Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt hrůza
Kdo ví, co se stalo, ale jestli si sáhla na život, tak se mi tomu ani nechce věřit…vždyť všechno se dá řešit
No ono se říká, že puberta je takové rizikové přechodové období. Je mi to opravdu moc líto. Těžko říct, co se jí v hlavě honilo. Ale je zvláštní, že ten telefon nelokalizovali.
@Philippe prý je zatím vyloučené cizí zavinění, prý nejspíš umřela na podchlazení. Uvidíme, co se nakonec vyšetří. Ale je zajímavé, že to tam tolikrát prohledavali a nic a najednou ji i tam najdou. Je to celé záhada, vypadalo to, že neutekla, a nakonec žádné cizí zavinění, že by nakonec fakt útěk a nechtěla se ani za nic vrátit domů.. Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne..
@Katuskka treba po podrobnejsim ohledani najdou vice. tohle se mi nezda tak uplne bez ciziho zavineni. ![]()
@mrs.gendy @Katuskka Jako taky mi to příjde zvláštní. Je pravda, že před tou smrtí asi to podchlazení udělá své, ale zase proč by někde seděla jen tak v mrazu? Leda že by měla nějakou tu depku, jak to každý popisuje a pak už se dostala do stavu, kdy byla apatická
já si to neumím vysvětlit.
Sice nevím, kde konkrétně ji našli, ale ty Skalky jsou přece vcelku frekventované místo
pejskaři, obyvateli ![]()
@Philippe no právě, ale prý to že ji tam našli ještě neznamená, že tam byla celou dobu..ale že by se jen tak pohybovala po městě a nikdo ji neviděl, tomu nevěřím
Je mi strašně líto, že to takto dopadlo, ale těch spekulací je hodně, Jen mi je divné, že ji tam nenašli dříve!!! Víte něco nového už? Chudáci rodiče a všichni okolo.
@MiNaVa nemohla tam být tak dlouho, buď tam v noci přišla, nebo ji tam třeba někdo odhodil.. ![]()
Jsem zvědavá. Hlavně na to, kdy zemřela. A samozřejmě taky proč. Na Blesku píšou, že prý sháněla drogy, že to vypověděli spolužáci.
http://tydenikpolicie.cz/…-jeji-smrti/
Takže zemřela jen tak. Nechápu. Ale mohli ještě zveřejnit, kdy zemřela.
@vokishka prý by byli blazni, kdyby to zveřejnili v průběhu vyšetřování, psala MP. No, jen tak asi nezemřela, ještě se nic pořádně neví..
@vokishka Tak kdo ví, rodiče říkali, že nebyla problémová, ale oni mají mnohdy růžové brýle nebo netuší
Já myslím taky, že jen tak nezemřela @Katuskka jak píšeš. Pořád mi to nahání husí kůži holky…chudák rodiče, holka, všichni ![]()