat sirupy…nejlepší jsou čípky,ale mě ho malje nikdy nechtěl…takže teď jsme střídali paralen sirup, nurofen sirup a ibalgin sirup…ale ten nejmíň,protže zabírá ze všech nejdýl…je důležité aby prcek který má nad 38,5 dostal půlku diazepamu(alespoň nám to kladla dr. na srdce…aby se zamezilo křečím z vysoké horečky)…jinak jsem pokud byla teplota nad 39 dělali i zábaly…kapesníky jsme namočily do studené vody,dali na ručičky a obalili plínkou a to samé na nožičkách..jen jsme na nohy dávaly menší a větší ručníky místo kapesníků a plínek a otírali jsme malému čelo studeným kapesníkem :wink: teploty jsme měli takhlke vysoké 4 dny…byl to boj…ale už je snad za námi
TAKŽE DRŽÍM PĚSTI A BRZY SE UZDRAVTE :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.8.11 20:01

Hoky prosím a jak na teplotu, když máme právě studené ručky a nohy. Všude se píše, že zábaly a koupele, jen když nejsou studené ruce a nohy. Malej - 17 m má reakci po očkování. Dřívější očkování jsme končily v nemocnici kvůli teplotám, chtěla bych mu nějak pomoct, abysme tam zase nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.8.11 20:18
lehaje píše:
Hoky prosím a jak na teplotu, když máme právě studené ručky a nohy. Všude se píše, že zábaly a koupele, jen když nejsou studené ruce a nohy. Malej - 17 m má reakci po očkování. Dřívější očkování jsme končily v nemocnici kvůli teplotám, chtěla bych mu nějak pomoct, abysme tam zase nemuseli.

My jsme zrovna včera řešili horečku také. Malá měla přes 39 a také studené ruce a nohy. I přes to jsem jí dávala obklady (octové). Ne přímo zábal, ale jenom otírat.
Kolik měl horečku, že jste skončili v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.8.11 20:22

Nejvyšší byla snad 39,8. Zašli jsme k doktorce a ta nás tam okamžitě poslala. To byla druhá dávka, třetí jsme rovnou na pozorování byli pod diazepanem v nemocnici a to bylo v poho. Teď jsme si s doktorkou řikali, že když je tam půl roku odstup, tak že to ambulantně nedáme, že se to zvládne doma. Takže jsme pod diazepanem a paralenem doma a čekáme. Celej den dobrý, ale ve čtyři jsem dala paralen a teď před usnutím bylo 37,6 a studené ruce, takže to jde nahoru. Tak v deset dám určo čípek, ale bojím se, že zas nezabere. Při té druhé dávce totiž vůbec nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.8.11 21:44

Já vím, že mi do toho nic není, ale takovéhle reakce jsou jasnou kontraindikací očkování a vůbec by se v dalším nemělo pokračovat.

Zkoušela jsi homeopatika? Nám pomáhá Belladona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
9.8.11 22:21

Zkus octový zábal na nožky, ale tak,ž e do octu dáš teplou vodu, namočíš v tom ponožky, oblíkneš je a přes ně dáš ještě 1 suché - já dávala hrubé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.8.11 22:52
peggy.sl píše:
Já vím, že mi do toho nic není, ale takovéhle reakce jsou jasnou kontraindikací očkování a vůbec by se v dalším nemělo pokračovat.Zkoušela jsi homeopatika? Nám pomáhá Belladona.

No o tom doktorka vůbec neuvažovala, že byse nemělo očkovat. Malej je vedenej jako osoba se sníženým imunitním systémem, tak prý mít očkování áme mít, dokonce to platí i pojišťovna tak nevím. S homeopatiky ještě zkušenost nemám, ale zkusím si to počídit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.8.11 11:50

Ahoj ještě jedna „babská rada“.Zkus dát malému do ponožek jogurt(ne vytažený hned z ledničky)a pak mu je nasadit na nožky a asi co 10 min.měnit.Jinak u nás sirupy nezabírají,já jsem dávala malé čípky paralen 100.Snad budete brzo v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 12:46

Nám po očkování pomohla Belladona 9ch. Dávala jsem po 2 hodinách 4kuličky. I v noci. U dospělého bych dala po 5kuličkách. Když teplota poleví, tak pak už nedávat tak často. Kéž by to vždycky tak zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí