Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
9.2.11 23:06

Ahojky ženský.
Přiznm se, že jsem měla potíž se sem přihlásit. Nějak se taky potuluju jen na mimi a FB a tady na to zapomínám, no.

O Hejhulce netuším absolutně nic… kam se nám vypařila, to ví Bůh. Mohla bych jí zkusit taky písnout smsku, zda bude reagovat. Naposled jsem na mimi zahlédla její testík, tak by mne taky zajímalo, co s ní je.

U nás nového nic. Já jsem pořád doma bez práce, ale akčně posílám životopisy a volám kam mne napadne. Leč stále nic. No co nadělám, bude to muset zachránit manža.. ten snad práci mít bude. Vypadá to nadějně. No a do toho všeho oba tvoříme.. já paličkuju, on konečně došil tu patchworkovou deku a začal další motiv.

Vali je hodná i zlobivá. Má odmlouvací období, je ukňouraná a není možný se s ní přes veškerou snahu nějak domluvit, tak to odnáší zadeček :lol:

A s mimi to u nás neřešim totálně, musela bych si najít jiného „nabíječe“ A navíc jsem to dostala zase asi po 49 ,takže taky žádný změny.

Hlavní je, že jsem zdraví a máme se tu rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.2.11 15:44

Ahojky Kamco.To je dobre ze jste zdravi a je vam fajn.Ja financne nevychazi,to proste nejde.Ted navic mi nasli zbytnelou zlazu v prsu,takze v dubnu jdu na mamo a sono,taky jsem byla na ockovani proti rakovine cipku,coz jsem dostala k jezisku.Dneska jsem byla na masazi,takze dobre citim zada a krk az me boli hlava.
Jinak Maruska je to same co tvoje pidalka.Je uknourana,vztekla jakmile neni po jejim a nestci ji nic rict dvakrat,tak pak vyleti a odnese to taky zadecek.V o ji byly 20m.Toto leti to je silene.

Jinak sem moc lidi nechodi,pac jsou vsichni na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.2.11 19:43

Kraska, tak to na tebe budu myslet, aby ti vše dopadlo dobře a byla jsi brzo fit.

Teď mi tu kňourá Vali, no mazec. Máme tu dědu, aby jsme nebylyl samy a taky mi hlídal, když jsem byla včera a dnes na pohovorech kvůli práci. Jedno jsem odmítla já a druhé zase odmítli mne. Už mi z toho začíná hrabat, že to je nespravedlivé, jakmile řeknu vdaná, 1 dítko… tak pápá vás nebereme :cry: Tak nevim, jestli přece jen neřešit to další mimi. Ale nejdřív musíme srovnat finance, dodělat bydlení a pak se uvidí, jestli bude taťka schopnej to mimi se mnou zkoušet :nevim: :nevim:
JJ, je škoda, že sem nikdo nechodí a to se to tak rozjelo hezky. Ani Hejhulka se neukáže a to jsem na konci roku viděla těhutestík s //, tak nevíme nic, jak je na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.2.11 21:02

V kolika letech je dobre ucit dite na nocnik?myslim si ze v 9m je brzy na to aby dite bylo plnne bez plen.Marusce je 20m a jeste rve jakmile ji chci posdadit na nocnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
17.2.11 14:09

Ahojky holky,

já jsem tu stále, ale pokud tu nikdo není, tak mě to sem nebaví psát. U nás je stále vše při starém, žádna změna a těhu taky nejsem, dávám si teď oddych.

Jinak Terka začla chodit na nočníček a musím jí hodně pochválit, přes den jsme bez plen. Plínu máme jen na noc. Celkem sama pochopila co po ní chci, jednou sem jí tam posadila a zkusila jestli bude chodit bez plínky a ono jí to začlo bavit. Je to asi tak měsíc, takže 22měsících, jinak do té doby my to bojkotovala, takže kraskav buď v klidu. Každé dítko na to přijde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.11 09:57

To je moc sikulka Terezka,jak to zvlada s nocnickem.Maruska jak ho vidi,jeci a zdrha a kdyz se ji snazim nejak udrzet,aspon aby vedela,ze mam sedet na nem,tak rve,jak kdybych ji mucila ci co, nevim si rady.Asi s tim pockam do leta do jejich dvou let,treba to chce jeste pockat.snad se to do 18let nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.2.11 13:19

Kraskav tak ji nech, tady to přesně dělala Terka a pak nakonec překvapila. Uvidíš, že do 18let mít plenky nebude :lol: , my jsme je také neměly. A jak si užívá klouzajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.11 14:02

uziva,ale nesmi na ni sama,uz z ni slitla.Leze totiz na ni opacnym smerem,ale uz vi,jak se na ni spravne leze a umi to.Uz rika i jednoducha slova, had a zasyci, kdyz neco pali rika hajs :lol: .Je to sikulka,ale dost ji bavi na TV pusteny krtek, sedne si na sve kresilko a sedi i hodku,coz jen ziram.
inak jsem byla ted s ni na horach a ikdyz bylo snehu malo diky teplotam nad nulou,tak je to snehomil.Miluje snih a miluje vodu.Koupila jsem ji na leto plavecky,jedeme kmori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.2.11 16:40

A kampak máte namířeno k moři? Terka také miluje vodu, ráda je když tam je i taťka, to pak spolu řádí. To je šikulka. Terka má také oblíbeného krtečka a teď ho zrovna táta maluje do pokojíčka. Chystáme se berunku přestěhovat do svého. Tak uvidíme, za jak dlouho půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.2.11 20:43

Jani - tatka teda deda nas pozval s marenkou do Bulharska atak mam aspon nadeji,ze by se tam aspon castecne mohla odnaucit plinkam.Jinak dneska rano chvili pochodovala bez plinecky,ale jelikoz je zima,nenechala jsem ji dlouho bez ni.A moc se ji to libilo,do plinky se ji nechtelo.Co curani to pujde bych rekla celkem,ale to kakani nemam vubec vychytane.Jeden cas mela obdobi ze kakala jen dopoledne hned po snidani jako ja … :-D,ale po tydnu zmena na 2× denne a to vubec neplati ty znamky,jako ze se schova do koutku a je ticho.ne ona lita jako dabel a u toho.Ja to nechapu, od zacatku tvrdim,ze by se deti mely rodit s vypinacem energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí