Otěhotnění den po menzes?

BubbleG
12.3.14 17:42

Prosím o radu studentce

Dobrý den Všem,

Jsem tu nová ale již kdysi jsem začala pročítat e-mimino s tím, že hlídám již 3. rok malé děti od půl roku nahoru takže občas jsem potřebovala vykoumat nějáký ten trik na dětičky. Každopádně můj dotaz směřuje jinam- ke mě.
Je mi 16 let a 5 měsíců. Nyní mám půl roku přítele o 10 let staršího. Známe se už déle, známe se od dětství ale je Vám určitě jasné, že když já jsem začala v 1. třídě počítat hrušky a jablka tak přítel byl v 2. ročníku SŠ.. :lol:
Teď k hlavnímu. Vím, jak se chránit. Na rizika rozhodně myslím. HA jsem zkusila díky nekompatibilitě asi 4 druhy. Nakonec jsem to vzdala. (Kdyby to byla kg nahoře, jenže mě bylo i měsíc v kuse špatně). Mám tedy jinou taktiku. Takže s přítelem spím jen v období neplodných dnů, s prezervativem. Problém nastal když nám v Sobotu praskl kondom. Jistě… mohla jsem si pro Postinor či tak něco, ale nemohu. Mám opravdu nevypočítatelné tělo. V Pátek mi skončila menzes jenže si chodila 4 měsíce jak chtěla kvůli vysazení HA. Takže plodné a neplodné jsem asi vystihnout moc nemohla.. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli se některé z Vás stalo, že jste i den po menzes otěhotněli?
Děkuji za odpověď- Šárka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3733
12.3.14 17:48

Existuje i nehormonální tělísko, pro ty, co ještě nerodily…jen na kondom nespoléhej!!!
A ano, najdou se i takové, co otěhotněly den po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.3.14 17:48

Den po menzes je otěhotnění nepravděpodobné. I když ne nemožné. Znám paní, která navzdory všem poznatkům otěhotněla z jednoho jediného sexu při menstruaci, a jiná možnost nebyla, páč manžel bylna vojně a doma byl jen ten jeden den. Pak chtěli po čase druhé, nemohla a nemohla otěhotnět. Tak to zkusili zase při menstruaci a zase otěhotněla.
Takže ne nemožné, ale spíš hodně nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
12.3.14 17:49

Netýká se to přímo mě, ale jedna má známá byla vždy nejplodnější těsně po menstruaci :?
Držím pěsti a doporučuji odložit sex na dobu 18ti let a výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
12.3.14 17:49

No, pravděpodobnost je poměrně mala, ale vyloučit to bohužel úplně nejde.tak drzim pěstí at to dopadne tedy nedopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.3.14 17:53

Myslím, že pravděpodobnost otěhotnění je malá, ale nelze na to spoléhat. Existují i vaginální čípky či krémy proti otěhotnění. V kombinaci s prezervativem bys byla velmi dobře chráněna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Je to nepravděpodobné, ale možné to je. Navíc (pro příště) při rozhozeném cyklu bych se teda jen na metodu plodných a neplodných dnů, byť v kombinaci s kondomem, moc nespoléhala (pokud teda nechceš Postinor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG

Děkuji za odpovědi :-) ano já vím.. nehormonální tělísko. Mám z něj strach. Používala ho má sestřenice a nějáký čas nemohla skutečně otěhotnět. Má matka nemohla mít nikdy děti- jsem adoptovaná. A proto je tak chápající a probírali jsme to spolu ještě před tím, než jsem začala po téhle stránce. Tak nejspíše mi zbývá jen čekat. Nevím jaká je nejmenší doba kdy by teoreticky mohl test ukázat výsledek. 12 dní?

• Citovat
  • Upravit
69235
12.3.14 17:56

Teoreticky, těžko říct, protože spermie může vydržet v těle až pět dnů, pak teprve může nastat dřívější ovulace. Za 12dnů negativní test ještě nemusí znamenat, že nejsi těhotná. Ale spíš bych se klonila k tomu, že ta pravděpodobnost neotěhotnění je menší než pravděpodobnost otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
12.3.14 17:58

Spermicidní gely a čípky jsem též zkusila. opravdu jsem zkusila mnoho.. Jde o to že krémy a čípky mi vyvolali buďto mykózu nebo gynek. problém v podobě svědění, pálení. :zed: Mám sníženou imunitu. Jsem astmatik, atopik a alergik na potraviny, a materiály určité. Používáme zásadně jeden druh kondomů jelikož ten druhý opět způsoboval pálení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
361
12.3.14 18:01

@BubbleG jak je psáno výše, je to nepravděpodobné, ale i možné to je. Já jsem od října po vysazeni HA, ms mám pravidělně, ovu taky - tu poznám už jen podle divného pocitu v břiše(trvá tak jeden den) a podle určitého hlenu. Zkus si o tom vyhledat vic, pokud se chceš chránit jen kondomem, ať máš větší jistotu pro příště.. no za 12 dní teoreticky je to možné, ale čím později, tím lepe..říká se, nejpozději v den nástupu ms..takže alespoň ty dva týdny vyčkej.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
12.3.14 18:21

Ahoj.. je to fakt. Holý fakt. :roll: Je ale také fakt, že na sex se přistupuje jen z mé iniciativy. Přítel je velmi chápavý a nikdy.. nikdy na mě netlačil a vždy to bylo opravdu z mé iniciativy. Stává se tak 2× za měsíc, řekla bych. Náš vztah je spíše o něčem jiném- o jiných zájmech ale stává se. Chodím na zdravotnickou škola která oula nejde rozhodně dělat dálkovým studiem. To by bylo mrtvých na sálech.

• Citovat
  • Upravit
BubbleG
12.3.14 18:23
@LadyLada píše:
Netýká se to přímo mě, ale jedna má známá byla vždy nejplodnější těsně po menstruaci :?
Držím pěsti a doporučuji odložit sex na dobu 18ti let a výše.

Ahoj.. je to fakt. Holý fakt. :roll: Je ale také fakt, že na sex se přistupuje jen z mé iniciativy. Přítel je velmi chápavý a nikdy.. nikdy na mě netlačil a vždy to bylo opravdu z mé iniciativy. Stává se tak 2× za měsíc, řekla bych. Náš vztah je spíše o něčem jiném- o jiných zájmech ale stává se. Chodím na zdravotnickou škola která oula nejde rozhodně dělat dálkovým studiem. To by bylo mrtvých na sálech.

• Citovat
  • Upravit
4624
12.3.14 18:48

@BubbleG Ahoj. Ano, je to tak. Jakmile člověk začne sexuálně žít, musí přijmout i fakt, že může splodit potomka. Ostatně, k tomu ten sex také slouží, takže i s touto variantou musí počítat. Co se týká ochrany, určitě bych kombinovala všechny metody a dodržovala pravidlo ejakulace mimo tvé tělo. Ani to není 100%, ale je to další součást ochrany.
Jojo, není kam pospíchat. Teprve skutečně zábavné, to začne být stejěně až po 20. Tak proč toho tolik teď dávat v šanc?
Určitě dej, vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.3.14 19:08

Promin, ale predstava jak ty pocitas hrusky a tvuj pritel uz byl na SŠ mi prisla strasne vtipna :mrgreen: :lol:
Jinak k dotazu, myslim ze mozne to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí