Prosím o rady ohledně rýmy

Anonymní
13.10.15 11:10

Prosím o rady ohledně rýmy

Ahoj holky, asi fakt blbá otázka, ale zeptám se. jak poznám rýmu u kojence? jak postupovat při rýmě.? jako myslím léčbu.
pak když mimi pokašlává co s tím? mám dát něco proti kašly? kdy jít k Dr. aby na mimi koukla.
prosím o rady, mám první mimi a nemá mi kdo poradit. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
13.10.15 11:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi fakt blbá otázka, ale zeptám se. jak poznám rýmu u kojence? jak postupovat při rýmě.? jako myslím léčbu.
pak když mimi pokašlává co s tím? mám dát něco proti kašly? kdy jít k Dr. aby na mimi koukla.
prosím o rady, mám první mimi a nemá mi kdo poradit. děkuji

Tak rýmu poznáš tím, že se dítěti špatně dýchá, popř. mu prostě teče z nosu, nehledej v tom vědu. :mrgreen: Dobrá je mořská voda. Co se týče kašle, tak s malinkým miminkem bych rozhodně navštívila doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
13.10.15 11:20

Rýmu tak tu poznáš že při dýchání chrčí může chrápat…na rýmu prodávají různé přípravky s ohledem k věku v lékárně poradí…výborná věc je odsavačka na rýmu která se dá připojit na vysavač(nejlepší investice)..pokud ti ale mimi začalo kašlat okamžitě k DR. nic nekupuj sama…syn 2m mi začal v út kašlat to nic neměl podle dr. a ve čt mi to nedalo a letěla jsem znovu s tím že to není normální a málem jsme skončili v nemocnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.10.15 11:20

S prvním miminkem jsem s rýmou chodila k dr, taky jsem nic nevěděla, nebo si nebyla jistá, tak jsem šla, aby mi poradila.
Jinak takové ty obecné rady jsou:

• zvýšená poloha při spaní
  • zvlhčovat vzduch
  • prokapávat mořskou vodou a odsávat odsávačkou
  • můžeš máznout hrudníček z obou stran tymiánovým olejem
  • na vlhký kašel myslím už miminka můžou nějaké sirupy, ale to bych nedávala bez doktorky.

Příspěvek upraven 13.10.15 v 11:23

• Citovat
  • Upravit
72725
13.10.15 11:21
@Anonymní píše:
prosím o rady, mám první mimi a nemá mi kdo poradit. děkuji

u malého mrněte je vždy lepší zajít k dr. Jak poznáš rýmu? prostě soplí, má ucpaný nos, pořád kýchá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.15 12:42

Holky, díky za rady, malé je 8 měsíců, a s tím kašlem ona kašle tak 5krát za den, kdyby měla nějakou virózu nebo něco tak by kašlala pořád nebo jak? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA