Svrchní kalhotky - jaké?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
15.9.15 18:58

@Vendle já když jsem prvního látkovala, tak jsem na noc používala vlňáčky Imse Vimse a byla jsem moc spokojená. Používala jsem jen klasické čtverce a v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
5372
15.9.15 20:20

Mně jediné, které neprovlhaly, byly PULky od Baby Lucy. Takové levné gaťky a byly překvapivě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
15.9.15 20:28

Já zas byla moc spokojená s Bum Genius, ale tedy nemají dvojité gumičky, ale problém jsem s tím nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.9.15 20:53

Díky, objednala jsem imse vimse a thirsties a blueberry. Tak snad to bude ok. Vlnáčky jsem měla, ale odradilo mě praní a lanolinování. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.9.15 10:13

@Vendle a zkoušela jsi to někdy? není to vůbec složité :-)

• Citovat
  • Upravit
4010
16.9.15 14:55

@Vendle Provlhají i přes den nebo jen v noci? Pokud jen v noci, dáváš na noc kalhotkovky nebo přímo noční plenky? Kolik malému je a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.9.15 15:20

@kitharka provlhají i ve dne, v noci víc. Malý ted bude mít rok, váží 10 kg. Na noc dávám noční bambusku od Petit Lulu. Je to ale asi vážně spojeno s tím, jak začal mnohem víc pít, je nemocný, lezou mu zuby a vypije hoodně čaje i mlíčka, plenky při kojení tolik promočené nemíval. Včera jsem na noc použila ještě extra vkládačku prefold a bylo to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
16.9.15 15:33

@Vendle a ty denní kalhotkovky dáváš jak? s krátkou vkládačkou? dlouhou? oběma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
16.9.15 15:55

S dlouhou, ale už to nějak nestačí. Po 2 hodinách je plína na vyměnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
16.9.15 16:44

@Vendle 2hod jsou hygienický standard v přebalování, po 2hod se totiž moč mění na amoniak.. nicméně dá se přidat ještě krátká vkládačka a pak by ty PL PULky mohly přes den stačit.. na noc bych pak doporučila prodyšnější variantu, třeba flísáčky nebo vlňáčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.18 09:12

látkové pleny pro novorozence

Dobrý den, určitě bych těla zkusit možnost látkovat u miminka, je pro novorozence, nebo 1 měsíční, 2 měsíční dítě dobré koupit přímo nějakou malinkou velikost nebo stačí ty jednovelikostní?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.18 16:08

Já jsem používala přes den jenom ctvercovky. Malý si od 8m říkal na kakani, takže paráda. Teď jsem nakoupila kalhotkove pleny, aby venku vydržel dyl, ale on se před měsícem na 16m rozhodl, že si plenu nenechá nasadit, tak jsme přes den bez plen i na odpolední spaní. První týden byla občas nehoda, ale teď už je to paráda. Nečekala bych, že se to takhle odnauci rychle a v podstatě se rozhodl sám. Takže za mě ctvercovky stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí