Zmrzlé nohy u tříletého

1074
6.1.16 10:25

zmrzlé nohy u tříletého

Ahoj, už nevím, co mám dělat. Náš skoro tříleťák…věčně zmrzlé nohy. Zimní boty jsou kupované nové- takže žádné vyšlapané..ať dám teplé punčochy nebo ty klasické, tak je studená noha. Už fakt nevím, co s tím. Má začít chodit do školky, tak nechci aby mu pak byla zima. Včera jsme sáňkovali- vlastně jen tu chvílku než se sjede kopeček a jinak chodí a zase studený nohy…ach jo. Máte doma taky takový problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
6.1.16 10:28

Co dát na punčocháče ještě ponožky. Já to tak dělám. Kor ted co napadl sníh, by byla věčně rozmáchaná a zmrzlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.1.16 10:29

Neřeš nohy, ale celé tělo, když je zima po těle, tak se tělo brání tím, že ho vezme z končetin. Takže bych dala kvalitní funkční spodní prádlo a i vrchní oblečení a bude mu teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.1.16 10:30

Studené nohy nevadí. Ponožky navíc můžeš zkusit, ale nehrotila bych to. Co já pamatuju, taky jsem mívala studené nohy :D

Už u mimin je pravidlo, že ruce nohy studené mít můžou, problém je studený krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.1.16 10:31

Zkus ponožky ještě na punčocháče. Vložky do bot z rouna. A zkontroluj velikost obuvi, pokud jsou boty už tak tak, bude mu větší zima, než když tam má více místa. Jinak je oblečen přiměřeně? A je mu i pocitově zima na nohy, nebo je má jen studené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
6.1.16 10:36

Oblíkám ho normálně- triko s dlouhým rukávem, mikča a zimní bunda- jinak je teploučkej, ale ty nohy jsou studený na omak…já si právě myslela, že když je zima od nohou, tak to je blbý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.1.16 10:38

Nas ma teky vecne zmrzly nohy… ma primigi s koziskem, goretexem a kdyz je snih ci kolem nuly, tak „stydne“, dalsi ponozky nepomahaji… do snehu, mokra a vetsi zimy ma ted obyc tyhle - http://www.sportisimo.cz/…la-jr/37542/ - a nohy vzdycky teply, boty maji neuveritelne teplou tu vnitrni vystelku (ne kozisek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13760
6.1.16 11:00

Zkus mu pořídit vlněný ponožky. Jinak to ale nesmíš vnímat podle sebe, děti nejsou tak citlivé, pokud sám neříká, že je mu zima, tak mu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
6.1.16 11:05

@baculkaji na vine budou boty. Dle me budou uzke a noha se neprokrvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.1.16 11:20

Díky za diskusi taky jsme ted řešili, že má malý asi špatnou obuv, a začali mu dávat ještě ponožky, jenže on si je ve školce stejně neobleče než jdou ven, prostě nechce a ty studený nohy mu nevadí…Nemarodí tak asi je na tom něco pravdy :mavam: @Slečna Ferka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
6.1.16 16:59

Všem moc díky za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
6.1.16 18:35

A nemá syndrom studených nohou? Mívají to např. předčasně narozené děti. Nedokrvenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová