Prosím pomocc- diplomová práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím pomocc- diplomová práce
Ahoj,
moc bych vás chtěla poprosit o vyplnění dotazníku k mé diplomové práci. Chybí mi respondenti ve věkových kategorií 35 +, tak pokud byste někdo měl čas byla bych vám moc vděčná.
![]()
https://forms.gle/…naENaTF68VD6
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@ela.xx to už jsi sem dávala ne? Jak smysl má opakovaně sbírání stejných respondentů?
@Cenarius píše:
@ela.xx to už jsi sem dávala ne? Jak smysl má opakovaně sbírání stejných respondentů?
Tak třeba vyčistila sesbíraná data a zjistila, že jí respondenti této věkové kategorie chybí. Víš, ne každý vyplněný dotazník se dá použít, zvlášť sesbíraný tímto způsobem, data se musí vyčistit a často toho moc nezbyde, když je to sesbíráno tímto masovým způsobem, než kdyby oslovila úzký okruh respondentů, kteří mají společný nějaký určitý prvek. Tam toho zbyde k použít víc.
Nám profesoři a docenti důrazně nedoporučují sbírat data tímto způsobem. Nikdy člověk neví, kdo ve skutečnosti odpovídá a při tom čištění dat se pozná, jestli někdo klikal jen tak z nudy nebo jestli opravdu chtěl přispět do výzkumu.
@Cenarius nedávala, teprve včera jsem si tady vytvořila účet abych mohla založit diskuzi ![]()
@stinga dotazník mám spuštěný už tak měsíc, dávala jsem to pouze na vinted tak možná jestli jste to neviděly tam:) Nebo mohl být podobný průzkum, ale já jsem svůj vkládám opravdu poprvé ![]()
každopádně děkuju pokud někdo našel čas na vyplnění ![]()
@Cenarius píše:
Asi má málo respondentů v téhle věkové kategorii. Tak ho dává znovu. To chápu. Ale nechápu další kroky.
@ela.xx tady se nevyplácí lhát. Představ si, že lidé mají dobrou paměť. Když si ten dotazník pamatují, tak tady asi byl. Mi lhaní přijde sprosté a dětinské. Prostě otevřeně napsat, že dotazník dáváš opakovaně, protože chybí respondenti.
@ela.xx píše:
@stinga dotazník mám spuštěný už tak měsíc, dávala jsem to pouze na vinted tak možná jestli jste to neviděly tam:) Nebo mohl být podobný průzkum, ale já jsem svůj vkládám opravdu poprvé
každopádně děkuju pokud někdo našel čas na vyplnění
ne, ten dotazník byl tady i jsem ho vyplňovala
na vinted nechodím
a nebyl podobný, byl úplně stejný
Tak jsem to vyplnila. Ale chybela mi tam moznost zaverecneho komentare.
Dobrý deň,
diskusiu zamykám a na žiadosť zakladateľky bude zmazaná.
S pozdravom,
Kristína
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat