Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak doufam že to nebudeme muset podstupovat IVF ráda bych přirozenou cestou počkam do konce tohoto roku a uvidime ale děkuji
nemate nektera zkusenost s letanim s batoletem k mori?mam letet s nasima v lete k mori a poletime do bulharska a nevim co ajak.vim jen ze musim co nejdrive udelat marusce pas.Bude mit svy sedadlo,pac ma svou letenku,ale netusim jak to udelam,musim vzit ssebou i kopii rodneho listu,pac celnici asi bez toho neuveri ze je to ma dcera,kdyz ma jiny prijmeni.
Ahojky, tak jsem vás našla.
Zadala jsem si do googlu kachnimama a na koho jsem nenarazila, tak jsi psala že tu ještě chybím, no tak už nechybím. ![]()
Ale když jsem se přihlásila, tak diskusi čekání na bříško jsem nenašla, tak pod čem vás najdu, až se přihlásím příště ?
zdravím všechny.
Jinak u nás skoro nic nového.
Od září jsem doprovodila 3 maminky a na jaro mám zatím další 3.
od poloviny listopadu jsem opět na neschopence, takže zatím pohoda. Jen nevím, zda mi prodlouží smlouvu, mám ji na dobu určitou a tam mi konči k poslednímu lednu.
stále nejsem rozvedená, zdržují to soudy, hrůza.
Co že nejste na miminku ???
Kraskav, já jsem nikdy neletěla, takže neporadím bohužel.
A jak se jinak máte ?
Jinak miminko bych chtěla hrozně moc, ale zatím hledám druhou polovičku., ale čas mi utíká pod rukama, no ještě že mám holky, ale už jsou hrozně velký ![]()
Já se zase někdy objevím.
Holkiy kdo znate Capulku,tak se ji predevcirem narodila Anetka s krasnyma mirama 46cm a 2410g
kraskav píše:
Holkiy kdo znate Capulku,tak se ji predevcirem narodila Anetka s krasnyma mirama 46cm a 2410g
Tak to mocinky gratulujeme a pozdravuj od nás
a doufám že pak bude nějaká fotečka ![]()
Tak mam dve fotecky male Anetky kdo se chce pokochat …
Mam pro vas vyborny recept na buchtu
Testo : 2hr.polo mouky, hrnek cukru, pul hr.oleje, prdopec,vanilk.cukr, 3zloutky a z bilku snih, trochu rumu, citr.kura a hrnek vody.vse smichat a nalit na vymazany a vysypany plech.
Napln: 2polotucne tvarohy ve vanicce, citr.kura, vanilk.cukr, zloutek, pul vanilk.pudinku, necely hrnek cukru a vse smichat a zredit mlikem a na tekute testo.Nalit na testo a prstem tvorit ornamenty.
pect pri 170st asi 35min.
Je to vyborna buchta a chutna uplne vsem i detem
Kraskav malá je kouzelná a capulce vyřiď mojí gratulaci. A ta buchta vypadá dobře. A co je to prdopec a nedává se tam ještě kypřící prášek?
Jinak malá je fakt šikulka krásně chodí na nočníček, jen dávám plíny na noc a když jdeme ven a teď se mi stává, že po spaní přes den má suchou plínku.
Nevíte něco o Hejhulce?
Kachni vítám tě tady. Tak si nás konečně také našla a to je dobře.
Mamule jak je?
Holky PRDOPEC nebo-li PRasek DO PEciva … ![]()
Jani - na skypu mam zatim stale Ladika,takze ten sdeli jen dulezite info a nazdar.Ale fotecky mi poslal a je strasne odobny Matesovi
JANUSKO děkuju dobře ale už dost neohrabaně a unaveně
a musím teda říct že máš vážně šikovné dítko
![]()
Holky,chodi sem vubec nekdo?Hejhulka se nam vyparila z povrchu zemskeho a ostatni nikde,za chvili tozanikne jako miminka09.Jak vynalezli FB,tak jsou vsechny maminy tam