Prosím pomoc, hledá se pan Brambora - kde koupit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
8.3.10 21:14

PROSÍM POMOC, HLEDÁ SE PAN BRAMBORA !

PROSÍM O POMOC, dcerka si moc přeje hračku PAN BRAMBORA A SPOSTA DOPLŇKŮ, jenže jí nemůžeme nikde sehnat :nevim: :zed: ani na internetových obchodech…nemáte někdo prosím nějaký zaručený typ, kde by jsme ji mohli sehnat??
moc děkuju za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
341
8.3.10 21:20

no tak jestli je to tohle - tak to musíš asi zkusit někde venku

http://www.amazon.com/…p/B00000IW3G

jé našla jsem i český odkaz
http://figurky-zviratka.heureka.cz/…potato-head/

Příspěvek upraven 08.03.10 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
8.3.10 21:20

ahojky, tak přesně tohle jsem chtěla na vánoce a nikde už nebyla k sehnání. Mám pocit, že jsem snad obvolala celou republiku, ale většinou mi řekli, že ji dodavatel nemá :nevim:
Tak pokud by měl někdo tip, bylo by to fajn :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.3.10 21:24

My máme pana bramboru z Intersparu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.3.10 21:28

Ahoj, segra Domcovi pana Bramboru koupila k Vanocum, tusim, ze nekde v Usti, zkusim ji napsat smsku a ozvu se.. :wink:
Jinak je to super a u maleho velmi oblibena hracka, i kdyz je spis pro trosku vetsi, cucim, jak si s nim vyhraje a pomaha mi sestavovat male brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
8.3.10 21:34

Vím, že jsem si jednou potkala normálně v hračkářství u nás v Litoměřicích, zkus hledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.3.10 21:48

Tak segra neodepsala, takze asi uz spi :oops: Zkusim se ozvat zitra 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
8.3.10 21:50

tak je pravda, že pan Brambora k sehnání je, ale nevím jestli neměla zakladatelka na mysli přímo sadu Pan Brambora se spoustou doplňků v kufříku, tohle…

http://www.amazon.com/…f=pd_sim_t_3

to bylo v nabídce za dobrou cenu, se spoustou věcí. To jsem sháněla já a je to absolutně nedostupný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.3.10 22:05

Tak segra se probudila :wink: Kupovala ho v Usti nad Labem v obch.centru Flora, asi v nejakem hrackarstvi, takze ocividne sehnat jde. Ale problem asi teda bude, jak psala Azalka, ze je to „jen“ Pan Brambora - „velky“, ve kterem jsou komponenty na 4 brambory, 2 male a 2 velke, ktere se ruzne mixuji.
Tu sadu s kufrickem tu asi nemaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.3.10 22:13

Já jsem ho viděla v Makru a Globusu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.3.10 22:36
azalka píše:
tak je pravda, že pan Brambora k sehnání je, ale nevím jestli neměla zakladatelka na mysli přímo sadu Pan Brambora se spoustou doplňků v kufříku, tohle…

http://www.amazon.com/…f=pd_sim_t_3

to bylo v nabídce za dobrou cenu, se spoustou věcí. To jsem sháněla já a je to absolutně nedostupný :nevim:

přesně tohle jsem myslela, ale je nedostupný snad uplně všude :cry: oběhala jsem všechny možný hračkárny a krámky, internetový obchody i ty co uvádíte ale prostě neni…jejen pan brambora nebo pani bramborová(toho máme u babičky) ale sada 40ti doplňků v kufřiku prostě už nikde neni na skladech,,,chjóóó ale moc všem děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.3.10 22:37

tak prozatím malé HURÁ- je k dostání na mimibazaru, nedávno vložený inzerát, tak snad bude volný! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
8.3.10 22:44
rubberbear píše:
tak prozatím malé HURÁ- je k dostání na mimibazaru, nedávno vložený inzerát, tak snad bude volný! :dance:

Vážně?? Tam jsem to před vánoci taky zkoušela a nic. Mohla bych tě prosím tě moc poprosit o kontakt????? :kytka: Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.3.10 23:59
azalka píše:
rubberbear píše:
tak prozatím malé HURÁ- je k dostání na mimibazaru, nedávno vložený inzerát, tak snad bude volný! :dance:
Vážně?? Tam jsem to před vánoci taky zkoušela a nic. Mohla bych tě prosím tě moc poprosit o kontakt????? :kytka: Děkuju :-)

tak ten inzerát byl vložený dnes,jak jsem se dočetla, tak jsem hned odpověděla a závazně objednala :-D takže tam ten inzerát asi už nenajdeš, ale zkus si dát do vyhledávače jen pan brambora bez omezení a vyflusne ti to spoustu nabídek, tak za zkoušku nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana z Domažlic
13.11.10 15:05

pan brambora

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat