Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, má holka má 9,5roku (4třída)a má nožku velikosti 40,5 a boty 41
.
Já mám sama přesně takovou velikost. Holka je vysoká, já a manžel také.
Kdy noha přestává růst? přibližně? vím, že asi u každého je to jinak, ale kdyby se našly maminy, které by mi mohly napsat, budu ráda. Mám strach, aby se velikost ještě nezvětšovala
.Už tak má problém, kupujeme v dospěláckém. Ach jo, kéž by se ji již noha zastavila.Moc díky
@Susen35 ahoj, mám dvě dcery, já smaa mám vel. 38 - 39 jedna má v 18ti nohu vel. 37 a druhý je 16 a má 41, vel. 40 jsme kupovali už v 7 třídě, mám pocit, že od tý doby jí už moc nevyrostla a drží se to. Je možné, že nožka už moc rychle neporoste… ale kamarádky holka má taky 16 a vel. 46 ![]()
Dceři je 12,5, má nohu 38-39 ale poslední rok se růst nohy hodně zpomalil, skoro zastavil.
@1sun velikost 46???to snad není ani možný, to jsem ani nikde neslyšela, že může mít ženská takovou nohu.Kde kupují boty, chudina holka
@ivašot. díky moc. Já si jen strašně přeji, aby se ji noha konečně zastavila.
Teda, tak to koukám, dcerři bude 9 let v březnu a má velikost boty 31-32. A měří teda 136cm, což teda nejmenší taky není.
@MsTýnka myslíš, že ji ještě poroste? moje mamka má 40, já tedy těch 41, jak která bota, tak kdybych to měla brát podle nás, tak by holka měla 42 ![]()
@Loll krásná nožka
@Susen35 to je mazec.. můj kluk má v 9 nohu 39 a já brblam
naše 13letá má 38
jako jestli jí poroste noha, těžko říct, já mám třeba od 14ti 41 a hotovo ![]()
Dcera 9 (v říjnu) má vel. 35, měří 142 cm. Docela koukám jaké „nožky“ vaše slečny mají..
Moje 11 letá dcera 39-40 podle bot ( ale ted dostala poprve menstruaci, tak doufam, ze noha uz neporoste! Jinak je i velka 164 cm) 6 letá vel 30-31..já sama mám 41 ![]()
Dcera v dubnu 11 let, noha 38, měří asi 152 cm. Počítám, že dokud poroste, poroste i noha. Já 40, někdy 41.
Dcera v bude mít v březnu 11 let. Má velikost 37-38. Vysoká je 149 cm. Já mám číslo 39.