Prosím o radu. Syn snědl kuličky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
7.12.15 14:33

Prosím o radu..Syn snědl kuličky

Syn mi právě snědl 3 kuličky z počítadla…Mám jet hned na pohotovost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
7.12.15 14:36

Nejdřív bych tam asi zavolala a oni ti poradí, zda přijet, nebo co hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.12.15 14:38

@Tajaa jestli byly plastové nebo dřevěné, tak poklidně projdou trávicím traktem a opět vylezou :) jestli to byl kov, nebo jestli byly nějak velké (ale to by je asi jen tak nezbaštil), tak bych to konzultovala s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.15 14:40

@Tajaa ne, nejela bych nikam - jsou malé, to projde.. jak je fakt snědl, tak bych počkala a sledovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka

Přesně-plastové a dřevěné projdou bez problémů-ozkoušeno :P hlídala bych stolici následujících 48hodin a kdyby nevyšly, pak bych to teprve řešila.

• Citovat
  • Upravit
45

Jsou to ty malé dřevěné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.12.15 14:41

Z jakého jsou materiálu? Asi bych to konzultovala s Dr., ale nedávno jsem četla, že někomu snědlo dítě ty malé placaté baterky, které mohou dítěti poleptat vnitřnosti, ale v nemocnici s ním nic nedělali. Maminka si musela vše vyprosit (čípky, které dítě hned vytlačilo, projímadlo dát nechtěli, tak dítěti cpala šťávu ze švestek…). Bylo to docela psycho čtení :( Naštěstí dítě baterky v nemocnici vykakalo a vše dobře dopadlo. Pokud by ale maminka zůstala s dítětem doma, tak by to vyšlo asi nastejno - v nemocnici nedělali skutečně vůbec nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.15 14:41
@Tajaa píše:
Jsou to ty malé dřevěné…

tak to už vůbec neřešit - sledovat stolici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.15 14:42

@želvička28 ALE tohle nejsou baterky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.12.15 14:43
@martina.se píše:
@želvička28 ALE tohle nejsou baterky. :cert:

Já vím… Píšu to jako příklad, že ani s baterkami nic neřešili, natož s dřevěnými kuličkami - nechápu, proč se čertíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.12.15 14:44

Volala jsečm tam a mám kontrolovat stolici..Děkuji vám za rady..Jednou se zněho asi zblázním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
7.12.15 14:47

Dej mu neco se zelim budou venku rychlejs…tohle je jeste dobry. Znam autiky co zerou mnohem horsi veci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.12.15 14:49

Líbil se mi kdysi poznatek tuším Moderního fotra- kostička lega je schopná projít trávicím traktem tříletého dítěte. Duplo nikoli :lol: To jen pro odlehčení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17565
7.12.15 14:53

@želvička28 moje dítě jednou snědlo malé placaté baterky a ve špitále z toho teda bylo dost halo :)
Ale dřevěné kuličky z počitadla jsou opravdu nic proti ničemu. Jsme se učili, že do velikosti pětikoruny není potřeba řešit (pokud to není magnet, baterie, ostré atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
7.12.15 14:55

Když jsem byla já malá, snědla jsem kuličku. Doktorka nám tehdá poradila kysané zelí, jedla jsem ho a cca za 2 dny jsem kuličku vykakala. Bylo mi asi 5 let.
Asi bych na pohotovost nejezdila, ale zavolej si tam, oni ti poradí třeba něco ještě lepšího. Ale budeš pak muset kontrolovat hovínka, zda se kuličky dostaly ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí