Jaký typ skladných levných golfek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka2602
21.12.09 18:37

Prosím o typ

Můžete ni prosím maminky poradit? Scháním golfky nebo šikovný sporťáček, moje představa je taková, aby se lehce skládal a dobře vozil v autě, dále by měl mít větší kolečka (pro zvládnutí mimoměstského terénu), než jaká jsou běžná u klasických golfek a hlavně aby byl pohodlný pro dítě.
Malému jsou teprve 4,5měsíce, takže počítám, že golfáč budu potřebovat někdy na jaře a měl by se vejít bez problémů do kufru auta jako je u Fabie. Co se ceny týče, tak se nemohu moc rozcapovat, neopovrhuju ani bazarovými kočárky, pokud jsou v dobrém stavu.

Příspěvek upraven 21.12.09 v 21:20

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
21.12.09 19:16

My máme Coletto Aveo Quatro a maximální spokojenost.
I teď na sněhu 1*
 http://www.moje-miminko.cz/…a-plastenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.12.09 19:41

hmm, kočárků je celá řada,… a věřím, že požadavků máš určitě vícero :wink:
pokud bych chtěla golfkosporťák, tak i přes svůj odpor k Jané slalom musím doporučit podívat se na Jané Nomad. ten mi naopak přijde hodně povedený.
je lehký, fakt hodně! pohodlný pro dítě, skladný, má i verzi se zadními nafuk koly, který je pak terénnější..
na mmb se dá koupit použitý určitě levněji, protože nový je dost drahý.. ale rozhodně je to o několik tříd výše než podobné freeline, zopa fusion apod.
 http://www.malvik.cz/…Nomad-08-H60

no a pokud máš na mysli jinou cenovou kategorii, koukla bych se na Graco: http://www.malvik.cz/…ompleto-2009 není to lehoučké jako nomad (ten podle mého váží skoro tolik co můj zapp), ale zas je cenove přístupnější, nemá nafukovací kola, ale zas má luxusní koš, pultík,..

na coletto bych si dala osobně trochu pozor, tuším alveo 4 bylo předmětem stahování z trhu kvůli nevyhovující konstrukci kdy při určité manipulaci hrozil úraz dítěte..

rozepiš se trochu víc o tom, co čekáš, co je pro tebe důležité, jak máš staré dítko, jesti používáš MHD, máš nějakou limitaci výtahem, kufrem auta, váhou atd. a určitě se tady sejde spousta typů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
21.12.09 20:29

Ahoj,

mám Jané Nomad, který tu zmiňovala Nataša a je opravdu super.
Doporučuji ho - lehký, prostorný…Mně vyhovuje maximálně.Akorát ta cena :roll: Ale,kupovala jsem na inzerát jetý po jednom dítěti, pravda hledala jsem dlouho, ale měla jsem velké štěstí a usmlouvala na 3000,– Je v super stavu i s pláštěnkou a nánožníkem.

Takže za mně jednoznačně Nomad :wink:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
22.12.09 15:13

coletto nevyhovovalo coletto austin.
my jsme s ním maximálně spokojení a to tu sním jezdím po kotárech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka2602
28.12.09 18:23

Vítěz-Jané Nomad

Mnohokrát děkuji za typy. Právě jsem si přivezla bazarového Nomada po jednom dítku v plné výbavě, je jako nový, lehoučký, no prostě super… Nemůžu se dočkat, až malému bude půl rok a začnu ho v něm vozit. Velice se mi na něm líbí i polohování zádíček a to skládání - no prostě hračka. Mockrát děkuji za typ!!!

• Citovat
  • Upravit
6973
2.1.10 22:45

Ahoj Leni,
určitě budeš spokojená.
jezdím s Nomadem už od října a zatím si nemůžu na nic stěžovaT. ŤUK, ŤUK :lol:

Tak ať vám dobře slouží :wink:

Efča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit