Prosím o radu/trombóza?

2.10.24 21:11

Prosím o radu/tromboza?kyčel?

Ahojky, chtěla bych se zeptat.. od rána mě bolí zadá v pravé části nad zadkem… možná to bude kyčle…není to nic strašného.. dá se to vydržet… akorát mi to vystřeluje do stehna.. jak kdyby do svalu.. nevím… bolí mě to v půlce stehna zepředu… trochu jsem brouzdala po internetu a vyskočila na mě tromboza… tak jsem trochu vyplašená, máme ji v rodině ale já byla na testech a jsem mimo… zítra letím na dovolenou.. tak jsem trochu nervózní.. když mě bolí i ty zadá, tak to asi tromboza nebude, že? Včera jsem třidila šatník z letních na zimní.. a tahala jsem bedny, ale nic strašného… mužů to mít asi namožene, že? Normálně bych nic neřešila, ale zítra ráno letím a jsem trochu ve stresu…ještě mě napadla ledvina, ale je to fakt nad zadkem.. skoro uprostřed… ale to bych asi necítila zase to stehno… no nevím… neměl taky někdo něco podobného? 🥹 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
2.10.24 21:47

Plotýnka…?

Jednou mě zlobila asi měsíc. A ta noha byla i necitlivá. Tak, že ani nereagovala na ťuknutí do kolena kladívkem. A nebylo mi ani čtyřicet. Něco se tam zašprclo, a už to bylo. A já hloupá s tím ani nemarodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.24 22:13

@Pe.M.1 tak to mě vůbec nenapadlo… tak doufám, že to ploténka nebude… 🙏 a vyléčila jste se pak sama? Nemám s tím zkušenosti.. jak se to lěčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.10.24 22:38

To vypadá spíš od páteře- ortopedický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.10.24 23:50

Nabízeli mi neschopenku, že to bude na měsíc. Měla jsem na to léky. Už nevím, jaké. A fakt to měsíc byl. Nejhorší byla ne bolest plotýnky, ale necitlivost té nohy. Měla jsem pocit, že mě to nepřejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.10.24 23:51

Já bych teda s cévami marodit nechtěla…radši ortopedický problém než oběhový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.10.24 07:57

Bolí mě to občas taky, mám to z toho, že sedím s nohou přes nohu. Trombózu jsem měla, pravda, taky mi to pak střílelo do zad a doktorka odhalila trombózu, ale to co bylo předtím nebylo jen nějaký píchání v zádech. To byla obří bolest lýtka a pak celý nohy, nateklý. Mám mutace, dlouhá cesta, kouření, antikoncepce.

Trombóza to dle mýho nebude, jestli letíš na dovolenou, vem si kompresky, hodně pij, choď a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
4.10.24 04:58

Vypadá to spíše na namožený sval nebo skřípnutý nerv, obzvlášť když jsi včera zvedala těžké věci. Trombóza obvykle způsobuje otok a bolest, která se nezlepší pohybem. Pokud tě to ale bude dál znepokojovat, raději si nech poradit od lékaře, zvlášť před letem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex