Čekání na bříško

16908
16.10.10 15:36

Čekání na bříško

Zdravím všechny z vás,které se snažíte o miminko,nebo jste o miminko přišly a máte před sebou nějaký čas,než se začnete snažit.
Všichni jsou vítání,doufám,že se tu sejde dobrá partička a příjemně nám to snažení před vytouženým těhu bříškem uteče společně :-D
""http://lt1f.lilypie.com/qqa3p1.png:http://lt1f.lilypie.com/qqa3p1.png

*]":http://lilypie.com/

Příspěvek upraven 15.11.10 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
16.10.10 16:02

Ahoj Hejhulko. :mavam:
Na bříško čekám už rok a půl tak snad se již brzy dočkám!!! A co ty? Ve snažení nováček nebo již taky nějakou dobu čekáš? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:06

Ahoj LenMI :mavam:
no já už jsem taková ostřílená :mrgreen: ,mám tři holčičky doma,ale v srpnu jsem prodělala zamlklý potrat,takže teď musíme do ledna počkat… :zed: no musíme počkat spíše jenom do prosince,ale já jsem dneska začala brát kyselinu listovou a tu chci třiměsíce před snažením radši brát..bojím se no :cry: to se snažíte dlouho,už jsi byla u doktora? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.10.10 16:11

Tři děti a ještě jdeš do dalšího???!!!!! :nevim: To jsi odvážná, smekám před tebou!!!! :palec:
Na gyndě jsem častěji než doma. Nyní jsem i po laparoskopii. Našli mi dvě malá ložiska endometriozy na vaječníkách. Odstranili je a do jara nám dávají šanci bez CARU a potom půjdeme tam asi. Já tedy ještě ve skrytu duše doufám, že tam nebudeme muset jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:14

aha,to jsem nevěděla,promiň :oops: to mě mrzí..já totiž patřím meti ty šťastné,co nemají problém s otěhu..teď se spíš bojím aby to dopadlo dobře :nevim: no čtvrté je jasné-chtěla bych ještě toho chlapečka :wink: já jsem jedináček a manžel z pěti dětí,takže u mě je to takový komplex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:15

ještě jsem chtěla říct,že bych se toho Caru nebála,vždyť jsou to odborníci a vědí co dělají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.10.10 16:21

No jo každý má nějaké potíže takový je život. Já vím, že v CARU jsou odborníci, ale jelikož jsem ze zdravotnictví tak taky vím jak to chodí. Spíš nad tím přemýšlím, že by to bylo hodně náročné finančně a hlavně psychicky. No jo, ale když nebude jiný způsob tak se nedá nic dělat. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:27

s těma penězma to máš pravdu-…já bych asi do toho už nešla kdyby mi nic jinýho nezbylo,protže už mám tři holčiny,ale když nemáš ani jedno dítko,uděláš asi všechno…já jsem třeba přemýšlela že bych darovala vajíčka nebo se stala náhradní matkou..o tom se moc nemluví,tedy veřejně ne :wink: ale říkám si,že mám štěstí,tak jsem za to ráda…
je pravda že už celý ten proces ať už jde o stimul nebo čekání na potvrzení těhu je náročný a když to nevyjde,tak zase znovu…ale aspoň něco hradí pojišťovna,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.10.10 16:31

Něco jo, ale na spoustu věcí připlácíš. No jak říkám ještě neházím flintu do žita a věřím, že se po laparoskopii povede početí přirozeným způsobem. Přeci do jara ještě nějaký čas máme. :think: Co říká manžel na přesilu žen doma? A kolik je holčičkám? Taky bych chtěla holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:38

Nejstarší je Karolínka,té byly 4 roky v září,pak je Terezka té je dva a půl roku pryč a nejmladší je Gábinka té byl rok v září..jestli počítáš věkový rozdíl,přesně 18 měsíců :lol: nějak se nám to povedlo,ale plánovaně,žádný nehody se nekonaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.10.10 16:42

No tak to je nádhera! Ale musí to být pořádný záhul co? No jak říkám moc tě obdivuji. Manžel chce jen jedno dítě, ale doufám, že změní názor. Sám má bratra a v dětství na sebe nedali dopustit. Myslím si, že je lepší, když jsou alespon dvě.
Pro dnešek budu končit. Jdu si povyrazit s kamarádkami. Člověk přijde na jiné myšlenky. Tak se jdu zkulturnit. Měj se a zase někdy u drbu. Ahoj :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 16:45

záhul to byl jen když byla gábinka miminko,ale teď si krásně vyhrají a já mám čas sedět u pc :-) tak si to užij,já půjdu chystat ňamku k večeři.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
16.10.10 17:20

Ahojky holky,

můžu se také přidat? Zdravím hejhulku a LenMi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.10.10 17:30

Ahoj Hejhulko, tak jsem se sem konečně dostala.

Zdravím taky LenMi a Janusku… /neznáme se z miminka? :-) /

Já bych taky ráda druhé mimi, aby dceka nebyla sama. Ale nějak se to zatím nedaří. Rok po porodu jsem začala brát HA, bo mi doktorka řekla, že to zreguluje cyklus.. A po vysazení zase na nic. Takže prášky za 900 k ničemu. Tak jsme nasadili Dostinex na prolaktin a od června beru Clostík. A pořád se nedaří.
Nová dr. řekla, že mne takhle léčit nebude a když se to nepodaří, tak nás pošle na porobnější vyšetření, v čem je problém.
Ale říkám si, že když se to povedlo přírodně jednou, musí to vyjít i u dalšího. Jenže to určitě vyjde v době, kdy najdu práci a podepíšu smlouvu:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
16.10.10 17:36

Ahojky kamilko :mavam: , známe se z miminka, přesně tak. Pokud to šlo přirozeně, tak si myslím, že by to mělo jít, ale příroda si zahrává s námi. První dcerku máme z IVF.
My se snažíme také o druhé mimi a už jsem podstoupila určité kroky a teď čekám jak to dopadne. Zatím o tom nechci moc mluvit, abych to nezakřikla. Jinak mám dcerku Terezku a její 19měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí