Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
13.1.11 08:52

no tak doufam že to nebudeme muset podstupovat IVF ráda bych přirozenou cestou počkam do konce tohoto roku a uvidime ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.1.11 11:54

nemate nektera zkusenost s letanim s batoletem k mori?mam letet s nasima v lete k mori a poletime do bulharska a nevim co ajak.vim jen ze musim co nejdrive udelat marusce pas.Bude mit svy sedadlo,pac ma svou letenku,ale netusim jak to udelam,musim vzit ssebou i kopii rodneho listu,pac celnici asi bez toho neuveri ze je to ma dcera,kdyz ma jiny prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
20.1.11 09:42

Ahojky, tak jsem vás našla.
Zadala jsem si do googlu kachnimama a na koho jsem nenarazila, tak jsi psala že tu ještě chybím, no tak už nechybím. :mrgreen:
Ale když jsem se přihlásila, tak diskusi čekání na bříško jsem nenašla, tak pod čem vás najdu, až se přihlásím příště ?
zdravím všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
20.1.11 09:50

Jinak u nás skoro nic nového.
Od září jsem doprovodila 3 maminky a na jaro mám zatím další 3.
od poloviny listopadu jsem opět na neschopence, takže zatím pohoda. Jen nevím, zda mi prodlouží smlouvu, mám ji na dobu určitou a tam mi konči k poslednímu lednu.
stále nejsem rozvedená, zdržují to soudy, hrůza.
Co že nejste na miminku ???
Kraskav, já jsem nikdy neletěla, takže neporadím bohužel.
A jak se jinak máte ?
Jinak miminko bych chtěla hrozně moc, ale zatím hledám druhou polovičku., ale čas mi utíká pod rukama, no ještě že mám holky, ale už jsou hrozně velký :-(
Já se zase někdy objevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.1.11 20:51

Holkiy kdo znate Capulku,tak se ji predevcirem narodila Anetka s krasnyma mirama 46cm a 2410g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.1.11 18:25
kraskav píše:
Holkiy kdo znate Capulku,tak se ji predevcirem narodila Anetka s krasnyma mirama 46cm a 2410g

Tak to mocinky gratulujeme a pozdravuj od nás :kytka: a doufám že pak bude nějaká fotečka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.1.11 22:29

Anetka

Tak mam dve fotecky male Anetky kdo se chce pokochat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.1.11 22:30

a druha anetka a musim se smat,pac kdo zna Matyska ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.1.11 07:53

Teda páni ta je krásňoučká a to blond háro parádní :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.1.11 16:52

Mam pro vas vyborny recept na buchtu
Testo : 2hr.polo mouky, hrnek cukru, pul hr.oleje, prdopec,vanilk.cukr, 3zloutky a z bilku snih, trochu rumu, citr.kura a hrnek vody.vse smichat a nalit na vymazany a vysypany plech.

Napln: 2polotucne tvarohy ve vanicce, citr.kura, vanilk.cukr, zloutek, pul vanilk.pudinku, necely hrnek cukru a vse smichat a zredit mlikem a na tekute testo.Nalit na testo a prstem tvorit ornamenty.
pect pri 170st asi 35min.

Je to vyborna buchta a chutna uplne vsem i detem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.1.11 21:09

Kraskav malá je kouzelná a capulce vyřiď mojí gratulaci. A ta buchta vypadá dobře. A co je to prdopec a nedává se tam ještě kypřící prášek?

Jinak malá je fakt šikulka krásně chodí na nočníček, jen dávám plíny na noc a když jdeme ven a teď se mi stává, že po spaní přes den má suchou plínku.

Nevíte něco o Hejhulce?

Kachni vítám tě tady. Tak si nás konečně také našla a to je dobře.

Mamule jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.1.11 21:34

Holky PRDOPEC nebo-li PRasek DO PEciva … :-D

Jani - na skypu mam zatim stale Ladika,takze ten sdeli jen dulezite info a nazdar.Ale fotecky mi poslal a je strasne odobny Matesovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
25.1.11 08:43

JANUSKO děkuju dobře ale už dost neohrabaně a unaveně :wink: a musím teda říct že máš vážně šikovné dítko :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.1.11 12:34

Holky,chodi sem vubec nekdo?Hejhulka se nam vyparila z povrchu zemskeho a ostatni nikde,za chvili tozanikne jako miminka09.Jak vynalezli FB,tak jsou vsechny maminy tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.1.11 13:37

Kraskav tak to je fakt, že všichni jsou na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí