Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem, můžete mi prosím, poradit, jaký nánožník dobře sedí na golfkách Jane Energy? Při letošní pčedvánoční procházce byla mrněti dost zima na tlapky…
Díky předem!
Nejnovější recenze z kategorie Fusaky a doplňky ke kočárkům
Máte zkušenost s Jané Energy?
Přidejte zkušenost s Jané EnergyDobrý den,
máme na Jané Energy tento nánožník http://www.batolata.cz/detail.php?… a jsem s ním spokojená.
KACKO, jestli to nemas nekde hned po ruce, tak se na to vykasli, nechci zas tolik otravovat ![]()
Tak bohužel žádnou fotku s nánožníkem jsem nenašla. A nemůžu ani vyfotit, protože golfky jsou teď uložené v garáži.
A co primo original Jane nanoznik? Mam Nomada s origos nanoznikem a prebalovaci taskou. Chtela jsem poridit Energy prave kvuli vybave a hlavne lehkosti, jenze mne zradilo 5 cm pri slozeni, ktere se nevejdou do druheho mensiho auta, takze pesek.
HANI, prej ten origos na Energy moc nesedi (ale mam to jen z doslechu)…dala jsem si ho nakonec usit, tak ted cekam az dorazi ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli využíváte nánožník přes zimu?Mám možnost si je objednat i s nánožníkem a tak nějak nevím jestli to má cenu.Chtěla bych vyrazit s tímto kočárkem až bude trošku tepleji třeba kolem 15 stupňů,né na žádnou delší procházku.Jen takový ten přejezd třeba do obchodu atd.A ještě se obávám že přes tu stříšku mu tam bude foukat jak je tam ta mezera.Máte s tím zkušenost?