Otěhotnění den po menzes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BubbleG
12.3.14 19:13
@kaja00 píše:
Promin, ale predstava jak ty pocitas hrusky a tvuj pritel uz byl na SŠ mi prisla strasne vtipna :mrgreen: :lol:
Jinak k dotazu, myslim ze mozne to je ;)

Je to tak.. :lol: Bohužel mám děsný ale fakt děsný strach z toho, že bych později nemohla mít děti z nějáké antikoncepce. Vím, že je to vcelku zbytečné ale když téměř nejčastější prášky nemůžu tak bych po téhle stránce zas tak nevěřila těm jiným věcem. Nevím, no.

• Citovat
  • Upravit
615
12.3.14 19:17

@BubbleG Pak bych, jak již tu bylo psáno, se nespoléhala jen na prezervativ, ale i na ejakulaci mimo. A gynekolog nenavrhl nějaký extra šetrný způsob ochrany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
12.3.14 19:20
@HATI píše:
@BubbleG Pak bych, jak již tu bylo psáno, se nespoléhala jen na prezervativ, ale i na ejakulaci mimo. A gynekolog nenavrhl nějaký extra šetrný způsob ochrany?

Nenavrhl. Je to mladá gynekoložka ale vcelku natvrdlá k přáním.

• Citovat
  • Upravit
15575
12.3.14 19:23

@BubbleG Zmen gynekolozku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.3.14 19:23

@BubbleG Možná bych přemýšlela o změně gynekologa, jestli tě nedokáže tvá gynekoložka vyslechnout a respektovat tvá přání a potřeby. My ti můžeme předat své zkušenosti, ale kompletní přehled o všech možných, více či méně šetrných způsobů antikoncepce ti může poskytnout zejména lékař. Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.3.14 00:20

Holky, jak jste přišly na to, že otěhotnění den po ms je velmi nepravděpodobné? záleží na délce cyklu. Já při svých cyklech 24 dní a ms 6 dní mám naopak například otěhotnění den po ms velmi pravděpodobné - tak jsme počali i dceru.
6 dní ms - sedmý den sex, desátý den ovulace, na kterou si spermije ze sedmého dne v pohodě počkají a hned je tu velká pravděpodobnost otěhotnění těsně po ms. takže záleží opravdu na délce cyklu, u někoho nepravděpodobné, u někoho naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
13.3.14 06:56

Tak Vám velice děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
BubbleG
18.3.14 15:21

Ahoj.. tak jsem tu po týdnu znovu. Po 14dni dnech jsem si dělala těhotenský test, je negativní. Co mě více zaráží jsou dva dny bolestivá prsa, nafouklý podbřišek a k tomu natvrdlý a občasné nevolnosti. :nevim: Přitom prsa bývala bolestivá jen 3-4 dny přes MS. MS mám mít až v období 28-5.4. Tak teď vážně nevím. Vyčkám asi do MS ale tohle mě zaráží.

• Citovat
  • Upravit
361
18.3.14 17:21

@BubbleG ahoj, ja prvne nemela citliva prsa, pozdeji se mi to delo tesne pred ms, po dalsich par mesicich uz od ovulky. mas tyden a neco do ms, ja to mam ted tak normalne, ze me tak o 8 dni pred ms zacne bolet trosku podbrisek, nevolnost mam v den ovulky.. takze bud to mas jako nove predmenstruacni syndromy, nebo je na test moc brzo..zkus ho udelat az tak toho 27. 28., kdy mas mit ms. o tolik dni driv to nemusi ukazat, obzlvast pokud mas citlivost testu 25. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
18.3.14 21:14
@lalinka90 píše:
@BubbleG ahoj, ja prvne nemela citliva prsa, pozdeji se mi to delo tesne pred ms, po dalsich par mesicich uz od ovulky. mas tyden a neco do ms, ja to mam ted tak normalne, ze me tak o 8 dni pred ms zacne bolet trosku podbrisek, nevolnost mam v den ovulky.. takze bud to mas jako nove predmenstruacni syndromy, nebo je na test moc brzo..zkus ho udelat az tak toho 27. 28., kdy mas mit ms. o tolik dni driv to nemusi ukazat, obzlvast pokud mas citlivost testu 25. ;)Měla jsem citlivost 10 právě že :(
  • Citovat
  • Upravit
361
19.3.14 17:53

@BubbleG aha, tak zkus vyckat jeste par dni a udelat jej znova. jinak doporucuji nestresovat se tim, protoze ms se tak akorat oddali..vlastni zkusenost (pamatuji si svuj prvni test po mem prvnim sexu..ms se zpozdila z toho strachu asi o tyden..:-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
19.3.14 20:48
@lalinka90 píše:
@BubbleG aha, tak zkus vyckat jeste par dni a udelat jej znova. jinak doporucuji nestresovat se tim, protoze ms se tak akorat oddali..vlastni zkusenost (pamatuji si svuj prvni test po mem prvnim sexu..ms se zpozdila z toho strachu asi o tyden..:-D )

No.. dám vědět.. nestresuji se..spíš naopak..jsem tak něják unášena proudem a všechno je takový… božský, jednoduchý. :D Ne, vážně. MS má dorazit až za dva týdny cca tak uvidímeee :)

• Citovat
  • Upravit
361
19.3.14 21:09

@BubbleG dej, dej ;) tak preji, at to dopadne, jak si ty prejes..;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
26.3.14 15:26

Ahoj.. tak jsem dnes,23 dnů po tom našla na MAMATESTU dvě čárky.. zatím slaboučkou ale je tam. Sílí mi co dva dny. Všem kteří mi odpovídali do diskuze moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
361
26.3.14 15:41
@BubbleG píše:
Ahoj.. tak jsem dnes,23 dnů po tom našla na MAMATESTU dvě čárky.. zatím slaboučkou ale je tam. Sílí mi co dva dny. Všem kteří mi odpovídali do diskuze moc děkuji.

ahojky, myslela jsem na tebe, chtela jsem ti 28. tady napsat. a ja tomu neverila. dalsi dukaz toho, ze i tesne po ms to jde.. preji hodne sily a hodne stesti do zivota, drz se, kocko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí