Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,mame golfky multiway a chceme je prodat a koupit jine.Jsou totiz pomerne neskladne (mame obrovskyho psa,takze v kufru auta je to problem) a jeste mi vadi ty plastovy kola. No a rozmyslime se mezi temito kocarky. Nevim jak se rozhodnou. Ten Safety 1st ma kamaradka a chvali si ho moc.Jenze stoji 5300,– a ma ho tu jen jeden obchod (malvik.cz) a k dostani je pouze v cervene barve. Ale zase ma adaptery ma MC autosedacku,coz je super.Tak ja nevim,holky,poradte prosim!! diky ![]()
Pokud ti vadí plastová kola, Moon neber. Je lehký, skladný, poměr ceny a kvality odpovídá. Kolečka jsou strašná - po první jízdě se na ně vše nalepí a vypadají, jako by se s kočárkem jezdilo 100let. Záleží, pro jaké dít¨ě bys ho chtěla. Třeba mladší roku bych tam nedala - zádíčka nejsou pevná.
Jako utíkáček a golfky pro staršího myslím celkem pohodlně. Měla jsem je na starší dceru, teď se je chystám prodat a koupit jiné, mmj. s polohovacími nožkami, což Moon nemá a myslela jsem, že nevyužiju.
Snad jsem pomohla ![]()
za mě rozhodně safety 1st. objevila jsem ho prvně už před více než rokem, v srpnu 08, když ho jako novinku měli v Kika, šedivé a červené. nemít tehdy zappa, byl můj,, i manželovi se líbil a on golfky neuznává, kromě právě zappa.
je polohovací, má pevná záda (moon ne! prolamují se). poloh nohy nemá ani jeden. má super madlo, kdeteé se dá odklopit na jedné straně a visí tam, dítě si ůmůže nalézat jak chce. moon má zase ten pásek mezi nohy..
nánožník - je super, vysoký, na druky. moon má dva tipy, pokud tak rozhodně ten se zipem, ten je super. ten bez zipu stojí za prd.
pláštěnka je ve výbavě, ale je mizerná, jen se cvakne k boudě, nechrání boudu, ale od emitexu sedí..
má mega košík!! fakt super, větší než má třeba jané slalom
moon nemá košík, to se nad ani košíkem nazývat nedá.
kolečka jsou lepší kvality než moon, ojezdí se, ael do moona se všechno zapíchá..
je vyšší, pro vyšší rodiče super (mám 175 a vezl se mi dobře,) moon vypadá, ale jak péruje díky konstrukci, když posadíš dítě, kočárek klesne úměrně váze dítěte. navíc se stářím kočáru prý klesne ještě víc
(vezla jsem s vojtou, teda BP, ale je to stejné, byl tak nízko jako zapp)
sumasumárum, za mně jedine safety 1st!!
měla ho kamarádka od nás, takže jsem ho opradu detailně prozkoumala
ale bohužel jí ho zničili v letadle, skoro ho obrečela… chtěla stejný, ale trefila se do času, kdy už ho kika neměla a malvík ještě ne… její kamarádka měla moona a už letěl, klesnul moc a ona se u něj děsně hrbí..
Ostatni dva neznam nebo spis nemam zkusenost, ale segra kupovala cca v roce netere Safety 1st v Kika, ma ty sede. Dost si je chvalila, mne taky prisly fajn, hlavni, ze neterinka v nich jeste ve dvou letech celkem pohodlne spala. Jsou skladne, s vahou nevim, ale to polohovani je velke +. Jeste ted, kdyz nekam jedou na dyl nebo delsi trasu, tak je berou do auta a male budou na jare tri.
Pridam se k Natase, nemit predtim nekolik let Zappa jeste po starsi dceri, tak jdu do nich ![]()
holky,moc vam dekuju za nazory,zkusenosti a rady. Porad se mi to v ty hlave honi. Fakt nevim jak se rozhodnout. Zjistila jsem,ze Safety 1st maj i na Cernaku v babyparku,tak tam pojedu ocihnout tu cervenou barvu,zda se mi totiz dost kriklava. Dceri je 16mesicu a tak prave nevim,jestli uz nemam koupit spis Zappa. Jenze pak mi zase vrta hlavou to spani…kdyz pojedu nekam na cely den,bude se v nem muset vyspat. Ach jo… Ale fakt DIKY za reakce.
Acul třeba Vojta v zappovi normálně spí.. a spal, už když mu byl rok… podle mého záleží na dítěti, to moje nechtělo spát v multiway, ačkoliv je do lehu.. ![]()
každopádně se na něj jeď podívat, v babyparkku mají i zappa, porovnáš si je a uvidíš.
jen doplním, že zappa jedině s origoš košíkem! výtečná věc! nevěřila bys, kolik se tam toho vleze!
Holky,…jen pro info. Objednala jsem si Safety 1st!! Uz se na nej tesim. Zjistila jsem totiz,ze ho maj i v sede barve,takze jsem nevahala. Prodava ho tu Malvik a Babypark a maj cervenou a sedou barvu. To jen kdyby o nej mel taky nekdo zajem. Hezke vanoce!! Acul
Acul - ale ty golfáčky, advancer, mají jen v jedné barvě, i v babyparku, nebo blbě hledám??
http://www.babypark.cz/…y-baby-relax
mají nějaký nový sporťáček, ten v reálu neznám, ten mají i šedivý, ale golfky nide nevidím…
můžeš hodit odkaz?? díky.
To je pravda,na internetu o tehle barve nikde nepisou,ale psala jsem emailem dotaz na Malvik i Babypark a oba mi odpovedeli,ze ho maji ve dvou barvach!! Nechapu proc to tam nenapisou?! V objednavce jsem do poznamky napsala,ze chci sedou barvu,tak jsem na to zvedava........
Ale tady je odpoved,ktera mi prisla z Babyparku:
Dobrý den paní Koutská,
tento typ kočárku máme v červené a v šedé barvě. Autosedačka na to jde a to
Bébe Confort. Adaptéry jsou již v ceně kočárku, která je 5.290,– kč.
Přeji příjemný den.
Zuzana Piskačová
Babypark s.r.o. (Praha Černý Most)
Skorkovská 1511
190 00 Praha 9
teda acul to jsou ale mrchy!!
fakt to nechápu! asi nechtějí moc prodávat, protože právě hodně lidí odradí čevená barva.. super a díky moc za novou informaci!!!
![]()
Natašo,ted mi z Babyparku napsali,ze me zbozi maji skladem,takze ho zitra odeslou a mne prijde po svatcich. Takze seda barva,doufam,bude!!
I když tahle diskuse už není moc aktivní, napíšu svoje zkušenosti (zatím jen z obchodu) s kočárkem Safety 1st advancer, protože ho podle mě má málo maminek a každá zkušenost, postřeh, se hodí ![]()
jako velké plusy:
mínusy:
třeba o něm budete taky někdo uvažovat a jakékoliv informace se budou hodit ![]()
Ahojky,poohlížím se po nových golfkách,zítra jedu omrknout starší JANÉ CARRERY a jinak koukám po PP PLIKO,ale po starších.Na nové nemám.
Dneska mi kamarádka přeposlala tento odkaz
http://www.mall.cz/…er-red-flash
Jsem nadčená,strašně se mi líbí a na MMB je i v šedé barvě za 3 500Kč.
O téhle značce jsem nikdy neslyšela a ani jsem se moc nedočetla.
Knizsko,děkuji za to,že jsi se podělila o zkušenosti.
Možná se vyplatí koupit si nové Safety,líbí se mi v té šedé,červená mi také příjde křiklavá,než ojeté golfky.Ale zase PP PLIKO A CARRERA už mají své jméno…