Jak mohu smazat příspěvek v diskusi?

1289
4.6.15 09:07

Prosim o smazani prispevku

DObry den, nevim jak zde presne postupovat, ale dnes jsem chtela pridat prispevek bezcitny pritel a tehotenstvi a bohuzel dite mi to vlozilo drive, nez jsem stihla napsat o cem vlastne to cele je, a vsichni pod to zacaly hned davat nesmyslne utocne komentare. moc prosim o smazani. vlozim radeji jinam a anonymne..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
4.6.15 09:08

Zmiň admina přímo v té druhé diskuzi, půjde to rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.6.15 09:11

A jak, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.6.15 09:15
@mattez píše:
A jak, prosim?

@admin, tedy zavináč admin (bez mezery)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.6.15 09:42

Dobrý den,
pročetla jsem zmíněnou diskuzi Bezcitný přítel a těhotenství - mohu ji uzavřít, aby již nepřibývaly další příspěvky. Diskuzi ale doporučuji ponechat a nemazat, založení stejné, byť anonymní diskuze, by nic nevyřešilo. Bohužel ne vždy do diskuze přibývají příspěvky, které čekáte.

Držím palce! Hezký den všem,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.6.15 12:24

Dekuji mnohokrat.
Chapu, ze ne vzdy pribydou prispevky, ktere bych chtela slyset, ale kdyz je neco napsane jen do pulky a chybel vlastne cely problem, tezko se pak da adekvatne reagovat.

Jeste jednou dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
5.6.15 12:58

Ale ze zmizela moznost mazat diskusi prispevky jsem si taky vsimla. tu moznost jsem vyuzivala, ted mohu jen editovat - je to k necemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.15 18:15

Jak prosím mohu smazat diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.15 18:24

Dobrý den, prosím o smazání diskuze. Téma Poradíte mě prosím s neschopenkou? Ze dne 28.4 15. Nevěděla jsem si tehdy rady a zdejší rejpalky mě moje tehdejší problémy stále předhazují a dělají ze mě podvodnici. Už jich mám plný zuby, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.6.15 15:32

@chipsa

napiš SZ přímo adminovi, tady to zapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.9.15 12:17

Zobrazuje se vše, co jsem kdy psala

Dobrý den, nenašla jsem aktuálnější diskusi a odpověď na svůj dotaz. Je možné nastavit, aby nebylo vidět, do jakých diskusí jsem přispívala? Když se odhlásím a napíši svůj nick, zobrazí se vše, co jsem kdy psala. Profil nejde ani zrušit, takže se s tím opravdu nedá nic dělat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 12:24

@misaatom profil ti zruší admin, když mu napíšeš a nastavit aby nabyli vidět příspěvky nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.9.15 12:24
@Tom-Jerry píše:
@misaatom profil ti zruší admin, když mu napíšeš a nastavit aby nabyli vidět příspěvky nejde

Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.9.15 12:25

Tak já když se zadám do vyhledávání na emimino, tak mi vyjede cca 4700 „odkazů“.
Přitom mám napsáno dvakrát víc příspěvků ve veřejných diskusích. Takže vidět asi není všechno.
Jinak to, pokud vím, vymazat nejde. Můžeš jedině zrušit profil, ale ty příspěvky tím nezmizí.
zkus se zeptat @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 12:26
@misaatom píše:
Děkuji za radu.

není za co, ale i když ti zruší profil a někdo napíše tvůj zrušený nick, tak stejně vidí kam jsi psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová