Otěhotnění den po menzes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
26.3.14 17:51

@BubbleG To bych tedy nečekala. Také přeji hodně štěstí a sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
26.3.14 19:08
@lalinka90 píše:
ahojky, myslela jsem na tebe, chtela jsem ti 28. tady napsat. a ja tomu neverila. dalsi dukaz toho, ze i tesne po ms to jde.. preji hodne sily a hodne stesti do zivota, drz se, kocko :hug:

Díky moc moc moc :-)

• Citovat
  • Upravit
BubbleG
26.3.14 19:09
@HATI píše:
@BubbleG To bych tedy nečekala. Také přeji hodně štěstí a sil!

Děkuji moc! :-)

• Citovat
  • Upravit
102677
27.3.14 00:29
@BubbleG píše:
Ahoj.. tak jsem dnes,23 dnů po tom našla na MAMATESTU dvě čárky.. zatím slaboučkou ale je tam. Sílí mi co dva dny. Všem kteří mi odpovídali do diskuze moc děkuji.

gratuluju, jsem to říkala, že je blbost, že těsně po ms je to velmi nepravděpodobné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
27.3.14 05:10
@Šája píše:
gratuluju, jsem to říkala, že je blbost, že těsně po ms je to velmi nepravděpodobné :pankac:

Díky, díky. No nečekala bych že jsem zrovna ta menšina co má teda schopnost otěhotnět po MS. Byl to jeden den po MS, dva. (Jmenovkyně?) Šárka

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
27.3.14 07:29
@BubbleG píše:
Ahoj.. je to fakt. Holý fakt. :roll: Je ale také fakt, že na sex se přistupuje jen z mé iniciativy. Přítel je velmi chápavý a nikdy.. nikdy na mě netlačil a vždy to bylo opravdu z mé iniciativy. Stává se tak 2× za měsíc, řekla bych. Náš vztah je spíše o něčem jiném- o jiných zájmech ale stává se. Chodím na zdravotnickou škola která oula nejde rozhodně dělat dálkovým studiem. To by bylo mrtvých na sálech.

Zdravotní školu lze dělat/studovat dálkovým studiem! :cert: :P

• Citovat
  • Upravit
102677
27.3.14 13:18
@BubbleG píše:
Díky, díky. No nečekala bych že jsem zrovna ta menšina co má teda schopnost otěhotnět po MS. Byl to jeden den po MS, dva. (Jmenovkyně?) Šárka

jj jsem šárka a ona to zase není taková menšina. fakt záleží na délce cyklu ;) já bych naopak řekla, že ta pravděpodobnost je celkem vysoká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BubbleG
27.3.14 14:52
@lednova.jita píše:
Zdravotní školu lze dělat/studovat dálkovým studiem! :cert: :P

Dost těžce si nedokážu představit inviduální plán na zdravotní škole ohledně praxe. :mavam: :-)) Dobře, dobře. Špatné informace- díky za opravu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
27.3.14 17:17

@BubbleG praxi si děláš ve svém volnu. Je dáno kolik hodin musí být splněno a je na tobě, jak si to rozvrhneš/domluvíš, abys splnila počty potřebných hodin pro daný ročník :pankac: :pankac:
:P :P :P

• Citovat
  • Upravit
BubbleG
28.3.14 06:07
@lednova.jita píše:
@BubbleG praxi si děláš ve svém volnu. Je dáno kolik hodin musí být splněno a je na tobě, jak si to rozvrhneš/domluvíš, abys splnila počty potřebných hodin pro daný ročník :pankac: :pankac: :P :P :P

Dobře- mockrát děkuji za informaci. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí