Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky. Témat je tu rozjetých hodně, ale já jsem na startu snažení a nemám ke komu bych se ráda přidala. Snad tu vznikne skupinka, se kterou si budem držet palečky na otěhu, při těhu i při porodu. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.10 v 08:42
ahojky,uz jsem tehulka byla,ale dopadlo to spatne…tento mesic do toho jdem naplno…
Radu, Danni jsem ráda, že se přidáte. Už máte nějaké dětičky? My jdeme do čtvrtého. Asi hodně lidí na nás bude divně koukat. Ale já děti mám ráda a vždy jsem chtěla velkou rodinu. U toho čtvrtého skončíme. Mám dva císaře za sebou a u tohoto si chci nechat podvázat vaječníky.
Nevím jak dlouho budu snažilkou. Adélku jsme „vyráběli“ půl ročku. Já vím, že to není moc, hlavně s ohledem na snažilky, které nakonec musí na umělko. Ale i tak to byly nervy. Protože kluci byli hotoví na prvý ráz.
Rodičák s malou mi končí v červenci a kdybych už v tu dobu byla těhu, tak hurá na nemocenskou a zase mám zajištěnou mateřskou i 3-letou variantu rodičáku. Jestli ti naši politici nevymyslí zase nějakou ptákovinu. S porodným už jsem se rozloučila. ![]()
Taky se snažím..ale bude to 3 měsíc. Čtyři děti je ok
Já mám 6 sourozenců ![]()
Radko je mi líto, že si prošla zamlklým těhu. Já to nikdy nezažila. Jen u Matěje i u Adély mi řekli, že čekám duo a pak při dalším ultrazvuku, že to dvojče zamlklo. Ale to byla otázka spíše jakéhosi ultrazvukového syndromu než, že by tam opravdu ty dvojčata byla. Moc jsem to do dneška nepochopila. Byla jsem ráda, že tam to jedno srdíčko bije.♥
Krali a jak máš staré dítka?
Sumaya tý brďo. To bylo doma asi hodně veselo co? Nám už tímto dojdou i prostory.
Holky, je mi jasné, že naše děti nepůjdou na soukromé střední školy a nebudou na lyžích(krom lyžařských kurzů ve škole). Ale kola jim koupit zvládáme, brusle apod. Holt omezení kvůli financím budou, ale věřím, že ta sourozenecká láska jim to vynahradí. Já jsem ze tří dětí a manžel z pěti.
tak ja deti jeste nemam…takze jdu do prvniho…od revize jsme meli mit pauzu,ale uz to nechavame prirode,tak jsem zvedava jak to klapne
Radi tak ty jsi mladičká. Já ve 24 letech rodila svého prvorozeného. Teď už mi je 32 a si říkám, jestli to poslední dítko, tak teď. S otěhotněním jste problém neměli?
ono lepsi,kdyz je neco spatne,at se o to postara priroda nez,ze jdes na revizi a citis se,ze jdes jak na porazku,bylo to hrozny…jeste nejsem uplne v pohode,myslim v hlavicce,ale vim ze mi zas pomuze nove tehu,mela jsem krasne pocity,ale skoncilo to nejak 9+4…takze ted jsem daaaaaaaaaaaal ![]()
ty ja po vysazeni antika nemela dva mesice ovulku,myslela jsem,ze je neco spatne…mam jen jeden pruchodny vejcovod a nizkou funkci stitne zlazy,doktor me strasil umelym,ale 3mesic mi naskocila uvulecka a otehotnela jsem ![]()
Máji..jo je veselo. Ani mi nepříjde, že nás je hodně. Je stejně lepší, když je víc dětí, ale já chci tak max. 3.