Prosím o radu - zapomenutý ntb

Anonymní
10.11.17 14:22

Prosím o radu - zapomenutý ntb

Ahoj, snad mi poradíte.
Zapomněla jsem si v bývalém zaměstnání svůj notebook - nešel na něm displej. Samozřejmě, ze jak jsem ho tam měla schovaný v kunbalku pro všechny recepční v rohu, úplně jsem na nej zapomněla. Nedávno mi kolegyně, co tam stále pracuje řekla, ze ho prý používají na bezpečnostní kamery (tzn. Napojili na jiné monitory). Mám právo si pro něj dojít? Případně, jak dokáží, že byl můj? Učtenku nemám a krabici můj chytrý přítel bohužel vyhodil. Jsem z toho zaměstnání pryč již rok. :( Děkuji za rady a prosím odpusťte si zlé řeči. Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
10.11.17 14:28

Pokud nedokaze, že je Váš, tak těžko. Dokázat to můžete třeba svědectvím kolegyně. Spíš bych zvážila, zda mi ten ntb za to stojí, když jste ho rok nepotřebovala a stejně je rozbitý a má cenu minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.17 14:29
@Moona1984 píše:
Pokud nedokaze, že je Váš, tak těžko. Dokázat to můžete třeba svědectvím kolegyně. Spíš bych zvážila, zda mi ten ntb za to stojí, když jste ho rok nepotřebovala a stejně je rozbitý a má cenu minimální.

Přítel je It. Ten ntb má pouze nefunkční displej, máme doma jeden kterému nefunguje něco jiného a mohli bychom displej z nej dat na ten můj. Myslím, ze dnes by měl cenu cca 8k. Rok jsem ho nepotřebovala z důvodu, ze fungoval jiný a netrklo mě to…

• Citovat
  • Upravit
2427
10.11.17 14:31
@Anonymní píše:
Přítel je It. Ten ntb má pouze nefunkční displej, máme doma jeden kterému nefunguje něco jiného a mohli bychom displej z nej dat na ten můj. Myslím, ze dnes by měl cenu cca 8k. Rok jsem ho nepotřebovala z důvodu, ze fungoval jiný a netrklo mě to…

Pokud na tom noťasu nefunguje displej a je rok starý, tak bude mít cenu tak 3k maximálně. Záleží za kolik jste ho kupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.11.17 14:32

Pak jedině zkusit prokázat vlastnictví například tím svědectvím, výpisem z banky o platbě. A doufat, že tam je férové vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
10.11.17 14:33

A jak prokážeš že byl tvůj, navíc po roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.11.17 14:34

A ty už ses na něj ptala, že předpokládáš problémy s vrácením? Normálně bych tam zašla, řekla žes na něj úplně zapomněla a že ho chceš zpět. Třeba ti ho vrátí bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová