Pátrání po pohřešované osobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
15.1.16 13:15

To je fakt hrůza :,( Kdo ví, co se stalo, ale jestli si sáhla na život, tak se mi tomu ani nechce věřit…vždyť všechno se dá řešit :( No ono se říká, že puberta je takové rizikové přechodové období. Je mi to opravdu moc líto. Těžko říct, co se jí v hlavě honilo. Ale je zvláštní, že ten telefon nelokalizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
15.1.16 13:25

@Philippe prý je zatím vyloučené cizí zavinění, prý nejspíš umřela na podchlazení. Uvidíme, co se nakonec vyšetří. Ale je zajímavé, že to tam tolikrát prohledavali a nic a najednou ji i tam najdou. Je to celé záhada, vypadalo to, že neutekla, a nakonec žádné cizí zavinění, že by nakonec fakt útěk a nechtěla se ani za nic vrátit domů.. Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
15.1.16 13:31

@Katuskka treba po podrobnejsim ohledani najdou vice. tohle se mi nezda tak uplne bez ciziho zavineni. :think:

• Citovat
  • Upravit
4624
15.1.16 13:34

@mrs.gendy @Katuskka Jako taky mi to příjde zvláštní. Je pravda, že před tou smrtí asi to podchlazení udělá své, ale zase proč by někde seděla jen tak v mrazu? Leda že by měla nějakou tu depku, jak to každý popisuje a pak už se dostala do stavu, kdy byla apatická :nevim: já si to neumím vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
15.1.16 13:36

Sice nevím, kde konkrétně ji našli, ale ty Skalky jsou přece vcelku frekventované místo :nevim: pejskaři, obyvateli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
15.1.16 13:48

@Philippe no právě, ale prý to že ji tam našli ještě neznamená, že tam byla celou dobu..ale že by se jen tak pohybovala po městě a nikdo ji neviděl, tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.1.16 10:16

Je mi strašně líto, že to takto dopadlo, ale těch spekulací je hodně, Jen mi je divné, že ji tam nenašli dříve!!! Víte něco nového už? Chudáci rodiče a všichni okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.1.16 11:19

@MiNaVa nemohla tam být tak dlouho, buď tam v noci přišla, nebo ji tam třeba někdo odhodil.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.1.16 13:26

To je fakt hrůza a z pitvy něco vědí už:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.1.16 13:35

@MiNaVa zatím asi nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65088
18.1.16 14:03

Jsem zvědavá. Hlavně na to, kdy zemřela. A samozřejmě taky proč. Na Blesku píšou, že prý sháněla drogy, že to vypověděli spolužáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65088
18.1.16 15:23

http://tydenikpolicie.cz/…-jeji-smrti/

Takže zemřela jen tak. Nechápu. Ale mohli ještě zveřejnit, kdy zemřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.1.16 17:47

@vokishka prý by byli blazni, kdyby to zveřejnili v průběhu vyšetřování, psala MP. No, jen tak asi nezemřela, ještě se nic pořádně neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.1.16 13:47

@vokishka Tak kdo ví, rodiče říkali, že nebyla problémová, ale oni mají mnohdy růžové brýle nebo netuší :think: Já myslím taky, že jen tak nezemřela @Katuskka jak píšeš. Pořád mi to nahání husí kůži holky…chudák rodiče, holka, všichni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65088
20.1.16 14:14

Máte někdo odkaz na FB toho otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie