Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, snailky, těhulky, nevím, kam napsat, tak poprosím o radu vás.Mám dva dny do MS, dělala jse si dva testy, na obou je slabá druhá čárečka, jenže jse začala včera trošlu krvácet.Neví, zda se mám vydat k doktorovi, který ale ještě nic neuvidí a nebo ještě počkat? Co myslíte?Myslíte, že by mi dal nějaké prášky na udržení těho?Má strach, ale nechci k něu hend utíkat. Oc vám děkuji a hezký den:-)
Jestliže máš před ms, tak to nemá smysl někam chodit. Doktor nic neuvidí a ani nic neudělá. Buď se to zastaví, nebo se ti rozjede ms ![]()
ahojky, přesně tak. takto brzy Ti doktor žádné léky nedá, vím, že je to těžké, ale v této fázi se bud těhu udrží i přes špinění, nebo dojde ms, může být i trochu opožděná a pak si příroda sama poradila a plod by stejně nebyl v pořádku. to je ten důvod, proč se nemá testovat před vynecháním ms, ale to neber jako výtku, já sama testovala také několik dní před vynecháním a ne jednou
tak držím palce ![]()
děkuji, budu čekat a uvidíme, bude to náročné, mám dvouletého chlapečka,. takže v klidu moc nejsem:-), je to stejně zvláštní, sestra ted leží na sále a rodí Valentýnku a mně vyšel pozitivní testík:-)pěkný shoda, ted ještě , aby to vyšlo.
Kacko,
držím palec, aby to vyšlo. ![]()
Nicméně těhotenský test může vyjít, těsně před MS, falešně pozitivní. Píšu proto, že se to takto stalo už mnoha ženám, tak abys raději počítala i s touto variantou.
já s tím počítatla raději hned, malý s enám povedl napoprvé, tak jse si říkala, že takové štětsí mít nebudeme. Uvidíme a kdyžtak budeme zkoušet dál.Také vám všem, snažilkám, držíme palce ![]()
Sunnyside píše:
Kacko,
držím palec, aby to vyšlo.Nicméně těhotenský test může vyjít, těsně před MS, falešně pozitivní. Píšu proto, že se to takto stalo už mnoha ženám, tak abys raději počítala i s touto variantou.
No já bych spíš řekla, že pokud vyjde test pozitivní a dostaví se menstruace, tak jde prostě o to, že tam něco bylo, ale z nějakéhoé důvodu se to prostě nechytlo, což se údajně stává tak jednou z pěti těhotenství.
Dobrej jsem v podnajmu a platím pravidelně najem,,chci se jen zeptat zda je normalní aby
na přídavkach si zjištovaly, zda platím pravidelně najemne co oni samozřejmě vědí protože každy měsic mosím od majitele ustřižek na socialku že mam zaplacení najem. a socialka jim poslala dopis majitelce aby ji to potvrdila děkuji za odpověd ![]()
@emilie012 píše:
Dobrej jsem v podnajmu a platím pravidelně najem,,chci se jen zeptat zda je normalní aby
na přídavkach si zjištovaly, zda platím pravidelně najemne co oni samozřejmě vědí protože každy měsic mosím od majitele ustřižek na socialku že mam zaplacení najem. a socialka jim poslala dopis majitelce aby ji to potvrdila děkuji za odpověd